Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• abd nın defansında onyewu diye bir çocuk var.bi ara sıvasspor peşindeydı alamadılar.bizim defansın göbeğinde songun yerine müthiş gider..

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      abd nın defansında onyewu diye bir çocuk var.bi ara sıvasspor peşindeydı alamadılar.bizim defansın göbeğinde songun yerine müthiş gider..
      Fb alacak diyorlar .

Yorum

• İlk olarak Uluç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İsmail Köybaşı bjkde..

ligtv
        Biz Tabata'yı isterken " futbolcu satmayacağız, zirveye oynayacağız " , bjk isteyince "kendi yağında kavrulan bir takımız satıyoruz"..

gidin kumda oynayın ezikler..
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• bizim baskan ne yapmaya calsıyor anlamıyorum ??? kombıne dıye bagırıyor ama fatihle ılgılı bır adım bıle atmıyor ???? hata bızdemı acaba resmı sıteyı mail yagmuruna tutalım web sıtesı kuralım bısey yapalım bu takıma bır abi lazımsa kesınlıkle oybnamasa bıle fatih lazım
          Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• şu onyewu'yu alırsak defansımızdakı sorunu çözeriz diye düşünüyorum..bugun ispanya karşısında müthiş oynadı..torrese top göstermedii..hem uzun hem çok iyi kademe anlayısı var hemde çok güçlüü

Yorum

• alin size onyewu adimin sözlöesmesi bittmis
              fenerde almak istioyr hemen kapmamiz lazim

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şu onyewu'yu alırsak defansımızdakı sorunu çözeriz diye düşünüyorum..bugun ispanya karşısında müthiş oynadı..torrese top göstermedii..hem uzun hem çok iyi kademe anlayısı var hemde çok güçlüü
                aynn bende izledim müthiş adam...
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  -----------sylva
                  serkan--song--egemen--cale
                  ------Tjikuzu--Hüseyin
                  yattara------------alanzinho
                  ----- F.Tekke-- gökhan

yedekler: selcuk,colman,brüls,zafer,ceyhun,umut

alternetifler bol bi kadro

sadece F.tekke kaldi
                  'bence' bu kadro FM'de bile patlar
                  2014 / 2015
                  LOADING....

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    http://www.transfermarkt.de/de/spiel...wu/profil.html

alin size onyewu adimin sözlöesmesi bittmis
                    fenerde almak istioyr hemen kapmamiz lazim
                    Trabzon suana kadar hangi turnuvayi izleyipte furbolcu aldigi var ben hatirlamiyorum
                    Çalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.

Yorum

• İlk olarak esirgolge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzon suana kadar hangi turnuvayi izleyipte furbolcu aldigi var ben hatirlamiyorum
                      Lee Yang'ı almıştık örneğin.
                      . .
                      . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                      . .

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Biz Tabata'yı isterken " futbolcu satmayacağız, zirveye oynayacağız " , bjk isteyince "kendi yağında kavrulan bir takımız satıyoruz"..

gidin kumda oynayın ezikler..
                        demirörenin cıkardıgı gazı antep in başkanı pazarlıyor dışarı kendileri cok yakın arkadaşlardır

Yorum

• BÜYÜK OLASILIKLA BEŞİKTAŞLI OLACAK

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'da, profesyonel futbol şubesi başkanı Osman Dal, ''Rıdvan Şimşek, büyük olasılıkla Beşiktaş'a transfer olacak'' dedi.

Osman Dal, yaptığı açıklamada, genç futbolcuları Rıdvan Şimşek'in transferiyle ilgili Beşiktaş ile görüşmelerin sürdüğünü belirterek ''Futbolcunun transferi konusunda yarın son görüşmeler yapılacak. Rıdvan Şimşek, büyük olasılıkla Beşiktaş'a transfer olacak. Beşiktaş'ın bu konuda yoğun isteği var'' diye konuştu.

Yaa off bu adam da Serdar abinin(farabi) 1-2 sene içinde miili formayı kapar dediği adam. Tüpçü yönetimi bile ne biçim transferler yapmaya başladı. Biz uyuyalım,kesin Serkan'la devam edeceğiz sağ bekte ben hissediyorum. Of off
                          En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 24.06.2009, 23:49.
                          -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Eren119 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            BÜYÜK OLASILIKLA BEŞİKTAŞLI OLACAK

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'da, profesyonel futbol şubesi başkanı Osman Dal, ''Rıdvan Şimşek, büyük olasılıkla Beşiktaş'a transfer olacak'' dedi.

Osman Dal, yaptığı açıklamada, genç futbolcuları Rıdvan Şimşek'in transferiyle ilgili Beşiktaş ile görüşmelerin sürdüğünü belirterek ''Futbolcunun transferi konusunda yarın son görüşmeler yapılacak. Rıdvan Şimşek, büyük olasılıkla Beşiktaş'a transfer olacak. Beşiktaş'ın bu konuda yoğun isteği var'' diye konuştu.

Yaa off bu adam da Serdar abinin(farabi) 1-2 sene içinde miili formayı kapar dediği adam. Tüpçü yönetimi bile ne biçim transferler yapmaya başladı. Biz uyuyalım,kesin Serkan'la devam edeceğiz sağ bekte ben hissediyorum. Of off
                            Şu an bizim sağ bekte direk oynayabilecek bir futbolcu . Bjk iyi futbolcu alıyor .

Önemli olan değeri tavan yapmış oyuncuları değil , üst düzey futbol vaad eden gençleri yükselmeye başladığı anda bulup kapabilmek .

Yorum

• umarım hiçbir şey için geç kalmayız!

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu an bizim sağ bekte direk oynayabilecek bir futbolcu . Bjk iyi futbolcu alıyor .

Önemli olan değeri tavan yapmış oyuncuları değil , üst düzey futbol vaad eden gençleri yükselmeye başladığı anda bulup kapabilmek .
                                para para ve yine para
                                işte bütün mesele bu...
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X