Fatih üst düzey futbolcu bunlara yaramaz ağır gelir. Mehmet battalmı ne 2. ligde oynayan bir forvet varmış tam bunlara göre alırlar işte onuda tam olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-Ama bizdede var kabahat açmadıkki tribünlerde şöyle büyükçe fatih tekkeyi istiyoruz diye pankart..
-Yav dejavu gibi ya ..her sene aynı tekke geliyor tekkeyi istiyoruz ha geldi..
-Sonuç gidiyoruz alakasız adamlarla sezonu tamamlıyoruz...
-ee yönetim ne oldu fatih..cevap:klübü vermedi..
-Allah sizi bildiği gibi yapsın ne diim..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak ümit akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaymanıda alabılırsek takım tam oturcak bide erdinç off diyorumTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-Yok bide hüseyin çimşir eksik kaldı ççç
Hüseyin Çimşir şu an bu külübü yönetenlerin hepsinden adam gibi adamdır...
Yorum
-
-orta saha adam doldu ..dur bakiim benim dayı oğlu boştaydı onu bi arıyayım bizim klübe başvursun abi orta saha lazımmı diye..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİroni yapıldınığını farkında olarak, tamamen gerçek birşey yazayım,
Hüseyin Çimşir şu an bu külübü yönetenlerin hepsinden adam gibi adamdır...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Orki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesadri şeneri en çok destekleyenlerden biriydim
resmen UTANIYORUMMM..................
Bugün utansam mı, yoksa ben biliyordum diyip sevinsem mi bilmiyorum...
Ya biz ne yapacağız ...
Yorum
-
-Benimde nasıl desteklediğimi bilen bilir..
-Ama göz göre de yanlış yapmalarını affetmem..hemde bilerek yapılan bi yanlışlık..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Şeneri ve Yönetimini en çok eleştirenlerden biriydim,
Bugün utansam mı, yoksa ben biliyordum diyip sevinsem mi bilmiyorum...
Ya biz ne yapacağız ...
Yorum
-
Şok oldum valla. Sezer Badur mu?
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum