arkadaşlar, transfer sezonu bitti mi şimdi ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Adem SÖYLEMEZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2008-2009 sezonu öncesi yaptığımız "Sil baştan" operasyonu başarılı olmuştu.. Bundan sonraki operasyon ne derece başarılı olur orası meçhul..
Bu operasyonu mevcut yönetim mi yapacak gelecek olan yönetim mi
Ayrıca bu işler çok zor işler değil yeter ki işi bilen 2 3 kişi olsun
Olmazsa ne olur ...Düşünmesi bile kötü ....
Trabzonsporda mutlaka bir temizlik şart hatta şart ötesi...
Her zaman böyle olması dogru değil diye düşünen arkadaşlar mutlaka çıkacak
Evet her zaman bu böyle olmamalı ama ne zaman ki takım iskeleti gerçekten
oturur o zaman operasyona gerek kalmaz ...
Bu takıma ne yaparsanız yapın düzgün beklentilere uygun bir takım çıkmaz
Kaçımız takımın şurası çok iyi burada oyuncuya gerek yok diyebiliyor
Olsun olsunda hadi 1 2 bilemediniz 3 mevki çıkar
Forumdaki çok arkadaşa sorun bana bir kadro yaz makul ölçülerde diyin
İnanıyorum ki takımda şu an olmayan 6 7 belki de 8 oyuncu yazarlar
Öyle abartılar falan değil makul alınacak oyunculardan bahsediyorum
Yorum
-
hani en iyi solbek bizdeydi
hani selçuk mevkisinin en iyisiydi
hani colmanda arjantin milli takımına seçilecek istidat vardı
hani egemnden iyi stoper yoktu
hani song afrika kaplanıydı
hani gökhan en iyi yerli golcüydü
vs vs.....
bu örnekler çoğaltılabilir
Geçen sene bitiminde toz kondurmadığımız bir sürü oyuncumuz şimdi tu kaka oldu“Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “
Yorum
-
Kalmak isteyen icraatı ile bunu gösterir...O zaman ben onlardan fazla müdafa ederim...Kalmak istediklerine dair bir işaret görmüyorum ben...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehani en iyi solbek bizdeydi
vs vs.....
Geçen sene bitiminde toz kondurmadığımız bir sürü oyuncumuz şimdi tu kaka oldu
aslında çok doğru bir yazı bu topçuların büyük bölümü ikinci sınıf oyuncu ama geçen seneki takım olarak yaşadığımız başarı bizim gözlerimizi kör etti ve bizler buna bende dahil bu oyuncuların çoğunu yerlere göklere sığdıramadık.Şuanki tabloda herşey ortada ama ortada bence bir kaos ortamı yaratılmamalı alınacak iki galibiyetle takım yine havaya girebilir istikrar yakalanmalı yoksa devre arasında hugo gider oyun biterDallas Mavericks
.................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki
Yorum
-
Birikimleri en az kayıpla sahiplenebilecek bir organizasyonu oluşturabilecek , "özellikle finansal konularda " şeffaf olacak , içinde önemli iktisatçıların ve mutlaka nüfus cüzdanında İstanbul , Trabzon yazmayan yöneticilerin olacağı bir kurul benimde kabulümdür .
Ortada inkar edilemez bir alerji var . Taraftar dönüştürülebilir ama vazgeçilemez . Yapacak bir şey yok , bir kulüpte vazgeçilemez olan tek değer taraftardır .
Yorum
-
İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehani en iyi solbek bizdeydi
vs vs.....
Geçen sene bitiminde toz kondurmadığımız bir sürü oyuncumuz şimdi tu kaka oldu
Serdar Baliye sormak lazım onu özellikle 2.5 milyon Euro bonservisi
Selçuk bence iyi oyuncu
Colman olursa da olur olmasa da olur zararı yok çok faydası da yok
Egemen iyi bir stoper kalmalı kesin
Song evet Afrika Kaplanı İDİ) İDİ AMA İŞTE
Gökhan konusunu yorumsuz geçiyorum sadece 6 milyon Euro diyorum)))
Yorum
-
Şimdi öğrendim.. Galatasaray eninde sonunda gollerini bulmuş ve 2-0 yenmiş..
O zaman kısaca söyleyelim ki, işin özeti şu: İş bitirici olacaksın.. Ama sadece futbolcular olarak değil.. Yönetim, teknik heyet vs. Herkes iş bitirici olmalı.. Top kimdeyse o bitirecek ve sonunda da güzel günler göreceğiz..
Yorum
-
yönetim şu an uzatmaları oynuyor. bir fatih tekke olayı hem sezonu hem iskeleti hem yönetimi yedi. istifa çığlıkları atılıyor, artık alternatifler ortaya çıkmalı, gereken imzayı toplayıp kongreyi toplamalılar. 48. yılda 49. kongre olmalı.
her zamanki gibi yaraları sarmamalı, vurup öldürmeliyiz. bir üyenin dediği gibi kelleler koparılmalı..
Yorum
Yorum