Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nerden baksan yine 2 Milyon Avro vereceksin ona o parayi Fatih'e niye vermedin demezler mi Adam'a??

Anliyorum cokda mantikli bi gerekce ama iste bilmedigimiz nedenlerden dolayi bi transfer olmiyor niye takiliyoruzki.
    Takildikca zarar gören biziz rakipler devam ediyor. Duygusal davranmiyalim. Yildiz da yillik 1 milyon € ya imza atar zaten. Diretmez yani belirli bi rakam icin.

Duygusalligi bi kenara birakalim ben bu saaten sonra topu sakliyabilen biraz fizik gücü yerinde frovete evet derim, kim olursa olsun.

Yorum

• Evet, zaman az... Eğer bizim yönetimin desteklediği başkan adayı seçilirse Gabric cepte, Sivasspor lütfederse Mehmet Yıldız da bizim... Kötü futbolcular demiyorum. Daha iyileri olabilirdi fakat bu oyuncular da olsa böyle transferlerin sıkışması hoşuma gitmiyor. Diyelim olmadı bunlar ne yapacağız? "Para versek böylesini alamayız" diyeceğiz öyle ya?
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• oh ne ala iş 2 sezon önce avni akerde açılış maçın da çıkan olaylarda bu kırk pınar güreşçisini hatırlayın musa aydınla birlikte 17 yaşında trabzonlu genç bir taraftarı nasıl tekme tokat dövdüler ben unutmadım sizde unutmayın şimdi sevineceğim öylemi mehmet yıldız bize geliyor diye belki bizide döver tam hırsını alamamış

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O Para bile cok ona...
          O kadar da değil bence . Sen Gökhan Ünal ' a bile 6 milyo euro veriyorsun Mehmet 'de 1 milyon euro hatta 2 m euro vereceksin.

Yorum

• Mehmet Yıldız iyi oyuncu başarılı olur takımımızda. O tipte bir forvetimiz yok. Fakat tek forvet oynayacağımızı düşünüyorum. Mehmet Yıldız bu sistemde Gökhan'ı kesebilecek mi?

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mehmet Yıldız iyi oyuncu başarılı olur takımımızda. O tipte bir forvetimiz yok. Fakat tek forvet oynayacağımızı düşünüyorum. Mehmet Yıldız bu sistemde Gökhan'ı kesebilecek mi?
              Kesmesi gerekiyormu???
              Yani Gökhan in performansi yetiyorsa kesmesin Gökhan i ateslesin, relabete soksun yeter.
              Bence Gökhan Umut u rakip olarak bile görmiyor. Cok rahat kendisi

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mehmet Yıldız iyi oyuncu başarılı olur takımımızda. O tipte bir forvetimiz yok. Fakat tek forvet oynayacağımızı düşünüyorum. Mehmet Yıldız bu sistemde Gökhan'ı kesebilecek mi?
                Gökhan'ı hayatta kesemez.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mehmet Kesinlikle iyi bir transfer olur...bosuna inkar etmeye gerek yok...
                  Fatih tekke yi alma,ondan sonra da mehmet yildiza saril.

Bu yönetim akranim olsaydi,onlari kizilcik sopasiyla dövmek isterdim.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• bu takımda efes cupta alişen kandil'i tokatlayan fatih akyel forma giydi de mehmet yıldız mı forma giyemeyecek. kim ne derse desin şuanda türkiye liginde forma giyen 3 tane yerli forvet say deseler herkes semih, gökhan ünal ve mehmet yıldız der. mehmet yıldızın sivas için nasıl olmazsa olmaz futbolcu olduğunu öğrenmek isteyenler sivasın hazırlık maçlarına baksın. alınabiliyorsa fatih tekke alınsın yok eğer alınamıyorsa kesinlikle mehmet yıldız alınsın.

Yorum

• Arkadaslar, Fatih Tekke Stuttgart'a mi transfer oliyor ?

Saglam bir kaynak degil ama bu nerden cikti .. http://de.wikipedia.org/wiki/Fatih_Tekke

Yorum

• Gökhan Ünal ile Mehmet arasında büyük kalite farkı var .

Mehmet Yıldız kendisine uygun sistemle oynatılmazsa , sürekli hücuma katılan bekleri yoksa , hele bir de 1000 rakım aşağı inerse oynayacağı futbola umut bağlamamak gerek .

Normal koşullar altında ve futbolcuları takımlarından bağımsız ele alırsak Mehmet'in Trabzonspor ayarında bir kulübün transfer listesinde yer almasına imkan yok . Belki son sıralardan listeye girer , toplam isim sayısı 10'un üzerindeyse .

Yorum

• Bu arada bi aralar transfer listemizde olan Babacar Gueye Alemannia AAchen e transfer olmus.
                          Yabanci hakkimiz olsaydi bence oda düsünülebilir bi transfer olurdu.
                          Ama yerliden baska pek alternatif üretemiyoz zaten

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Anliyorum cokda mantikli bi gerekce ama iste bilmedigimiz nedenlerden dolayi bi transfer olmiyor niye takiliyoruzki.
                            Takildikca zarar gören biziz rakipler devam ediyor. Duygusal davranmiyalim. Yildiz da yillik 1 milyon € ya imza atar zaten. Diretmez yani belirli bi rakam icin.

Duygusalligi bi kenara birakalim ben bu saaten sonra topu sakliyabilen biraz fizik gücü yerinde frovete evet derim, kim olursa olsun.
                            Sen Yurt Disinda kaliyorsun bende öyle ama Trabzon'daki Taraftari bir düsün eger bu Transfer gerceklesirse kiyamet kopar....

Senide anliyorum duygusalligi bir kenara biraksak Trabzon'daki Taraftara kim dur diyebilir?

Söyle bana...
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bizim takıma Gabric, Fatih Tekke ve Orhan Şam (Borre) alınmadıkça, açıkçası ben şampiyonluk beklemiyorum..sizde bekleyip sonra üzülmeyin arkadaşlar...

tabiki desteğe her zaman devam...

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaslar, Fatih Tekke Stuttgart'a mi transfer oliyor ?

Saglam bir kaynak degil ama bu nerden cikti .. http://de.wikipedia.org/wiki/Fatih_Tekke
                                Vikipedi ' de Messi 'yi Gebzespor'a bile atabiliyorsun .

Yorum

Çalışıyor...
                                X