Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih üst düzey futbolcu bunlara yaramaz ağır gelir. Mehmet battalmı ne 2. ligde oynayan bir forvet varmış tam bunlara göre alırlar işte onuda tam olur.
    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• aymanıda alabılırsek takım tam oturcak bide erdinç off diyorum

Yorum

• -Ama bizdede var kabahat açmadıkki tribünlerde şöyle büyükçe fatih tekkeyi istiyoruz diye pankart..

-Yav dejavu gibi ya ..her sene aynı tekke geliyor tekkeyi istiyoruz ha geldi..

-Sonuç gidiyoruz alakasız adamlarla sezonu tamamlıyoruz...

-ee yönetim ne oldu fatih..cevap:klübü vermedi..

-Allah sizi bildiği gibi yapsın ne diim..
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak ümit akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          aymanıda alabılırsek takım tam oturcak bide erdinç off diyorum
          -Yok bide hüseyin çimşir eksik kaldı ççç
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Transfer transfer transfer iki yıldan beri dünyanın adamını aldılar yetmedi yetmezde böyle adamlar aldıkça daha çok transferler lazım.
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Takımın kalitesini arttırmak yerine düşürüyoruz .

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                -Yok bide hüseyin çimşir eksik kaldı ççç
                İroni yapıldınığını farkında olarak, tamamen gerçek birşey yazayım,

Hüseyin Çimşir şu an bu külübü yönetenlerin hepsinden adam gibi adamdır...

Yorum

• -orta saha adam doldu ..dur bakiim benim dayı oğlu boştaydı onu bi arıyayım bizim klübe başvursun abi orta saha lazımmı diye..

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İroni yapıldınığını farkında olarak, tamamen gerçek birşey yazayım,

Hüseyin Çimşir şu an bu külübü yönetenlerin hepsinden adam gibi adamdır...
                    -Orası doğru..hüseyin forvet oynasaydı onu yazmazdım emin ol..

Yorum

• sadri şeneri en çok destekleyenlerden biriydim
                      resmen UTANIYORUMMM..................
                      Futbol çok basit bir oyundur,zor olan ise basit futbol oynamaktır...
                      Johan CRUYFF

Yorum

• İlk olarak Orki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sadri şeneri en çok destekleyenlerden biriydim
                        resmen UTANIYORUMMM..................
                        Sadri Şeneri ve Yönetimini en çok eleştirenlerden biriydim,

Bugün utansam mı, yoksa ben biliyordum diyip sevinsem mi bilmiyorum...

Ya biz ne yapacağız ...

Yorum

• -Benimde nasıl desteklediğimi bilen bilir..
                          -Ama göz göre de yanlış yapmalarını affetmem..hemde bilerek yapılan bi yanlışlık..

Yorum

• Birilerinin Yönetime TRABZON SPOR yönetiminde olduklarını Oynadığımız Ligin Süper Lig Hedefimizinde Şampiyonluk olduğunuu hatırlatması lazım.
                            Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sadri Şeneri ve Yönetimini en çok eleştirenlerden biriydim,

Bugün utansam mı, yoksa ben biliyordum diyip sevinsem mi bilmiyorum...

Ya biz ne yapacağız ...
                              Recep abi Zenit Fatih Tekke'yi satmak için öncelikle ilgilendiği forvetleri almayı bekliyormuş. Doğru olabilir mi? Sonuçta Fatih'te giderse forvetsiz kalacak adamlar.

Yorum

• Şok oldum valla. Sezer Badur mu?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Yükleniyor...
                                X