Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ayni nuri albayrak donemi gibi oldu..
    '
    Transfer istekleri ayyuka cikti ama beceripte fubolcu alamadilar..

Yazik oldu bir sezon daha cope gitti..
    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Mehmet Batdal olmadı.

İsa Bursa'ya gitti.

Gündemdeki isimlerden forvet için sadece Deniz Yılmaz (FC Bayern) ve Turgut Doğan Şahin ( Samsunspor) var.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ramazanda günah almayalim
        bizim halimiz ne olacak. bizim akibetimizi kım düşünüyor
        DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet Link icelim bence
          Siz buyrun benim daha 1 saatim var
          Trabzonspor
          FC Barcelona MSV Duisburg
          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Ne kadar fakir bir yönetimimiz var..
            Hem fikren hem madden..
            Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• İlk olarak Selçuk Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne kadar fakir bir yönetimimiz var..
              Hem fikren hem madden..
              fikir olsa hepsi çözülür bence

Yorum

• Bu Yönetim ve Baskan ayni Nuri Albayrak gibi oldu. Hani hatirliyormusunuz Alex Meschini ve Fernandao'yu almak üzere idik. 500.000 € pazarligin yüzünden almamistilar zamaninda.

Yorum

• Ben derdimi kimseye anlatamiyorum yahu vallahi anlatamiyorum galiba... Allah askina gozunuzun onune gecen sezonlari bi getirin. Ya sezona iyi baslariz ve iyi giden bir sezonun ortasinda birileri cikar ortaligi karistirir, ya da ara transferde hep umut edip gerekli yere transfer yapilacak diye beklerken husran yasayip sezon sonu yine ligi ilk 4 icinde bitiririz. Sezon oncesi takima onemli yerlere transferler gerekiyor ama ne yazikki gereken transferler yapilmaz ve uefa da cuvallariz sonrasinda lige moral bozuklugu ile konsantre olamayip kotu baslayip ligi guc bela guzel bir yerde ya da kotu yerde bitiririz. Sampiyonluga oynariz ama ne hikmetse her sampiyonluga oynadigimiz zaman araya yine birseyler giriyor.. ne tuhaf ki her sene ayni senaryo yu yasiyoruz... biktim artik her zaman ayni senaryo yu yasamaktan

Yorum

• 750 bin liraya oyuncu alamadık vayy bee!.gözümüzü kırpmadan 4,5 milyon vermiştik ama...
                    poetricus

Yorum

• Bravo tempo tv amacınıı gerceklestirdin!

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Siz buyrun benim daha 1 saatim var
                        Benim de 1 saatim var, komsuyuz zaten ...

Yorum

• halimiz rezalet bizi bu hale getirenler utansın bu yönetim takımın ve takım ruhunun içine . . .
                          ...

Yorum

• Arkadaşlar aranızda Deniz Yılmaz ve Turgut Doğan Şahin'i izlemiş olan var mı?

Olası transfer durumunda takıma katkıları ne düzeyde olur?
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak byoxi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bravo tempo tv amacınıı gerceklestirdin!

ne oldukı ??

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar aranızda Deniz Yılmaz ve Turgut Doğan Şahin'i izlemiş olan var mı?

Olası transfer durumunda takıma katkıları ne düzeyde olur?
                                ikiside katkı sağlar ama 300 bin lira fark ile futbolcu alamıyorsak ve taraftarı uyutmaya çalışan bir yönetimimiz varsa beni bile alamaz bu yönetim bonservisim de elimde yani
                                ...

Yorum

Çalışıyor...
                                X