Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şotanın önerdiği isimlerden olabilir
    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Her Hangi Bir İsim Var mı Uğur Abi ?

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Her Hangi Bir İsim Var mı Uğur Abi ?
        yok birtan

Yorum

• Takıma Bi 10 Numara Lazım Görüşündeyim Ama Elimizde Alanzinho'da Var.

Yorum

• Yine Yaklaşan Bir Transfer Dönemi, Yine Bizde Gereksiz Heyecan [Malesef] =(

Yorum

• alın size taş gibi orta saha: Keisuke Honda 23 yaşında Japon
              Hollanda da VV Venlo takımında oyunuyo. Geçen sene ligte 36 maçta 16 gol 15 asist. Hemde orta saha olmasına rağmen. Bu sene ise 15 maçta 5 gol 5 asist.

En son Anıl C tarafından düzenlendi; 02.12.2009, 21:23.
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
              Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak ruudroam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

alın size taş gibi orta saha: Keisuke Honda 23 yaşında Japon
                Hollanda da VV Venlo takımında oyunuyo. Geçen sene ligte 36 maçta 16 gol 15 asist. Hemde orta saha olmasına rağmen. Bu sene ise 15 maçta 5 gol 5 asist.
                http://transfermarkt.de/de/spieler/6...ungsdaten.html
                Bir iki kere özetini izledim, gerçekten muhteşem bir adam..
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• bu da hazırlanan videosu. Harbi 10 numara adam

Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• BJK Ferrari aldı bizde Honda alalım..
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• cska 12 milyon önerdi kariyer yapicam diye gitmedi..bizemi gelecek?
                      [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Bahsettiğiniz bu Ari iyi futbolcu mu ?
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak ruudroam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

alın size taş gibi orta saha: Keisuke Honda 23 yaşında Japon
                          Tanımam Ancak İstatisliği ve Futbolcu Tipi İle Hoşuma Gitti =)

Yorum

• Ari'yle ilgileniyor olabiliriz 2 sene önce AZ Alkmaar'a transfer olduğunda büyük yankı uyandırmıştı AZ bonservisine yüklü bir para vermişti. Ben Semih'e çok benzetiyorum kendisini ikisi de fırsatçı, ikisinin de gol vuruşları çok iyi ve ikisi de nöbetçi golcü. Ari fizik gücü yüksek, ayağında top tutabilen, kanatlara inebilen bir oyuncu değil. Ben fizik gücünü yeterli bulmuyorum, topla fazla oynamayı da sevmiyor, nerden ne zaman çıkacağı belli olmaz kendini defansa unutturur bunun yanında ön direğe hareket edebilen, ceza sahasında iyi pozisyon alan gol yollarında çok etkili bir oyuncu girdiği maçlarda AZ Alkmaar'a çok katkı sağladı. Eğer alınırsa yanında fizik gücü yüksek, kanatlara inebilen, ona pozisyon yaratacak bir santrafor mutlaka alınmalı bunun yanında kanatları iyi kullanırsak ve tempolu bir takım yaratırsak Ari bize sınıf atlattıran bir oyuncu olur.
                            Trabzon SK 1967
                            #8 Adam Maher

Yorum

• Keisuke Honda Venlo 2.lig iken özkan sümerin önerdiği bir topçuydu trabzonspora geçen sene galatasarayın gündemine gelmişti artık alınması imkansız bonservisi 10 milyon eurodan açılıyo

Yorum

• Tekke'yi almamak için Drogba'ya bile teklif yapar bu yönetim..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Çalışıyor...
                                X