Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Engin artık Trabzonsporlu
    27 Haziran 2009 / 14:39
    Gençlerbirliği ile yapılan bonservis pazarlığı mutlu sonla bitti. Engin bugün Davraz kampına katılıyor
    Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Gençlerbirliği'nde bulunan Engin Baytar artık Trabzonsporlu. İki kulüp arasında uzun süredir yapılan pazarlıklar nihayet sonuçlandı .

Bordo Mavililer Gençlerbirliği'nin istediği astronomik transfer bedelinde indirim yaptırarak Engin'i renklerine bağlamayı başardı.

Yeni sezon hazırlıkları için Gençlerbirliği ile kampta bulunan genç futbolcu bugün Trabzonspor kampına katılacak.
    Evet arkadaşım benden önce davrandın.

HAyırlı uğurlu olsun.

Yorum

• iskelet oluşturmaya çalışıyoruz calenin satılmasından bahsediyoruz,bu ne yaman çelişki

iskeletin sağ beki,oyun kurucusu,sol açığı ve iş görmeyen golcüsünü tamamlayacağız derken sol beki boşaltmazlar diye düşünüyorum
      ama sadece düşünüyorum,elimden bişi gelmez,onlar ne yapar bilmem...
      YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Engin Baytar TRABZONSPORDA......

Kaynak spor61
        & ONUR RECEP KIVRAK &
        ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gine ile aramızda çifte vatandaşlık için anlaşma yokmuş o yüzden.
          Brezilya ile varmı...
          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Hadi bea ilk ben haber vercektim benden önce davranan da olmuş:d
            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gençlerbirliği ile yapılan bonservis pazarlığı mutlu sonla bitti. Engin bugün Davraz kampına katılıyor

Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Gençlerbirliği'nde bulunan Engin Baytar artık Trabzonsporlu. İki kulüp arasında uzun süredir yapılan pazarlıklar nihayet sonuçlandı .
              Bordo Mavililer Gençlerbirliği'nin istediği astronomik transfer bedelinde indirim yaptırarak Engin'i renklerine bağlamayı başardı.
              Yeni sezon hazırlıkları için Gençlerbirliği ile kampta bulunan genç futbolcu bugün Trabzonspor kampına katılacak

Kaynak Haber61
              İyi bir transfer oldu hayırlı olsun.
              Trabzon SK 1967
              #8 Adam Maher

Yorum

• değerinin üstünde para verilirse ve daha iyisini bulabileceksek elbette her futbolcu gidebilir.
                oyuncu satışlarından da para kazanmayı bilmeliyiz. yeter ki gelen paraları iyi yerlere harcayalım.
                örneğin kaptan hüseyin'i geçen sene 2milyona rus kulüplerine versek fena mı olurdu şimdi bonservissiz bırakana kadar.

cale'den 5milyon geldi, hadi bununla borç kapatalım denilirse çok yanlış bir hamle olacağı aşikar.
                ancak cale'den gelebilecek olası 5milyonu değerlendirebilirsek, -eğer elimizde araştırılmış, kaliteli isimler varsa- hem iyi bir sol bek alırız bunun yanında fatih tekke'nin bonservisinin de yarısını çıkarabiliriz.

Yorum

• Eğer hedeflerin varsa Gökdeniz, Fatih gibi anahtar oyuncuları satmayacaksın.

Satabileceğin oyuncular takım için yetersiz gördüğün oyuncular olacak.

Olmadı mı? O zaman hedefim şampiyonluk deyip kimseyi kandırmaya çalışmayacaksın!

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İlk kez böyle bişeye tanıklık ediyorum
                    Yabancı sayımız almış başını gidiyor fakat hiçbirini göndermeye kıyamıyoruz
                    Çok büyük bi gelişme var
                    nereye almış başını gidiyor. papy kiralık, yattara artık türk olmalı! isaac satılmalı zaten! kim kıyamıyo, kıyılacak adam var kıyılmayacak adam var! herşeyden iyi birşey çıkarmaya çalışmayın bunu yönetim yaparsa bu hedefsizlik olur nuri albayraklıklık olur öküzlük olur!

sonucunda da derhal imzam yönetim istifa olur! hedefi olan bunu yapmaz cunku.

ya kaynak yerel medya neden bu kadar takıldık %100 yalandır buna inanmak istiyorum!

Yorum

• Engin çok yararlı olacak kullanmasını bildikten sonra...

Haber doğruysa hayırlı olsun...
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Hayırlı olsun .

Engin baytar Alanzinho ve Yattara satılmadıkça ancak yedek olur .

Acaba bir yedek için kaç para harcadık ?

Yorum

• Bence Cale satılacaksa 6 milyon eurodan aşağı satılmamalı . Eğer satılırsa kontejan falan anlamam G.Afrika ' nın sol bekini alsınlar .

Yorum

• haber dogruysa hayırlı olsun bence cok iyi transfer, gerek alternatif acısından gerekse katkı acısından! ancak ondan önce sağ bek ve forvet olayını çözmeliydik!

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yeni sezon hazırlıkları için Gençlerbirliği ile kampta bulunan genç futbolcu bugün Trabzonspor kampına katılacak.
                              Kaynak nedir?

Yorum

• Fatih Tekke de gelse bir hayırlısyla
                                yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

Yükleniyor...
                                X