İlk olarak livera61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Mario Alberto Kempes - El Matador
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Trbazon lu olsun mantığı bana ters geliyor...Ne alaka başarı Trabzonlularla mı gelecek..O zaman Sivasspor Sivaslı alsın Kocaelispor Kocaelili futbolcu alsın..Çok mantıksız..Hangi yüzyıldayız yahu..Bizde mi Atletic Bilbao gibi olalım..Onlar yıllardır Bask lı oynatıyoda ne oldu..Küme düşme mücadelesi vermediği bir sene yok..Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBanada ters geliyor..Engin Baytar'ı isteyenlerin Trabzon doğumlu olduklarını ima etmişti abimiz bende ona cevaben yazdımMario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEngin Trabzonlu mu ?Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle deniyorMario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
İlk olarak ErtuGrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonlu deyilim,ama Engin'in gelmesini cok istiyorum...gercekten cok kaliteli bir oyuncu...disiplin sorununu asarsa bu senenin en yararli adami olur...Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizde öyle bir sorun olmayacaktır zaten..Trabzonsporda öyle şeyler yapmaz yapamazBİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEngin Trabzonlu mu ?BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !
Yorum
-
İlk olarak Trabzonli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet trabzonlu! sülalesi fanatik trabzonsporlu! kendisi dedi bunu
Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !
Yorum
-
çok basit: dedenizin mezarı neredeyse siz oralısınız!!!Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
trabzonlu kendisi hatta bizim burda bu aralar bu akşam gördüm babası küçükçekmecede antrenörmü ne ya hatta sözleşmemi ne imzalamış bişiler dediler ama kesin trabzonda bu iş bitti arkadaşlar bugün millet onu konuşuodu zaten bizim burda ben bitti gözüyle bakıyorum
Yorum
Yorum