Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eldeki kadroyu en az kayıpla sahiplenebilecek bir teknik ekip tercihi yapabilecek , "özellikle finansal konularda " şeffaf olacak , içinde önemli iktisatçıların ve mutlaka nüfus cüzdanında İstanbul , Trabzon yazmayan yöneticilerin olacağı bir kurul benimde kabulümdür .

Ortada inkar edilemez bir alerji var . Taraftar dönüştürülebilir ama vazgeçilemez . Yapacak bir şey yok , bir kulüpte vazgeçilemez olan tek değer taraftardır .
    Üstadım çok güzel temas etmişsin ama nufus cüzdanı kısmını biraz yumuşatsan

olmaz mı )))

Finansal konular ve iktisatçılar konusunda çok yazacak konum var ama

anlayan yok ki ))

Hele hele borsaya açıldıgımız zamanları hatırladım da sadece tebessüm ettim

Yorum

• Futbolcu sahada işini bitirip golleri atacak, teknik heyet kötü giden oyuna müdahalesiyle etki edip işini bitirecek, yönetim ise Trabzonspor gibi bir takımı yönetmenin bir ülkeyi yönetmek kadar zor ve bir o kadar da önemli olduğunun farkına vararak iş bitirici olmalıdır..

Eğer bitirici vuruşu yapamıyorsanız takım olarak, demek ki sorun "aslanın midesine inmiş.." Çıkarabilene aşk olsun..

Yorum

• bizden 8 puan önde olan takımlar takviye yapıyor ama benim başakanım nerde kim bilir maça bile gelmiyor yazık

Yorum

• Adam yalan söylemiyor. Ciddi değiliz...Hangi hamlemizde ciddi idik ki? Jester yazdı işte Atiba ile de kulübü ile de anlaşıldı. Sonra? Vazgeçtik biz oynamıyoruz...Yahu olmaz...Bu kadar olmaz...Bu kadar Nuri bey yönetimine özenmek olmaz...Olsa olsa biz bırakacağız demeye utanıyoruz kovun bizi demektir bu...

Aynı şeyi Fatih söyledi. Benimle Trabzon da yapılan görüşmeye şahit olsan şaşırırdın dedi. Sanki ben x bir futbolcuyum. Ne onlar beni tanıyor ne ben onları ilk kez karşılaşmışız gibi sorular soruyorlar diyor...Samimiyetsizlik akıyor...Her yerden akıyor...Şimdi ben geriye dönüp düşünüyorum o zaman evet Ersun hoca kendi gitti. Ama niçin gitti....
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kadro çok kötü değil.En azından Diyarbakır'dan,Eskişehir'den,Gençlerbnirliği'den kötü değil.Neden olmuyor?Geçen seneki iskelet duruyorken neden olmuyor?

Hatanın büyüğü Broos'ta.Takımı iyi etüd edememiş bu çok belli.Bu takım bireysel olarak baktığından fena bir takım değil.En azından geçen seneki kadroyu çıkarsan Diyarbakır'a yenilmez.Yolunda gitmyen şeylerin sebebi Broos muı değil mi orasını kestiremiyorum.
            Kadro olarak gercekten iyiyiz. Ama uygun talipleri ciksa gönderilmek istenen onca oyuncu varken bu takimin basarisiz olmasini Hoca´ya baglamak, ona yapilan en büyük hatadir. Bizim sorunumuz futbolcularin kafasinda.

Hoca´yi elestirmek icin, Hoca´nin isteklerinin gerceklesip gerceklesmedigini bilmek gerek. Kaldi ki Hoca, öyle ucuk rakamlara futbolcu istemis gibi bir izlenim birakmiyor bende.
            TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
            TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• Yahu her şeyi bir tarafa bırakın. Fatih Tekke sürecinin başından sonuna yapılan açıklamlara hele de en son internet sitesinde yapılan ve anlaşılmamak üzere yapıldığı her halinden belli olan açıklamaya bakın ve bana deyin ki ortada samimiyet var...Yok...Yok oğlu yok...
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adam yalan söylemiyor. Ciddi değiliz...Hangi hamlemizde ciddi idik ki? Jester yazdı işte Atiba ile de kulübü ile de anlaşıldı. Sonra? Vazgeçtik biz oynamıyoruz...Yahu olmaz...Bu kadar olmaz...Bu kadar Nuri bey yönetimine özenmek olmaz...Olsa olsa biz bırakacağız demeye utanıyoruz kovun bizi demektir bu...

