abd nın defansında onyewu diye bir çocuk var.bi ara sıvasspor peşindeydı alamadılar.bizim defansın göbeğinde songun yerine müthiş gider..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabd nın defansında onyewu diye bir çocuk var.bi ara sıvasspor peşindeydı alamadılar.bizim defansın göbeğinde songun yerine müthiş gider..
Yorum
-
İlk olarak Uluç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsmail Köybaşı bjkde..
ligtv
gidin kumda oynayın ezikler..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
bizim baskan ne yapmaya calsıyor anlamıyorum ??? kombıne dıye bagırıyor ama fatihle ılgılı bır adım bıle atmıyor ???? hata bızdemı acaba resmı sıteyı mail yagmuruna tutalım web sıtesı kuralım bısey yapalım bu takıma bır abi lazımsa kesınlıkle oybnamasa bıle fatih lazımTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
alin size onyewu adimin sözlöesmesi bittmis
fenerde almak istioyr hemen kapmamiz lazim
Yorum
-
İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu onyewu'yu alırsak defansımızdakı sorunu çözeriz diye düşünüyorum..bugun ispanya karşısında müthiş oynadı..torrese top göstermedii..hem uzun hem çok iyi kademe anlayısı var hemde çok güçlüüI am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-----------sylva
serkan--song--egemen--cale
------Tjikuzu--Hüseyin
yattara------------alanzinho
----- F.Tekke-- gökhan
yedekler: selcuk,colman,brüls,zafer,ceyhun,umut
alternetifler bol bi kadro
sadece F.tekke kaldi2014 / 2015
LOADING....
Yorum
-
İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.transfermarkt.de/de/spiel...wu/profil.html
alin size onyewu adimin sözlöesmesi bittmis
fenerde almak istioyr hemen kapmamiz lazimÇalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.
Yorum
-
İlk olarak esirgolge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon suana kadar hangi turnuvayi izleyipte furbolcu aldigi var ben hatirlamiyorum. .
. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
. .
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz Tabata'yı isterken " futbolcu satmayacağız, zirveye oynayacağız " , bjk isteyince "kendi yağında kavrulan bir takımız satıyoruz"..
gidin kumda oynayın ezikler..
Yorum
-
BÜYÜK OLASILIKLA BEŞİKTAŞLI OLACAK
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'da, profesyonel futbol şubesi başkanı Osman Dal, ''Rıdvan Şimşek, büyük olasılıkla Beşiktaş'a transfer olacak'' dedi.
Osman Dal, yaptığı açıklamada, genç futbolcuları Rıdvan Şimşek'in transferiyle ilgili Beşiktaş ile görüşmelerin sürdüğünü belirterek ''Futbolcunun transferi konusunda yarın son görüşmeler yapılacak. Rıdvan Şimşek, büyük olasılıkla Beşiktaş'a transfer olacak. Beşiktaş'ın bu konuda yoğun isteği var'' diye konuştu.
Yaa off bu adam da Serdar abinin(farabi) 1-2 sene içinde miili formayı kapar dediği adam. Tüpçü yönetimi bile ne biçim transferler yapmaya başladı. Biz uyuyalım,kesin Serkan'la devam edeceğiz sağ bekte ben hissediyorum. Of offEn son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 24.06.2009, 23:49.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
İlk olarak Eren119 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBÜYÜK OLASILIKLA BEŞİKTAŞLI OLACAK
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'da, profesyonel futbol şubesi başkanı Osman Dal, ''Rıdvan Şimşek, büyük olasılıkla Beşiktaş'a transfer olacak'' dedi.
Osman Dal, yaptığı açıklamada, genç futbolcuları Rıdvan Şimşek'in transferiyle ilgili Beşiktaş ile görüşmelerin sürdüğünü belirterek ''Futbolcunun transferi konusunda yarın son görüşmeler yapılacak. Rıdvan Şimşek, büyük olasılıkla Beşiktaş'a transfer olacak. Beşiktaş'ın bu konuda yoğun isteği var'' diye konuştu.
Yaa off bu adam da Serdar abinin(farabi) 1-2 sene içinde miili formayı kapar dediği adam. Tüpçü yönetimi bile ne biçim transferler yapmaya başladı. Biz uyuyalım,kesin Serkan'la devam edeceğiz sağ bekte ben hissediyorum. Of off
Önemli olan değeri tavan yapmış oyuncuları değil , üst düzey futbol vaad eden gençleri yükselmeye başladığı anda bulup kapabilmek .
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an bizim sağ bekte direk oynayabilecek bir futbolcu . Bjk iyi futbolcu alıyor .
Önemli olan değeri tavan yapmış oyuncuları değil , üst düzey futbol vaad eden gençleri yükselmeye başladığı anda bulup kapabilmek .
işte bütün mesele bu...Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
Yorum