Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    peki yönetim için adayınız kim?
    aday belirlemek benim haddime değil,yapılanları eleştiriyorum ve gitmeli diyorum.

ts bir yönetim daha çıkaramıyorsa bu benim ayıbım değil.

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bjkdemi teklifde bulunmus fatihe diyo altda yorumlarda
      Bjk ta hala para kaldıysa ben bişe demiorm hem Tekke de Antep patentli

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şimdi bir durum değerlendirmesi yapalım. Fatih Tekke Trabzonspor ile anlaştı. Bu tamam. Devletin televizyonu bile anlaştı dedi.

Fakat daha önemlisi Zenit ile olacak anlaşma. 15 dakika içinde sözleşme imzalayıp TFF'ye fakslayabilir miyiz? Zenit anlaşmaya yanaşmazsa Fatih'in 1 yıllık alacağını verip Fatih'i alabilir miyiz?
        Bence bunların olması çok zor.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Fatih Tekke Tarabzon tesislerinde diye bir haber aldım ama ne kadar doğru bilemem orasını

Yorum

• lig radyoyu dinliyorum şuan daha birşey demediler.
            "başarısızlık diye birşey yoktur, sadece sonuçlar vardır."

Yorum

• tüylerim diken diken oldu, eğer yalansa mahvolurum

Yorum

• İlk olarak serturkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fatih Tekke Yuvaya Dönüyor

Trabzonspor'un Zenith'te forma giyen Fatih Tekke ile anlaştığı bildirildi.

Yayına Giriş: 01.09.2009 16:39:57
                Güncelleme: 01.09.2009 16:39:57

Fatih Tekke yeniden Trabzonspor'a dönüyor. Transfer döneminin son gününde Trabzonspor, Zenith'te forma giyen eski oyucusu Fatih Tekke ile yeniden anlaşma sağladığı belirtildi.

http://www.trt.net.tr/Haber/HaberDet...4-f04cb176626d

trt de yazdıysa artık tekke trabzondadır hayırlı ugurlu olsun yakın meşaleleri
                u will need justice at the end..

Yorum

• la hayde patladuk haburda !

Yorum

• Keşke geçen sene E.Yanal takımın başındayken Fatih olsaydı.. kesin şampiyonduk.. ama Broos'un 6 maçtır takıma oynattığı futbolu görünce Tekke transferine bile sevinemiyorum.. ha bir de 8 puanlık fark var.. F.Tekke gelsin Broos gitsin yol yakınken.. 15 günLük ara ilaç gibi gelir..

Yorum

• lig tv hala ballisarayin mac tekrARINI VERIYO OIFF YAA
                      https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bitsin Artık bu çile
                        cekemem bile bile

Yorum

• İlk olarak Barış Mayda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          adamlar kezmanı aldılar bırakırlar tabi fatihiş şimdi anladım olayı
                          onlarda son gün transferi yaptilar demek..zenit yönetimide bizden hic ders cikarmiyor
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• 10 dk sonra Ligtv haberleri var. Bekleyelim bakalım.

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              cekemem bile bile
                              Ne kadar ağlarsam boş

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mesai saati bitiminde transfer dönemi bitiyor....

Yani 15 dakika var veya 1 saat 15 dakika... Geceyarısı falan hikaye... Belgelerin gelmesi gecikirse yarına transfer sarkması olabilir. Ama üç aydır gündemden düşmeyen özevladını üç dakikada alacaklarını düşünmek hayalcilik olur...
                                1 saa 15 daki hatta 1 saat 10 dakika ! saat 18 de sona eriyor resmi olarak

Yorum

Çalışıyor...
                                X