ne kuranyisi? bizde onun türk versiyonu gokhan var...bu bunye aynı tarza daha dayanamaz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa ben valla konuşmak istemiyorum, ağır kaçacak, hemde çok ağır.
Bize karakter sahibi adam lazım de, adama dünyanın suçunu at, sonra ertesi sene beleşe çıkınca yapış yakasına...
Çok var da, içmizde kalsın şimdilik...
ilk defa bi başkan beni böle umutlandırmıştı.adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSON DAKIKA: Tjikuzu gelmedi ve noter tespiti yapildi. Talibi varsa satilacak
Kaynak: Can Karyagdiİlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş bi kere de hayırlı bi haber ver be..
Kaale Almayacaksın..
O Adamın Yattara Transferindeki Surat İfadesini Asla Unutmayacağım..En son Kubilay ŞAHİN tarafından düzenlendi; 30.12.2009, 18:00.Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
"Cenk olmadı, Çağlar için görüşmeler sürüyor"
Denizlispor Kulübü Asbaşkanı Turgay Mersin, takımın eksik bölgelerine yapacakları transferlerle ikinci yarıda güçlü bir ekip ortaya çıkacağını söyledi.
Mersin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısına yönelik transfer çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
Yeşil-siyahlı takımı ligde layık olduğu yere getireceklerini anlatan Mersin, ''Eksik yerlere yapacağımız transferlerle ikinci yarı güçlü bir ekip ortaya çıkacak. İkinci yarıda taraftarımızın yüzünü güldürmek için iyi transferler yapmak istiyoruz'' dedi.
Transfer çalışmalarının, genç oyuncular Cenk ile Çağlar'ın satılmalarıyla ilgisi bulunduğuna dikkati çeken Mersin, şöyle konuştu:
''Cenk'in işi olmadı. Beşiktaş başka bir kaleciyle anlaştı. Parada anlaşamadık. Bu nedenle takasla almayı düşündüğümüz Yusuf ve Erhan'ın da transferi gerçekleşmedi. Transfer çalışmalarında bizi bağlayan bir diğer olay Çağlar konusu. Şimdi Çağlar'la ilgili bazı takımlarla görüşmeler devam ediyor.''
Öte yandan, Belek Papilion Otel'de 26 Aralık'ta kampa giren Denizlispor'un, 4 Ocak'ta Denizli'ye döneceği ve 9 Ocak'ta Sivasspor ile yapacağı Ziraat Türkiye Kupası maçının hazırlıklarına başlayacağı belirtildi.
Bu arada Denizlispor, Bank Asya 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu ile yaptığı hazırlık maçını 3-2 kaybetti.
TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
Nonda Romadan Galatasaraya transfer olmusdu Transfer Bedeli 1,3 Milyon €
Sahsen
Hakan Balta Gökhan Ünal takasina raziyim ancak Nondaya karsi..saten takimda bi Umut var bide onun kosmayani hic cekilmez.
Az önce TV de duydum Schalke Caleyi istiyormus, bizim Hacisalihogluna gazeticeler sormus sizde Kuranyiyle ilgileniyormusunuz diye Hacisalihoglu sizdemi Telefon dinliyorsunuz diye cevap vermis.
Kuranyi cani isterse iyi oynayan bi oyuncu. Onu canlida izledim
Gökhan Ünaldan HIC bir farki yok hatta Gökhan ondan iyidir desem yeridir. Umarim böyle bisey yapilmaz. Kuranyi transferi benim icin önümüzdeki sezon forma almama sebebidir. Alanzinhoyu aldilar gittim 6 forma aldim. Kuranyi`e verilecek param yok[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
K.Boyd,Kuranyi,Jovanovic,Pantelic,Hutchinson vs. oyuncuların aynı olan bi özellikleri var.Sezon sonu sözleşmelerinin bitiyor olması..Bence yönetim ''sözleşmesi bitiyor belki ucuza alabiliriz eğer alamazsak sezon sonu bedava alabiliriz'' mantığında..Yani bu tarz oyuncuların bizim gündemimize gelmesinin başka bi mantığı yok..Belki de birilerine sözleşmesi biten oyuncuları araştır gibisinden talimat vermişlerdir ve o yüzden basında yazıyordur bu isimler..Ayrıca ben bu tarz oyuncuları bonservissiz bi şekilde bize bırakacaklarını sanmıyorum33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDenizlispor’un başarılı futbolcusu Çağlar Birinci, transferine ilişkin son noktayı koydu. Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un gündeminde olan milli futbolcu, konu hakkında Radyospor’a konuştu.
Aydın Cingöz ile Gündem programına katılan Çağlar, “Bana gelen bazı teklifler var. Denizlispor yönetimi bu teklifleri değerlendiriyor. Şu ana kadar yönetimle bu konuda oturup konuşmadık ama Denizlispor hangi takımla anlaşırsa o takıma giderim.” dedi.
Her futbolcu gibi İstanbul’da büyük bir takımda oynamak istediğini ifade eden Çağlar, Trabzonspor’a transferine ilişkin olarak ise de, “Ben Trabzonluyum ama aynı zamanda profesyonel bir futbolcuyum, hangi takım olursa üstüme düşeni yapıp, en iyi şekilde sırtıma geçireceğim formayı taşırım” dedi.
Radyospor.com
O zaman kardeşim Denizlide oynarken, Eskişehirde oynarken, Samsunda oynarken, bilmem nerede oynarken sırtına o (61) neden yazdırıyorsun, o zaman 34 yazdırda oraya olan aşkını anlayalım, oraya oyna. Trabzona neden oynuyorsun.
Bu çapraz ve şaşı çelişkiyi kendi niyetlerini gerçekleştirmek için yapanlara duygu sömürüsü yapmaktan başka birşey değildir.
Trabzonda çok Çağlar vardır. Ben buna inanıyorum. Öyle sömürücü Çağlar'lara Trabzonun kısaca 61'in ihtiyacı yok Çağlar bey...En son Adil ÖZGÜR tarafından düzenlendi; 30.12.2009, 18:04.BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya geçen seneki sadri şener bunları nasıl yapıyor hala inanamıorum adamı sanki klonladılar.
ilk defa bi başkan beni böle umutlandırmıştı.
Aslında her iki senede de aynı başkan vardır başımızda, ama o kadar kötü bir yönetimden çıkmıştık ki, hiç kimsenin tutarsızca savrulan paraları, domates biber gibi alınan oyuncuları, yeniden kurulan takımları görecek hali de yoktu, dermanı da yoktu, isteği de yoktu.
Geçen senenin sonundan sonra herkes durumun farkına vardı ama...
Ama işte amaa...
Yorum
-
İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneyse ben kaçar Bahadır abi kulaklarımı çınlatma çınlarsa gelirim bak
Önemli açıklamalarım var..Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
Yorum