Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Twente'den Bryan Ruiz'i alsınlar
    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak SpiKeTowN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Twente'den Bryan Ruiz'i alsınlar
      o tren çoktan kaçtı...zamanında alınacaktı o adam...
      Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
      Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak SpiKeTowN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Twente'den Bryan Ruiz'i alsınlar
        Zamanında alsaydılar .

Şimdi zor onu almak..

Yorum

• kaleye ochoa, ortasahaya manisalı nizamettin, forvete interdeki arnautoviçi kiralasınlar
          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Hırçın adam lazım

Yorum

• Yabancı Forvet Hugo Montano Olabilir.

Yorum

• Uğur abi yabancı forvetler için geçen isimler hakkında bilgin var mı ?

Yorum

• An itibarıyla 2 forvet almanın mantığını, hadi diyelim ki alacaksın, bunu şimdi açıklamanın mantığını çözmeye çalışıyorum.
                  Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• 2 forvet alacağımız hiç zannetmiyorum.Alabilirsek Fatih Tekke'yi alırız.Bence Tjikuzu gönderilmeli Yattara'nın da sözleşmesi askıya alınmalı.Boşalan kontenjanların yerine iki tane iyi yabancı alabiliriz.

Yorum

• Yabancı forvet kim acaba ..

Yorum

• birinin cikip neden hep yabanci transferlerinde ayni menejerin oyunculairni aldigimizi sormasi gerekmiyormu sizce aritk?
                        neden gelicek yapancilara menejer ali uzerinden geliceksen gel deniyor?

menejer aliye verilen paranin ne kadari yoneticilerin cebine gidiyor?

yonetime gelmeden 5 parasi olmiyan adamlar simdi nasil villalar flana yapiyor...iflas etmek uzerinde olanlar nasil bu kadar cabuk kurtuldu?
                        bu kulup doktorlari neden hala gorevinin basinda?

bunlarin hesabi sorulmadan sampiyonluk falan hikaye.
                        paraya ihtiyaci olmayan bir yonetim lazim artik kasadan para alip cebine atmiyacak transfer ayagina...transfer icin kendi cebinden kasaya aticak.

Yorum

• hepsı hıkaye bu yonetım transferden anlamaz topcuan anlmaz..

Yorum

• Sirbistan basininda DIARRA trabzonspora gelebilecegi yaziliyormus ama su an daha kesin degilmis.

gaziantepsorda istemis bi aralar...

Hatta 2 gün öncesine kadar 2,5 milion euro yaya Rusya Saturn yada gaziantepspora satiliyormus.

Diarra icin bazi transfermarkt daki üyeler artik satilmasi lazim avrupada birsey yapamadi diyorlar. Fakat ligde cok iyimis. Avrupada cok gol kaciriyormus ama ligde 2 defa gol krali olmus ve rahatlikla golleri atiyormus. Bazilarina göre avrupa icin yetersiz ama lig icin yeterli diyenler var. Bazilari Belgradin gecmisinden bu yana kadar buldugu en iyi forvetlerden diyende var.
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Yabancı Forvet Adaylarım ;Aristide Bance , Lamine Diarra , Tekasure Chinyama.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sirbistan basininda DIARRA trabzonspora gelebilecegi yaziliyormus ama su an daha kesin degilmis.

gaziantepsorda istemis bi aralar...

Hatta 2 gün öncesine kadar 2,5 milion euro yaya Rusya Saturn yada gaziantepspora satiliyormus.

Diarra icin bazi transfermarkt daki üyeler artik satilmasi lazim avrupada birsey yapamadi diyorlar. Fakat ligde cok iyimis. Avrupada cok gol kaciriyormus ama ligde 2 defa gol krali olmus ve rahatlikla golleri atiyormus. Bazilarina göre avrupa icin yetersiz ama lig icin yeterli diyenler var. Bazilari Belgradin gecmisinden bu yana kadar buldugu en iyi forvetlerden diyende var.
                                Diarra'nın videosunu izledim bulduğunu atıyor . Boy olarak kısa olmasına rağmen fizik olarak gerçekten iyi ve hızlı . Şuan Sırbistan'da devra arası 15 maçta 9 golü var ve takımın en golcü oyuncusu . Fatih ile müthiş işler yapabilir .

Yorum

Yükleniyor...
                                X