Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Daha toparlayıcı, olgun bir açıklama yapılabilirdi.
    Evet abi daha düzgün olabilirdi.
    Belki de düzgün bir açıklama aslında ama böyle aksettirildi.
    Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Burak ıçın tıgana oyunu acan oyuna en ıyı boyut getıren turk futbolcu demışti...sağ açıga koyulsa serkandan daha faydalı olmazmı...hem soldan gelen gabrıç ortalarına forvet hamlelerı yapabılır gs dekı kewel turunde...hem yası genc hemde hedefı olan bır adam...engın takası dusunulebılır bence...çaglarla anlaşıldıysa cok ıyı olur hem bır yabancıdan kurtulmuş oluruz boylece...cale sevenler cale caglardan aman aman bır topçu degıl..cale sadece ıyı bır defansıf bek hepsı bu...çaglarda gelırse selçuk colman gabrıç ceyhun caglar gıbı hemen hemen tum ortasaha elemanlarımızın kaleye sut atacagı bır takım oluruz bu bızı bu lıgde bu manada bır tık oteye taşıyabılır..kı bu da azımsanamayacak bır potansıyeldır...keşke alan dan da kurtulabılsekte 4-4-2 oynasak..
      "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
      --------------------------Novalis--------------
      ------------

Yorum

• yattara misyonunu tamamladı dedikten bir süre sonra tabiki yattarayı kazanmak istiyoruz diyen bizim başkan mıydı?

eğer o ise burağın alınmasına şaşırmayalım derim
        "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Bu arada Çağlar'ın duran topları iyi kullandığını unutmamak gerekiyor..
          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
          Real Madrid
          Manchester United
          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Bilen var mı?

Burat Yılmaz gündemdeymiş. Bence iyi futbolcu ancak bu aralar durumu pek parlak değil. Uygun ortamda yeniden parlayabilir. Şenol Güneş futbolcu için iyi ortamı hazırlar. Onun dönemlerinde oyuncular en üst performansları gösterdiler. (hocanın eksiği Atay Aktuğ'un dediği gibi oyunu okuyamamak idi, son maçlarda eksikliğini gidermeye başladığını gördük) Burak da kazanılabilir.Ancak merakım şudur ki -bilen varsa cevap verebilir- Biz Burakla önceki sene anlaştığımızda biz mi Gökhan Ünal'ı alınca ondan vazgeçtik o da ortada kalınca kendine kulüp buldu, yoksa o mu bizi yolda bıraktı. Bizi yolda bıraktı ise Samsun'dan beriye geçmesin. Ancak biz onu bırakmış isek neden olmasın?

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              çağlar ve f.tekke trabzonspor da olacak büyük bir ihtimalle

çağlarla anlaştık başkanla da anşaltık

f.tekke zenitle ben görüşeceğim ben halledeceğim bonservis sorununu dedi.

magath bize cale-halil i önerdi bizimkiler cale-kuranyi istedi.

galatasaraya basında çıkan herhangi bir teklif yok yanıltmasın

burak yılmaz olayı doğru ama bana göre hangi yüzle (gökhan 2 burak eder)

1-2 isim daha var yurt içinden net değil
              Utanmasalar klübün borcunuda Fatih'e yükleyecekler.

Yorum

• bu yonetim ne kadar sacma işlerle ugrasıyor ya boyle.

gokhanı veriyosun aynısının yabancı versiyonunu alıyosun ne mantıkla (nonda)
                nonda bu takıma gelse yine issaac yada gokhan gibi olacak yuhalanıcak cıkıcak adamında olan kariyeri biticek oynayamıyo zaten bi, yandanda bizi fitil etcek bırak bari nonda alıcagına gokhan kalsın biz yine gokhanı sovelim en azından alıstı..
                Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
                18.11.2009

Yorum

• f.tekke zenitle ben görüşeceğim ben halledeceğim bonservis sorununu dedi.

Bu cümleyi Ben şu şekilde anladım ;

f.tekke için zenitle başkan Sadri şener ben görüşeceğim ben halledeceğim dedi.

Anladım.

Bir kaç kere alıntı yapılınca jeton düştü

Fatih Tekke Başkan + Futbolcu olup Dünyada bir ilki gerçekleştirsin .. !

Böyle Rezillik olur mu ?
                  Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Burak Yılmaz febeden kiralık gitmedimi Eskişehir'e, neden Eskişehir'le görüşülecek orasını anlamadım...
                    ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• burak yılmaz babası fikret yılmaz trabzonlu dedinizde saçmalamışınız
                      burak yılmaz antalya doğumlu olup babası fikret yılmaz adana doğumludur
                      ayrıca koyu bir beşiktaşlıdır fikret yılmaz oğlu beşiktaşa transfer oldugunda
                      hayallerim gerçek oldu oğlum tutdugum gönül verdiğim takımın formasını giyecek demişti.
                      trabzonlu değiller.herkezi trabzonlu yapma hastalugumuz var

Yorum

• kuranyinin futbolunu hiç beğenmiyorum ya hep berbat oynuyor ya da ben onun sadece berbat oynadığı maçları izlemişim; o adam baya para ister kötü oynadığı ilk maçta da yönetim topa tutulur başımıza durduk yere bela almayalım

Yorum

• matrix

sezerden bi gelisme yok mu?

Yorum

• Yönetimi yerden yere vurmak için elinizden geleni yapıyorsunuz . Bir kerede çarpıtmayın olayı . Fatih " Siz halledemediniz bonservis işini çıkan ben yapıcam " mı dedi ? Hayır . Bonserisi cüzi bir miktara indirmek için Zenit'den anlayışlı davranması isteyecektir . Abartmayalım . Göstermiş olduğu davranış gerçekten alkışlanacak bir hareket ama yönetimi eleştirmek için bir sebep değil .

Yorum

• nooldu önemli gelişmeler varmı

Yorum

• Nasil Oyuncularla ugrasiyor´ya

sezer öztürk
                                - kadro disi kalmis gs hayranligi ile bilinen bir futbolcu
                                burak yilmaz - zamaninda bizi degil fb´yi tercih eden simarik futbolcu

biraz aklimizi basimiza almamiz lazim...
                                Halil, Kuranyi vs. vs. bunlar bizim klasimis... kadro disi kalmis oyuncular degil
                                *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                                ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

Yükleniyor...
                                X