Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    nereye almış başını gidiyor. papy kiralık, yattara artık türk olmalı! isaac satılmalı zaten! kim kıyamıyo, kıyılacak adam var kıyılmayacak adam var! herşeyden iyi birşey çıkarmaya çalışmayın bunu yönetim yaparsa bu hedefsizlik olur nuri albayraklıklık olur öküzlük olur!

sonucunda da derhal imzam yönetim istifa olur! hedefi olan bunu yapmaz cunku.

ya kaynak yerel medya neden bu kadar takıldık %100 yalandır buna inanmak istiyorum!
    Ne saçmalıyorsun
    facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Engin Baytar kesin ilk 11'De oynayacak görürsünüz.Çok yetenekli bir futbolcu eğer disipline edilirse ki babası izleme komitesinde ve son şansı çok başarılı olur.Çok iyi transfer.

Yorum

• Engin hayırlı olsun. İyi bir yedek olur.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gine ile aramızda çifte vatandaşlık için anlaşma yokmuş o yüzden.
          Hmm anladım gerçekten de olan yattara ya oluyor tabi bir de trabzonspora...

Engin takımımıza hayırlı olsun bu arada...

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kaynak nedir?
            haber61
            çok çok özür benim gibi medya adamına yakısmadı kaynak belirtmemek
            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Engin'in Trabzonspor'un Isparta kampına bugün katılacağı da öğrenildi.

spor61.net
              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne saçmalıyorsun
                ne hakkında?

Yorum

• engin baytar Trabzonsporda
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• ya arkadaşlar sizde her yaptığımız transferleri eleştiriyorsunuz hep destek tam testek ya ayıptır..

ENGİN HAYIRLI OLSUN
                    & ONUR RECEP KIVRAK &
                    ^^KELEBEK^^

Yorum

• Engin hayırlı olsun eğer gerçekten isterse çok başarılı olur.

Yorum

• ferhat çökmüş + 450bin euro vermişiz.
                        kaynak:medyatrabzon

Yorum

• Kampa nasıl katılıyor ya eli kırılmışdı dün?
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak midnight_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence Cale satılacaksa 6 milyon eurodan aşağı satılmamalı . Eğer satılırsa kontejan falan anlamam G.Afrika ' nın sol bekini alsınlar .
                            Az bile söylemişsin bence 15 milyon euro versinler öyle satalım ayrıca antepin beki bjkye gitti...
                            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ferhat çökmüş + 450bin euro vermişiz.
                              kaynak:medyatrabzon
                              Bu ücret+oyuncu doğruysa bence gerçekten güzel bi iş yapmış yönetim...

Yorum

• Valla Cale satılcak diye Engin haberine sevineyim miii üzeleyim mi anlamadım.

Yorum

Yükleniyor...
                                X