Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Neyse Şenol Hocanın kafasındaki sistemi bilmiyorum ama Tahmin ettiğim Sistem ise Buraktan iyisini bulamayız...

Sizler ezbere konuşuyorsunuz,Hiç izlemedğiniz, hakkında fikriniz olmadığı oyunculara direk Kişisel özelliklerine göre kötü oyuncu diyorsunuz...
    Oyuncu yanlış şeyler yapmıştır,yapıyordur,kişisel özellikleri bozuktur bu yüzden gelmesin derseniz kabul edilebilir ama Kişisel özellikleri yüzünden ön yargılı olarak kötü diyorsunuz...

2 sorum olacak....

1)Madem Burak'ı Fenerbahçe ayarttı ve elimizden aldı acaba Sadri Bey'in Neden hala Aziz Yıldırım ile arası bu kadar iyi??

2)Burak madem Fenerbahçe isteyince bize gelmekten vazgeçti,o zaman neye dayanarak bu transfere girişiyoruz??
    Belki şimdi de GS talip olur,bize gelmekten vazgeçer...

Ben bu 2 soruya cevap bulamadım...

Yorum

• Burak transferinin ne kadar doğru olacağı tartışmaya açık...
      Tabi,medyada çıkar her habere de inanmamak lazım...
      Benim fikrim Burak'ın balon transferden öteye gidemeyeceğidir...
      Sağ açık lazımsa bu takımaa,onun ilacı Burak değildir...
      Biraz daha üretken olmayı denemeliyiz...
      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Neyse Şenol Hocanın kafasındaki sistemi bilmiyorum ama Tahmin ettiğim Sistem ise Buraktan iyisini bulamayız...

Sizler ezbere konuşuyorsunuz,Hiç izlemedğiniz, hakkında fikriniz olmadığı oyunculara direk Kişisel özelliklerine göre kötü oyuncu diyorsunuz...
        Oyuncu yanlış şeyler yapmıştır,yapıyordur,kişisel özellikleri bozuktur bu yüzden gelmesin derseniz kabul edilebilir ama Kişisel özellikleri yüzünden ön yargılı olarak kötü diyorsunuz...

2 sorum olacak....

1)Madem Burak'ı Fenerbahçe ayarttı ve elimizden aldı acaba Sadri Bey'in Neden hala Aziz Yıldırım ile arası bu kadar iyi??

2)Burak madem Fenerbahçe isteyince bize gelmekten vazgeçti,o zaman neye dayanarak bu transfere girişiyoruz??

...1. sorunu cevapladım oncekı msj larımda ...selcuk meselesı....
        deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
        ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
        ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

Neyse Şenol Hocanın kafasındaki sistemi bilmiyorum ama Tahmin ettiğim Sistem ise Buraktan iyisini bulamayız...

2 sorum olacak....

iki sorunun da cevabı tektir sevgili genç arkadaşım,

çünkü Trabzonspor, sana çevrendeki büyüklerinin anlattığı gibi yönetilmiyor artık .

maalesef tüm sorun burada

Yorum

• Sadece topu ısırması yeterlı sanırım...
            zamanında tanju altın ayakkabıyı alırken kımı ısırıyordu...veyahut ronaldo aynı anda kaç kısıyı ısırıyor..futbolcu takıma katkı yapıyorsa onemlı olan budur...gerısı laf ı guzaftır..
            "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
            --------------------------Novalis--------------
            ------------

Yorum

2 sorum olacak....

1 oyuncu yüzünden kulup başkanı ile ara bozulacaksa ligde başkan bulamazsın. Örnek: G.birliği (ısaac)
              2. sorunun cevabı : biz zaten istemiyoruz transferini.
              DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Transfermarkt sitesine göre (bu konuda cok güvenilir bir sayfadir) bu sezon 1 gol 5 asistle oynuyor Burak.
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Mutlaka bu özelliklerde bir futbolcuya ihtiyaç var ise , yerli futbolcular içerisinde Burak alternatifsiz değil .

Bursa'da Ozan , kısa süre içerisinde önemli bir futbolcu haline gelebilir .

Genç futbolcu kategorisine koyamasakta , Kayseri'de Mehmet Eren'in yaptığı çıkışı görmemek olmaz .

Burak'ın maliyeti çok önemli . Eğer milyon eurolar konuşulacaksa nokta atışı olmayacaktır .

Yorum

• Alanzinho
                    Barış
                    Ceyhun
                    Gabriç
                    Serkan
                    Selçuk
                    Colman
                    Yattara
                    Engin
                    Tjikuzu
                    Zafer
                    Sezer
                    Brüls
                    Faty

Ortasahaya adam arıyoruz hala! Yazık ya... 14 kişi 4 forma için bekliyor bari oynatmıycağımız isimleri satalım onlara para ödemek yerine onlardan para kazanalım.

ORTASAHAYA YA YILDIZ ALINSIN YA DA HİÇKİMSE ALINMASIN!
                    Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Neyse Ben sorduğum sorular dışında Cevap alıyorum,Yarın Finalim var,burda boş boş konuşuyorum..
                      Herkese iyi geceler....

Yorum

• eğer illede yerli bir sağ açık düşünülüyorsa bence Türkiye'deki en iyi isim Bursaspor'lu Volkan Şen'dir ve bir sonraki isimle arasında da ciddi bir fark vardır. Ama galibaa Volkan Şen'i Galatasaray ya almış yada almak üzereymiş

Yorum

• Burak Yılmaz gidici gibi
                          Eskişehirspor’un Fenerbahçe’den kiraladığı orta saha elemanı Burak Yılmaz’ı Trabzonspor ve Ankaragücü ısrarla istiyor.
                          Sezon başında Fenerbahçe’den kiralık olarak alınan ve sezon sonuna kadar Eskişehirspor’la sözleşme imzalayan orta saha elemanı Burak Yılmaz’ın peşine Trabzonspor ve Ankaragücü düştü. Burak’ı Trabzon teknik direktörü Şenol Güneş’in ısrarla istediği öğrenilirken bu futbolcu için takas gündeme geldi. Trabzonspor’un geçtiğimiz Eskişehirspor’dan forma giyen orta saha elemanı Engin Baytar’ı vermek için Şenol hocayı ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.
                          Bu arada Ankaragücü’de Burak Yılmaz için bastırıyor. Eskişehirspor’da Burak için Mehmet Çıkar’ı isterken Ankaragücü kabul etmedi. İki kulüp arasında görüşmeler devam ediyor.

Eskişehir - İstikbal Gazetesi
                          En son Bir_Bilen tarafından düzenlendi; 06.01.2010, 01:31.

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Transfermarkt sitesine göre (bu konuda cok güvenilir bir sayfadir) bu sezon 1 gol 5 asistle oynuyor Burak.
                            ....o zaman mehmet yılmaz alınsın ...eskısehırın en skorer oyuncusu ...en azından bızden bırı ...fatıhı alamıyoz barı fatıh gormus onunla oynamıs bırını alalım...
                            deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                            ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                            ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Eskişehir Burak gitsin diye duacı bizde alalım diye duacıyız
                              DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• ........bjk işime yaramaz demiş şutlamış,fener işime yaramaz demiş şutlamış,manisadan bize gelecekken,bizi burun kıvırmış,artis,ukela,kendini beğenmiş burak yılmazı almak bu yönetime cuk diye oturuyor doğrusu....tjikuzu nun ,engin baytarın sorunlu olduğunu bile bile alanlar da bunlar.....
                                ....... hiç ama hiç iyi görmüyorum bu takımın ilerisini....

Yorum

Yükleniyor...
                                X