Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Engin'i Trabzonlu olduğum için değil Trabzonspor'a fayda sağlayacak olduğuna inandığım için istiyorum..Yeteneklerine güveniyorum Trabzonlu topçu isteseydim İbrahim Şahin gibi isimlerle başlardım listeye
    Bu Trbazon lu olsun mantığı bana ters geliyor...Ne alaka başarı Trabzonlularla mı gelecek..O zaman Sivasspor Sivaslı alsın Kocaelispor Kocaelili futbolcu alsın..Çok mantıksız..Hangi yüzyıldayız yahu..Bizde mi Atletic Bilbao gibi olalım..Onlar yıllardır Bask lı oynatıyoda ne oldu..Küme düşme mücadelesi vermediği bir sene yok..
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu Trbazon lu olsun mantığı bana ters geliyor...Ne alaka başarı Trabzonlularla mı gelecek..O zaman Sivasspor Sivaslı alsın Kocaelispor Kocaelili futbolcu alsın..Çok mantıksız..Hangi yüzyıldayız yahu..Bizde mi Atletic Bilbao gibi olalım..Onlar yıllardır Bask lı oynatıyoda ne oldu..Küme düşme mücadelesi vermediği bir sene yok..
      Banada ters geliyor..Engin Baytar'ı isteyenlerin Trabzon doğumlu olduklarını ima etmişti abimiz bende ona cevaben yazdım
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• bence engin gelmeli çok iş yapar gibime gelio inş yanılmam yakında gelicek zaten

Yorum

Banada ters geliyor..Engin Baytar'ı isteyenlerin Trabzon doğumlu olduklarını ima etmişti abimiz bende ona cevaben yazdım
          Engin Trabzonlu mu ?

Yorum

Engin Trabzonlu mu ?
            Öyle deniyor
            As Roma
            Francesco Totti "10"

Yorum

Öyle deniyor

Yorum

• Engin baytar futbol olarak kendini verebilirse arda falan hikaye kalır yanında trabzonspor da kendini bulacağına inanıyorum.
                Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• Trabzonlu deyilim,ama Engin'in gelmesini cok istiyorum...gercekten cok kaliteli bir oyuncu...disiplin sorununu asarsa bu senenin en yararli adami olur...
                  BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• İlk olarak ErtuGrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonlu deyilim,ama Engin'in gelmesini cok istiyorum...gercekten cok kaliteli bir oyuncu...disiplin sorununu asarsa bu senenin en yararli adami olur...
                    Bizde öyle bir sorun olmayacaktır zaten..Trabzonsporda öyle şeyler yapmaz yapamaz
                    As Roma
                    Francesco Totti "10"

Yorum

Bizde öyle bir sorun olmayacaktır zaten..Trabzonsporda öyle şeyler yapmaz yapamaz
                      Fatih Tekke 'de gelirse Engin daha bir dikkatli olur...Insallah ikiside gelirler...
                      BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

Engin Trabzonlu mu ?
                        evet trabzonlu! sülalesi fanatik trabzonsporlu! kendisi dedi bunu
                        BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• İlk olarak Trabzonli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          evet trabzonlu! sülalesi fanatik trabzonsporlu! kendisi dedi bunu
                          Burada Almanya yazıyor..

Yorum

evet almanyada dogdu büyüdü! Bende almanyada dogdum büyüdüm ama trabzonluyum
                            BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• çok basit: dedenizin mezarı neredeyse siz oralısınız!!!
                              Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                              my name is onur....
                              Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• trabzonlu kendisi hatta bizim burda bu aralar bu akşam gördüm babası küçükçekmecede antrenörmü ne ya hatta sözleşmemi ne imzalamış bişiler dediler ama kesin trabzonda bu iş bitti arkadaşlar bugün millet onu konuşuodu zaten bizim burda ben bitti gözüyle bakıyorum

Yorum

Yükleniyor...
                                X