Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak interLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yattar turk olmadimi??
    Yerli Statüsünde oynayabilmek için 5 yıl daha beklemesi gerekiyor.

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İşte kadro budur yalnız Ceyhun yerine Atiba'yı yazın mükemmel bir kadro olur elimizde.
      Atiba Hutchinson ofansif bir oyuncu degil mi ? belki ondan dolayi simdi sikinti yasariz diye onu düsünmedim. Hugo Broos genclere sans veriyormus, Ceyhun neden olmasin

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aleyküm selam,

hayir biz 3.5 milyon € teklif ettik.
        Heeee ... sağol ustam !!! Dün okuduğumda 2.5 milyon €´du. Yeni teklif demek ki 3.5 milyon €. Artık hayır demezler inşallah !!!
        Ayancıklıyım amaaaa ölümüne Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hayır. 5 yıl daha beklemesi gerekiyor.
          Ozaman Songun yerine Girayi oynatirdim.
          "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• Arango transferi çok zor şu aşamada ben alacağımızı sanmıyorum diğer kulüplerden daha fazla para ödemek zorundayız oyuncu da zaten Türkiye'ye gelmeye pek niyetli değil fazla hayal kurmayalım yani.
            Trabzon SK 1967
            #8 Adam Maher

Yorum

yani 65 yaşına bastıgı zaman Türk oluyor. fb de olsaydı ???
              DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

Benim bildiğim kadar Yattara yaklaşık 8 aydan beri TC Kimliğini bekliyormuş

Yorum

• M.Gladbach Marko Marini satarsa ozaman Arango isini tam unutalim bana göre. Werder Bremen 9-10 milyon € verecek Marko Marin icin.

Yorum

birinci kamp dönemi bitmeden hiç bir oyuncu alınmayacak.
                    Tüm transfer calısmaları durduruldu.
                    birşey mi kaçırdım ?
                    Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
                    Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      M.Gladbach Marko Marini satarsa ozaman Arango isini tam unutalim bana göre. Werder Bremen 9-10 milyon € verecek Marko Marin icin.
                      Marko Marin Werder Bremen´e gitti sayılır Ustam. Havada bulut Marini unut

Yorum

• İlk olarak Crazy Seko 57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benim bildiğim kadar Yattara yaklaşık 8 aydan beri TC Kimliğini bekliyormuş
                        Kimliğini alıp Türk olması bir işe yaramıyor yerli statüsünde oynayabilmek için..

Hatta "kimliğimi almadan bir daha Türkce konusmam" demişti Gençlerbirliği macı sonrasında..

--------------------------------------------------------------

İlk olarak innocence tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        birşey mi kaçırdım ?
                        Transfer Broos�a bağlı
                        23 Haziran 2009 / 17:14
                        Hugo Broos yönetimle yaptığı görüşmede transfer için yönetimden acele etmemesini istedi.

Trabzonspor'la bu gün resmi sözleşme imzalayan Belçikalı teknik adam Hugo Broos transfere el koydu. Belçikalı teknik adam yönetimle yaptığı görüşmede transfer çalışmaları için acele etmemelerini istedi. Bros kendisinin henüz takımı tam anlamıyla tanımadığı ancak Trabzonspor'un maçlarını izleyerek ön bilgi edineceğini ve transferi buna göre belirleyeceğini yönetime aktardı.

TRANSFER KAMP DÖNEMİNDE
                        Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Hugo Broos yönetimin bu güne kadar yaptığı transfer girişimlerini durdurmasını isterken transferi kamp dönemi sonunda takımı tanıdıktan sonra ihtiyaca göre kendisinin belirleyeceğini söyledi.
                        Belçikalı hoca transferde ihtiyaç duyulan mevkileri kamp döneminde yapılacak çalışmalardan sonra tespit edeceğini ifade ederek� Şuanda tüm çalışmaları durduralım. Hangi mevkilere ihtiyaç duyuluyor onu belirlemem gerek.cAyrıca gidecek futbolcuları da kamp dönemi çalışmalarında belirleyeceğim" dediği öğrenildi.

Yorum

Kimliğini alıp Türk olması bir işe yaramıyor yerli statüsünde oynayabilmek için..

Hatta kimliğimi almadan bir daha Türkce konusmam demişti Gençlerbirliği macı sonrasında..
                          He yaaa

Yorum

• İlk olarak innocence tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            birşey mi kaçırdım ?
                            Evet öyle gibi

Hugo Broos bugün aciklama yapti imzayi attiktan sonra.

Trabzonspor'la bu gün resmi sözleşme imzalayan Belçikalı teknik adam Hugo Broos transfere el koydu. Belçikalı teknik adam yönetimle yaptığı görüşmede transfer çalışmaları için acele etmemelerini istedi. Bros kendisinin henüz takımı tam anlamıyla tanımadığ

Yorum

• Arango nun alınmasına karşıyım. Bence gerekirse 7-8 milyon euro verilsin çift yönlü bir önlibero alınsın. Bakın o zaman yattara alanzinho colman nasıl oynuyor. Bide Orhan Şam olsun olursa. Olmazsa zorlamaya gerek bile yok...
                              sürmene

Yorum

• Bir sağ bek,eğer Song gönderilecekse yerine yabancı stoper,Engin Baytar, Arango ve Fatih Tekke bu takımı şampiyon yapar.
                                Colmandante

Yorum

Yükleniyor...
                                X