Aynı şeyi Fatih söyledi. Benimle Trabzon da yapılan görüşmeye şahit olsan şaşırırdın dedi. Sanki ben x bir futbolcuyum. Ne onlar beni tanıyor ne ben onları ilk kez karşılaşmışız gibi sorular soruyorlar diyor...Samimiyetsizlik akıyor...Her yerden akıyor...Şimdi ben geriye dönüp düşünüyorum o zaman evet Ersun hoca kendi gitti. Ama niçin gitti....
                Erdal kardeşim Atiba konusunda sana gerçi biliyorsundur ama % 100 dogru

bilgi vereyim ..

Atibanın oldugu kulubun başkanı çok zengin bir adam ...Para ile işi pek yok )

Atiba ile zaten anlaşılmıştı kulubu de 3 milyon Euro karşılıgında anlaşıldı

Niye olmadı biliyor musun ? Adamlar bizden teminat mektubu istedi veremedik

Trabzonspor Danimarka takımına 3 milyon Euro teminat mektubu veremedi

Adamlar öyle bakkal işi yapmak istemiyor hele bizle .)))

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adam yalan söylemiyor. Ciddi değiliz...Hangi hamlemizde ciddi idik ki? Jester yazdı işte Atiba ile de kulübü ile de anlaşıldı. Sonra? Vazgeçtik biz oynamıyoruz...Yahu olmaz...Bu kadar olmaz...Bu kadar Nuri bey yönetimine özenmek olmaz...Olsa olsa biz bırakacağız demeye utanıyoruz kovun bizi demektir bu...

benimle konuşan kişide bunu belirtti eğer trabzon samimi davranırsa seneye x futbolcuyu getirebilirim diye

samimiyet örneğini çoğaltabiliriz

özer ,aykut ,murat......vb
                  Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                  Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Bende şunu söylüyorum tekke bir gün mutlaka trabzonspora gelecek ama bu sözde yönetim asla gelemeyecek.

Yorum

• mehmet battalı almışız hayırlısı olsun

Yorum

• bu gün gökdenizin demecini okudum. kendisine yıldız değil diyen başkana bel altı vuruş yapmadı. gayet teskin edici bir demeçti.
                        keşke fatihte kötü giden bi maçtan sonra taraftarı galeyana getirecek beyanat yerine daha sakin olabilseydi. taraftardan kendisi adına stadda yaptığı tezahuratın takıma zarar verdiğini taraftardan yapmamaları isteyebilseydi.

Yorum

• Sahi, Ersun Yanal nicin "gitti"?...

Yorum

• Taraftar bugün burada son dakika transferi beklerken , Trabzonspor'un Yatırım anonim şirketi bir kez daha kar dağıtımını erteledi . Borsa işini tam manasıyla elimize yüzümüze bulaştırdık , finans çevresinde anormal prestij kaybediyoruz .

Hes projesinde çok şeffaf bir politika yok , kırk türlü dedikodu var , ortaklı yapılar dillendiriliyor . M.A.Y. tesislerinden 80 milyon dolara yakın gelecek para var , bu paranın ödeme takvimi nedir , yatırım planları nelerdir , en ufak bir informasyon aktarımı yok . Transfer işlerinde bir kaç yüz bin dolarda gözüm yok , mesele Trabzonspor'un geleceği .

Genel kurulda yönetime yapılan dayatma ne kadar yanlış ise yönetimin Trabzonspor camiasını 12 kişiden ibaret görmesi ve başına buyruk olması da o derece yanlıştır . Bilginin olmadığı yerde dedikodu olur , olmaması engellenemez .

Yorum

• Aslında Ersun hoca ile birlikte gitmeliydiler.

Yorum

• Transfer yapılmaz, para bulunmaz, takım gol atamaz, bunların hepsi olur...Ben Ersun hocaya bir gün çok kızdım ve o gün koptum. Sivas a 3-0 mağlubuz ve 3. değişikliği yapmıyor...Yaparsın denersin olmaz...Benden fazla savunan olmaz o adamı

Şimdi aynı şey yönetim için geçerli..De ki arkadaş paramız yok bu sene böyle idare edeceğiz...Eyvallah yahu...Başım üstüne...Ben düşünürüm o zaman ne yapmak lazım diye...Ama sen ne yaptığını bile bilmiyorsun...O zaman neyin istikrarı abi neyin istikrarı amca...

Yorum

Çalışıyor...
                                X