İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke iste.facebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
Yorum
-
İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlmıyorlar ama napcaz.Unuttum ben çoktan Tekke'yi.Bence sen de unutsan iyi olur.Hatta şu maçı da unutabilsem çok daha iyi olcak.1
Yorum
-
İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
sahadaydı,gol attı-attırdı,daha ne yapsın ilk senesinde.
şakacılığımı konuşturuyumyukarda saydığın golcülerden bir tek nonda yı takımımda görmek isterdim(çoğu kişi de onu beğenmez) diğerlerini kafam sarmaz
saygl...
Çok bişey yapmasına gerek yok geçen sene beğenmediğiniz Baros un gol yüzdesiyle oynasaydı Şampiyon olmuştukHani yetenekleri daha iyi ya ondan söylüyorum
Mantıksal baktığımızda '' sahadaydı , gol attı - attırdı '' cümlesi Süperlig de hangi golcü için geçersizdir diye düşündüm ; yok yahu yok ben çok fesatım
Hocam , kafan almaz , sarmaz filanda bizi iyi makaraya sarıyosun gibime geldi ... Hiç iplik olacak ruhani durumda değilim . Sizi Gökhan'ınız ve ütopyanızla başbaşa bırakıp aranızda çekiliyorum .
Kalın Sağlıcakla
Yorum
-
İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDrogba'da gelse yeterli olmaz orta saha cok yetersiz.
Bu orta saha geçen sene forvetlerini ençok pozisyon a sokan orta saha . Ayrıca Forvetlerin sırtı dönük oynama kapastesi olmamasını rağmen rakip sahada en uzun kalan takımın orta sahası . Daha ne yapmalarını beklerdiniz ?
Yorum
-
izlerken şota'yı izliyormuşum gibi geldi....poetricus
Yorum
-
İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1
Yorum
-
İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu orta saha geçen sene forvetlerini ençok pozisyon a sokan orta saha . Ayrıca Forvetlerin sırtı dönük oynama kapastesi olmamasını rağmen rakip sahada en uzun kalan takımın orta sahası . Daha ne yapmalarını beklerdiniz ?
Ortasaha oyuncularımızda forvet gıbı ayagında cok top tutamıyor tabı forvete gore alanları daha genıs oldugu ıcın bu cok goze batmıyor.
Direncli ortasahalar karsısında cok etkısız ve oyunu rakıbe teslım eden bır ortasahamız var.
Top rakıpteyken rakıbı ısıran bır ortasahamızda yok.
Hucuma yeterlı destegı vermıyor....En son İsa tarafından düzenlendi; 16.08.2009, 15:40.
Yorum
-
İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
En iyisi Hakan Şükür'e futbola dönmesi için teklif yapalım, ölüsü 20 gol atar bizim takımda
Yorum
-
İlk olarak tzercin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir isaac'in golü izleyin. nispet yapar gibi atmış adam resmen kahroldum bilgisayar başında. tjikuzuyu almak için gönderilmemeliydi diyorum.
Batuhan'ı kaçırıp imza attıralım, Fifa ne bonservis takdir ederse öderiz sonra.
Yorum
-
İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen rakibe bariz üstünlük kurduğumuz çok maç hatırlamıyorum geçen sezon.Ama oyun kontrolunun rakıpte oldugu cok mac sayabılırım.
Ortasaha oyuncularımızda forvet gıbı ayagında cok top tutamıyor tabı forvete gore alanları daha genıs oldugu ıcın bu cok goze batmıyor.
Direncli ortasahalar karsısında cok etkısız ve oyunu rakıbe teslım eden bır ortasahamız var.
Top rakıpteyken rakıbı ısıran bır ortasahamızda yok.
Hucuma yeterlı destegı vermıyor.
Ben çok fazla maç hatılıyorum ; f.ahçe deplasmanı , Ankaraspor deplasmanı yenildiğimiz Konya iç saha maçı , Kocaeli iç ve dış saha maçları , Sivas içerideki maç vs vs vs . Bunun dışında oyunun kontrolünün tamamen rakipte olduğu bir b.as ve sivas maçını hatılıyorum ki bu takımlarada kendi sahamızda kök söktürdük . Başka hangi maçlarda oyunun kontrolü tamamen rakibe vermişiz örnek verir misiniz ?
Top rakipteyken basan bir orta sahamızın olmadığınıda kabul etmiyorum . Selçuk , Colman , Ceyhun 3 lüsü oyunu 2 yönlü oynayabilen oyuncular . Top kapmada konusunda sıkıntı yaşamıyorlar ve dirençli oyuncular .
Hangi takımın orta sahası hücuma yeterli desteği vermeden o golcüler o lig in en çok gol pozisyonuna girebilen futbolcuları olabilir ki ? Bu söylediğiniz inandırıcı hiçbir tarafı yok .
Yorum
Yorum