İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
-
Gelsin gelsin...Duran toplardan gol buluruz bol bol...Şampiyonluk için olmazsa olmaz...Yattara Gabriç ortalar o atar...Yapacak bir şey yok...Şampiyon olacağız bu sene....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Semih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonluk konusunda ilk kez abi
İlk kez bugün, bir inanç geldi...
Olacak yahuDiyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
Bu arada dikkat ettiniz mi Giray sahada olduğunda duran toplarda etkili oluyoruz...Dönenlere de Alan ın aldığı pozisyon çok iyi...Duran top taktiği yapıyoruz nihayet...Şampiyonluk alametidir bu...En azından Türkiye'deTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada dikkat ettiniz mi Giray sahada olduğunda duran toplarda etkili oluyoruz...Dönenlere de Alan ın aldığı pozisyon çok iyi...Duran top taktiği yapıyoruz nihayet...Şampiyonluk alametidir bu...En azından Türkiye'de
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdal abi ben şampiyonluk konusunda ümitsizim beni ümitlendirseneTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu saatden sonra Orta saha oyuncusu alirlar ama forvet almazlar. Aciklamaya bakin:
Hacısalihoğlu, "Forvet takviyesi düşünüyor musunuz?" sorusuna ise, "Forvet takviyesi de düşünülebilir. Ancak daha sağlıklı değerlendirirsek, forvet oyuncularının rakip savunma oyuncularını yorarak, meşgul ederek orta sahadan gelen oyunculara gol zemini hazırlama gibi bir oyun planı dikkate alındığında forvetlerin gol atmamasını kabul etmesek de yadırgamamak gerek" cevabını verdi.
Kaynak: Resmi Site
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer iki maçı tekrar seyret, bir tane "kafa vurabilen forvet" olduğunu, Gabriç Gökhan ve Yattara'nın olduğunu düşün....
Hiç şampiyonluk görmedim ama şuana kadar olamayışlarımızdan bazı sonuçlar çıkarabildim.Çok farklı şeyler isteyen bi olay bu şampiyonluk.
Taraftar olarak şampiyonluğa hazır olmadığımız çok açık..
Erdal abi dediğine gelirsek.Bana düşün diyorsun ya nasıl düşüneyim yönetim forvet almayacak artık açık bu saatten sonra bizim forvete gelip direk oynayaack Türk yok.E Gabricide bilmiyoruz nasıl çıkacak nasıl oynuyor hiç izlemedim.Yattara desen bir soru işareti.Off of
Yorum
-
Haa..Bir de Rıdvan Dilmen yarış 3 takım arasında geçer dedi...Geçen sene başında şöyle demişti; "3 büyükler ile "Anadolu" taıkımları arasında fark çok açıldı, hiç biri dayanamaz 3 büyüklere"....Garip olan şu ki kimse hatırlatmadı sezon içinde bunu Rıdvan hocaya...Bu sene bizi yarışın içinde görmemesine sevindim açıkçası....
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaa..Bir de Rıdvan Dilmen yarış 3 takım arasında geçer dedi...Geçen sene başında şöyle demişti; "3 büyükler ile "Anadolu" taıkımları arasında fark çok açıldı, hiç biri dayanamaz 3 büyüklere"....Garip olan şu ki kimse hatırlatmadı sezon içinde bunu Rıdvan hocaya...Bu sene bizi yarışın içinde görmemesine sevindim açıkçası....
Bu sene ona katılıyorum.Özellikle Fener ve Galatasaray şampiyonluk için çok iştahlıar
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelsin gelsin...Duran toplardan gol buluruz bol bol...Şampiyonluk için olmazsa olmaz...Yattara Gabriç ortalar o atar...Yapacak bir şey yok...Şampiyon olacağız bu sene....
Cok iyimsersin ama sadece bununla olsaydi iyiydi.
Su anki kadro yapimizla gs ve fb ye kafa bile tutamayiz..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Geçen hafta Sayın Rıdvan Dilmen bizim takımızı ove ove bahsedıyordu,bu hafta sansı yok dıyor...
hay sizin futbol gorusunuze,bukadarmı skora dayalı yormculuk olur. yazık,b,rde rıdvan dilmen en çok beğenilen yorumcu..bari sen yapma...Skor neyse yorum o...Türkiyedeki Spor yazarlığı yerlerde,bunun artık standardı olmalı..
SkyTurkte,For For Tow Ekibi Fıratlar resmen resital sunuyrolar..Tek izlemeniz program tavsiye ederim...ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
Israrla Ali Güzeldal diyorum. Sonra cok pisman olacagiz..
Ibrahim Akin'da oldugu gibi.."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Arkadaşlar inanın bana bu işin bileni falan yok...Oynanmamış maçla ilgili söylenen her şey tahminden ibarettir...Şampiyon olacağız diyorum çünkü Trabzonsporluyum...Üstelik "kafa vurabilen" bir forvetle bu takımın çok gol atacağını düşünüyorum. Hatta Gökhan Ünal ın da çok gol atacağını düşüünyorum...İki golü bulduğumuz her maçta savunmanın böylesine konsantrasyon sorunu yaşamayacağını düşünüyorum....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İyi bir takımımız kötü bir yönetimimiz var...Şampiyon olacağız inşallah...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
Yorum