Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cafercim,ben Ziya'yı da,Samet'ide çok severim..
    Senle aynı fikirdeyim..
    Onlarda Trabzon şehrinde denediler hepsi bu.
    O kadar oldular.

QUOTE=Cafer1978;2613659]Isimlere takildigimiz sürece arpa boyu yol alamayiz.

Ziya dogan ve samet aybaba.

Birisi takimi sampiyonlar ligine en cok yaklastiran hoca digeri de yerlerde sürünen takimi ayaga kaldirmis bir hoca.

Simdi yine ziyaci ve sametci diye benimle alay edilecek ama olsun.[/QUOTE]

Yorum

• samet aybabayı da ıstemedıler ,yenı kurmamısmıydı ılk geldıgınde ve o takım hem turkıye kupasını aldı hemde sampıyonlukta oynadı ardından senol gunes o takımı yonetmedı mı ve yıne ayak oyunlarıyla kaçmadımı şampiyonluk
      Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence geçen yıldan bu seneye tesir eden yanlışları tartışalım.
        4 maçta 4 puan ve rezil futbola sebep olan şeyleri tartışalım.

Şu anda tartışılması gereken en son şey Ersun Yanalın geçen yıl yaptığı yanlışlar.
        Zira daha hocamız doğru düzgün oyuncu değişikliğini bile göremedik.
        4 maçta 4 puan alacak kadar kötü kadroya sahip değiliz.Ersun Yanal'ın bıraktığı takımı kaldığı yerden devam ettirip bazı yanlışları doğruya çevirecekti Broos.Takımda hırs,mücadele,direnç vardı zaten.Broos olan şeyleri de yok etti.
        Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Henüz ligin 4. haftasında futbolcularına söz geçiremeyen , sahadaki mücadeleyi yükseltemeyen bir hoca haline geldi Broos , yılların deneyimi .

Sence her takımdan ayrılma sebebi " artık takımımı motive edemiyorum " olan bir hoca Trabzon gibi bir şehirde uzun süre görev yapabilme olasılığı nedir ?

Böyle bir olayın Trabzonspor'un gündemine girmesine de imkan vermiyorum . Tartışmak bize bir şey kazandırmaz .
          Birşeylerin yanlış gittiği kesin bu kadro bu oyunu oynamaz. Kesinlikle bu kadar kötü takım değiliz tempo yok istek yok bişey yok. Ne anladım ben yılların deneyiminden?

Yorum

• İlk olarak Roberto Baggio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Neden Tartismiyalim?? Bir Alanzinho gibi deyeri oynatamiyor. Hep iyi oynayanlari cikartiyor. Toulouse maci Iyi olarak deyerlendiriyor. (Hanki maci seyreti?) , Sistemini halen bulamayan. 50 dakikalik kondisyon olan takim..... Sik sik sakatliklar olan takim.....ve ve ve.....kimi tartisalim???? Ben 3 hafta birsey söylemedim....ama 4 hafta sonra biraz olsa birseyley görünmesi lazim. ben gördügüm hep negatif

Kimi tartışacağımız ayan beyan ortada..Yönetimi tartışacağız en başta...
            Sorunun ana kaynağı yönetimdir..Bross un hataları yok mudur elbette vardır..
            Ama bu yönetimle dünyanın en iyi hocası gelse bir fark yaratamaz.
            Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              istikrar şart dediler ersun yanalı gönderdıler ne olurdu bır sene daha san verilseydi o donemın hedefı avrupa lıgıydı baktılar ıyı gıdıyoruz hedef buyutuldu ersun hocada onun kurbanı oldu ,bu hocanın takımı tanıması cok zaman alır bırde gecen sene olmayan sakatlıklardan bu sene çok can yanar ,broos'un ersundan tek fazlası kulube derinliği
              Ben sana söyleyim. Sadri Baskan ersunu hic istemiyordu. Baskanin kafasinda hep Senol Günes vardi. Ama Koreler bu oyunu alt üst etti. Bizim birdahanki Hoca Senol Günestir. Broos basarili olsa bile Günes gelecektir

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Henüz ligin 4. haftasında futbolcularına söz geçiremeyen , sahadaki mücadeleyi yükseltemeyen bir hoca haline geldi Broos , yılların deneyimi .

Sence her takımdan ayrılma sebebi " artık takımımı motive edemiyorum " olan bir hoca Trabzon gibi bir şehirde uzun süre görev yapabilme olasılığı nedir ?

Böyle bir olayın Trabzonspor'un gündemine girmesine de imkan vermiyorum . Tartışmak bize bir şey kazandırmaz .
                O soz gecirme ortamini sen yonetim olarak planli bir sekilde gerceklestiremez isen hocanin sucu ne? Sen hocayi sezon biter bitmez getireceksin takima. Hoca yi sevdirip saydiracaksin iliskilerin iyi olacak. Sen yonetim olarak hocana deger vereceksin, futbolcu anlayacak ki yonetim bu hocayi seviyor sayiyor ve cok guveniyor. Bizim de hocaya ayni sekilde davranmamiz lazim diye dusunur. Hocanin dedigini yapmak zorundadir her futbolcu. Babasinin ciftligi degildir. Terbiyesizlik olmadigi surece hocasini bir abi, amca, baba, kardes gibi sayip sevmelidir. Yonetimden baslar bu isler, iyi ornegi onlar vermeli, onlar sahip cikmali. Eger yonetim hoca yi istemedigini saymadigini belli eder ise futbolcular da aynisini yapar. Olaylara herzaman madalyonun bir tarafindan bakmayin.

