Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tekke + iyi bir sağbek + engin (istemiyıordum aslında ama özer gittiğine göre engin alınabilir)

bence çok süper takım oluruz...
    Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
    Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
    .................Yenişehirli Avni

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      @Chovy

Selçuk kaliteli bir oyuncu.Söylediğin gibi bu yıl fazla yük bindi üzerlerine Colman'la birlikte.
      Bu ikilinin iyi olduğu maçların arkasında,Hüseyin'in iyi performansı ve 'düşük tempolu maçlar' oldu.
      Yüksek tempoyu kaldıramadılar,özellikle Colman bu tür maçlarda kayboldu.
      Selçuk defansif anlamda da sahada var olan bir futbolcu.Yeni bir orta saha düzeninde kendisini gerçek manada gösterebilir.
      Ayrıca ofansa daha fazla destek vermesi gerekir.

Selçuk-Colman ikilisinin tek verkaç'larını hatırlamıyorum.
      Bu manada bu bölgeye en azından Ünal-Gökdeniz tarzında kuvvetli ve gole dönük bir adam alınmalıydı.
      Özer ve Topuz bu görev için biçilmiş kaftandı,alamadık.
      Engin bu işi ne kadar yapar bilemeyiz.Alanzinho var ayrıca ama o da yırtıcı değil.
      Hutchinson alınmalı artık orta sahaya.
      Katılıyorum.Ayrıca şu fizik kapasitesiyle Colman'ın Avrupada ve fiizk gücü yüksek takımlara karşı çok fazla varlık gösteremeyeceğini bende kabul ediyorum.Bir çok kez bunun örneğinide yaşadık.Çok yumuşak bir oyuncu , yetenekli orası ayrı ama topu ayağında saklayamıyor.Fantastik denemeler yapacam diye çoğu kez saçmalıyor.Basit oynasa aslında çok faydalı.Şuan için bütçeyide göz önünde alırsak Colman'ın bu yönde kendisini geliştirmesini beklemekten başka çare yok.Yada Zafer nasıl olur bilemem ama oraya bir yama yapacağız.Selçuk ve yeni alınacak önliberonun yanına.

Ayrıca Mehmet Topuz fizik olarak yeterli olabilirdi ama Özer'inde orayı kaldıramayacağını düşünüyorum.Engin 'in çok daha fazlası var.Fizik durumu nedir ne değildir bilemiyorum ama topa çok rahat hükmeden ve insiyatif alan bir oyuncu.İleri uçtada Fatih'in olduğunu düşünürsek kağıt üzerinde muhteşem bir takımımız var aslında.Beklemekte fayda var Hayırlısı olur umarım.
      En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 24.06.2009, 11:43.

Yorum

• bu sene 1 2 futbolcu dışında o da olursa tabi satma olmaz

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Buna katılamayacağım. Bence Fatih Terim'İn gönderme sebebi Tugay'ın ayağında çok top tutması, topla çok oynamasıydı. Hatta sonradan "Eskiden ben koşuyordum, ama yaşlandıkça ve dışarının etkisiyle topu koşturmasını öğrendim" diye de bir lafı vardır
          Supersport 'da eski maçlarına rastlayabilirsiniz, bence izleyin.

Yorum

• İlk olarak sungur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            dostum sen yattaranın 8,5 milyon euro edeceğinimi sanıyorsun. hangi enayi takım ona bu parayı verir? avrupada kimse istemez zaten. avrupa kalitesinde bir oyuncu değil kesinlikle. anca arap ülkelerinde oynar. araplarında geçen seneki fiyatları vereceğini sanmam. zaten gelen teklif 2 milyon euroymuş. çatlasa 3 olur. CALE ye anca 3-3,5 milyon euro verirler.
            Devre arasında Real Madrid'in gündemine geldi. Daha önce Roma'nın gündemine geldi. Marsilya da istedi sanıyorum. Neden Avrupa istemesin? Aksine Yattara iyi oyuncularla daha kaliteli işler yapar. Bulduğunu atan bir forvete Yattara kaç asist yapar? Bulduğunu kaçıran forvetlerle bile bu kadar asist hanesine yazdırabiliyorsa
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• sağ bekte göksuyu denemek lazım tam bir sağ bek potansiyeli var alt yapıtakımlarındada asıl mevkisi sağ bektir zaten
              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Supersport 'da eski maçlarına rastlayabilirsiniz, bence izleyin.
                İzlemek lazım. Geçmişte de izlemiştim. Öyle hatırlıyorum. Bir daha izleyeyim
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ver Yattara yı, al Uğur Boral ı...

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ver Yattara yı, al Uğur Boral ı...

Yok artık, ne yaptınız yaa.

Uğur hayatında adam gibi kaç maç oynadı?

Yattara'nın Gençlerbirliğine attığı golü değişmem Uğur'a...
                    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Selçuk kaliteli bir oyuncu.Söylediğin gibi bu yıl fazla yük bindi üzerlerine Colman'la birlikte.
                      Bu ikilinin iyi olduğu maçların arkasında,Hüseyin'in iyi performansı ve 'düşük tempolu maçlar' oldu.
                      hüseyin son 5 hafta hariç hangi maçta performansı iyiydi ayrıca selçuk ve colman'ın iyi olduğu maçlarda da pastanın büyük dilinmini hüseyi' vermeniz çok manidar

tugay konusunda ise trevelair'e katılmakla beraber terim tugay'ın ağır kaldığını düşünerek takımda oynatmıyordu...
                      poetricus

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ver Yattara yı, al Uğur Boral ı...
                        Güzel bir şaka

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Güzel bir şaka
                          şakası bile güzel bir şaka

Yorum

• tzikuzunun alkol sorunundan bahsediliyor. birde engin baytarın disiplinsizliği eklenirse takımın hali ne olur.

zaten yattara var takımda her yaptığı olay olan.
                            EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• umarım engin baytarı almazlar. gözgöre göre takımı karıstırmak olur baytar transferi. kişilik yapısı belli olan bir oyuncu
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Fatih Tekke için Anasayfada ki ankete Katıldınız mı?
                                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                                Ali Kemal Denizci

Yorum

Yükleniyor...
                                X