İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Gökhanın adı neden hep GS ile geçiyor??
Rubin Kazan,sezon başı 5 Milyon Euro teklif etmedi mi??
Forvetlerini de sattılar,şuan tek forvetleri Bukharov yanına adam almak isterler...
Gökhanı versek Rubine,Gökdenizi alsak olmaz mı??
Araya menejerler girse falan,hep bizi mi kandırcak bu menejerler...
Yorum
-
Korkarım ki bu transfer dönemindeki hareketlilik son günlerde yine hüzünle sonuçlanacak...
Bari Fatih Tekke'yi alsalarda bir nebze de olsa sıkıntımızı gidersek...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Her futbolcu gibi İstanbul’da büyük bir takımda oynamak istediğini ifade eden Çağlar, Trabzonspor’a transferine ilişkin olarak ise de, “Ben Trabzonluyum ama aynı zamanda profesyonel bir futbolcuyum, hangi takım olursa üstüme düşeni yapıp, en iyi şekilde sırtıma geçireceğim formayı taşırım” dedi." (Radyospor kaynaklı bir haber)
O zaman kardeşim Denizlide oynarken, Eskişehirde oynarken, Samsunda oynarken, bilmem nerede oynarken sırtına o (61) neden yazdırıyorsun, o zaman 34 yazdırda oraya olan aşkını anlayalım, oraya oyna. Trabzona neden oynuyorsun.
Bu çapraz ve şaşı çelişkiyi kendi niyetlerini gerçekleştirmek için yapanlara duygu sömürüsü yapmaktan başka birşey değildir.
Trabzonda çok Çağlar vardır. Ben buna inanıyorum. Öyle sömürücü Çağlar'lara Trabzonun kısaca 61'in ihtiyacı yok Çağlar bey...
tamam duyunca insanın hoşuna gitmiyor kabul ediyorum. Ben de hoşlanmadım ama takımının kiminle anlaşıp nerede oynayacağını bilmeden mecburi yapılan bir açıklama.
Yani denizli çağlar'a derse ki istanbul'a gidiyorsun, gitmeyecek mi?
Ama bizim yönetim çağlar'a "öyle ya da böyle biz seni alacağız" deseydi ,diyebilseydi , bence böyle bir açıklama yapmazdı.Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
bence bizimkilerin hedefi basında yerildiği gibi kuranyi-cale takasını yapıp
çağlar ile tekke'yi getirmek
tabi slyva-tjikuzu'yu elden çıkarmakta cabası
birde brülsün gelişi sezon sonuna kaldıBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
kuranyi trabzon gibi bir yerde futbol oynamaz..yanlis anlasilmasin..adam milli takimda dunya kupasinda oynamak icin iyi bir yere gidecektir..
tjikuzuyu o kadroya bi daha alan haindir...
burak yilmaz gibi kendini bilmezlere koca ts formasini vermekte ihanettir..tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
----------Colman-----Selcuk--------
Yattara----------------------Gabric
----------------Gökdeniz------------
---------------F.Tekke---------------
Şöyle bi hucum hattımız olsa,Gökdeniz ve Fatihteki ruhu görünce takıma da belki ruh gelir,Belki Colman yeni Szymek'imiz olur,Belki Yattara Fatih ve Gödenizle oynamak için sahalara erken döner...
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasan Yener'in Kuranyi ile ilgili soruya yorum yapmamasını başka şeye yormayın.
Muhtemelen tanımadığından yorum yapmamıştır.
Videolarını izlemeye başlarlar yakında.
Yorum
-
İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdil Abi,
tamam duyunca insanın hoşuna gitmiyor kabul ediyorum. Ben de hoşlanmadım ama takımının kiminle anlaşıp nerede oynayacağını bilmeden mecburi yapılan bir açıklama.
Yani denizli çağlar'a derse ki istanbul'a gidiyorsun, gitmeyecek mi?
Ama bizim yönetim çağlar'a "öyle ya da böyle biz seni alacağız" deseydi ,diyebilseydi , bence böyle bir açıklama yapmazdı.
caglari abartmiyomusunuz...adam galibiyeti bile olmayan bir takimin , en cok yenilen en cok gol yiyen bir takimin sol beki..gerisini siz düsününtut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasan Yener'in Kuranyi ile ilgili soruya yorum yapmamasını başka şeye yormayın.
Muhtemelen tanımadığından yorum yapmamıştır.
Yorum
-
İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecaglari abartmiyomusunuz...adam galibiyeti bile olmayan bir takimin , en cok yenilen en cok gol yiyen bir takimin sol beki..gerisini siz düsünün
Diyelim ki abarttım..
Küme düşen Sakaryaspor kalecisi kötü müydü?Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
Muhtemelen tanımadığından yorum yapmamıştır.Més Que Un Club
Yorum
Yorum