Yorum

• samet ve ziyayı bu kadar büyültmeyelim, samet aybaba bu takımdayken ilk 4 hafta gol atamadık, fatih adanada 1 gol attı da ilk galibiyetimizi almıştık, ziyayı anlatmaya zaten gerek yok..
                  Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Isimlere takildigimiz sürece arpa boyu yol alamayiz.

Birisi takimi sampiyonlar ligine en cok yaklastiran hoca digeri de yerlerde sürünen takimi ayaga kaldirmis bir hoca.

Simdi yine ziyaci ve sametci diye benimle alay edilecek ama olsun.
                    evet cafer haklısın ama sonrasındaki başarısızlıklarınıda görmemezlikten gelmemek lazım ha bu isimler olsa bundan kötümü olurdu elbette olmazdı yalnız ziya bu takımı hayatta oynatamaz yahu takımda 8 tane defans oyuncusu yok )

Yorum

• Ha bu arada kusura bakmayin. Ben boyle alt alta yazi yazmayi sevmem ama proxy ile girdigim icin mecbur boyle yaziliyor. Okunmasi bazen guc oluyor uzun yazilarda ama elim mahkum

Yorum

• Belki çok organize görünmüyorduk ama geçen yıl boğduğumuz bir sürü maç sayabilirim.

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          4 maçta 4 puan alacak kadar kötü kadroya sahip değiliz.Ersun Yanal'ın bıraktığı takımı kaldığı yerden devam ettirip bazı yanlışları doğruya çevirecekti Broos.Takımda hırs,mücadele,direnç vardı zaten.Broos olan şeyleri de yok etti.
                          evet özellikle sivas antep bjk ibb maçlarında, ilk 8 deki hiçbir takıma karşı galibiyetimiz yoktu.

o hırs defansta vardı sadece.
                          En son Adem Erdoğan tarafından düzenlendi; 01.09.2009, 00:39.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cafercim,ben Ziya'yı da,Samet'ide çok severim..
                            Senle aynı fikirdeyim..
                            Onlarda Trabzon şehrinde denediler hepsi bu.
                            O kadar oldular.

QUOTE=Cafer1978;2613659]Isimlere takildigimiz sürece arpa boyu yol alamayiz.

Simdi yine ziyaci ve sametci diye benimle alay edilecek ama olsun.
                            [/QUOTE]

Olcay abi belki ziya doğanın sistemi doğruydu ama o zamanki futbolcularla (ayman,hüseyin ve hasan üçüncü) ile o sistem hilkat garibesi acaip bir futbol doğurdu.
                            En son munzevil tarafından düzenlendi; 01.09.2009, 00:38. Sebep: ...
                            “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Bu takım değilmi touluse maçının ilk yarısında güzel oynamış.

bu takım değilmi,garip kadrosuyla Bursadan golü yedikten sonra baskının kralını yapmış.
                              Bursa gibi ligin deli fişek takımını kapanmaya zorlamış...

Bu takım bunları ara ara yapıyorsa,zaman içinde genele de yayacaktır..

Sabır..

Yorum

• Trabzonspor ---henüz çok erken olsa da ----gelecek sezon baştan bir takım

daha yapacak bunun ilk işaretlerini devre arasında da görecegiz ...

Yaklaşık 1 ay önce bir yazımda demiştim ki bende yetki olsa

Umut Tayfun Alanzinho Yattara Cale Serkan Tolga bu oyuncuları kesin satardım

Gökhan Colman eger iyi para veren çıkarsa onları da hiç tutmazdım

Song ve Tony içinde aynı durumlar geçerli

Forumda bir çok arkadaşım aman iyi ki senin yetkin yok diye yazmışlardı ))

Bugün gelinen noktayı çok iyi analiz etmek lazım

Haaaaa bu oyuncuları gönderip de Yavuz Selim den oyuncu alıp oynatacak

değiliz tabii ki ...

Trabzonspor çok çok daha iyi kadro kurabilirdi ...Geçen seneki yarışma içinde

olmamız çok konunun üstünü kapattı ...ASLA o takım 25 30 milyon Euroluk

takım karşılıgı değildi ...

Zaten Alanzinho konusuna hiç girmek istemiyorum ...

Yattara yı satamadıgımız zaman çok üzülmüştüm ...

Transfer de şunu gözden kaçırmamak gerekir illa oyuncuya vereceginiz

bonservis parasını ve oyuncunun alacagı ücrete takılmayınız bir de

göndereceginiz oyunculardan saglayacagınız faydaya bakmak lazım ...

Şampiyonluga oynamak için illa büyük transferler çok para harcamak şart

değil ...

Trabzonspor bu sezonu kaybetti takımın dinamikleri çok zor toparlanır

3. lüğün çok büyük başarı olacagını düşünüyorum

Yorum

Çalışıyor...
                                X