Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mehmet Kesinlikle iyi bir transfer olur...bosuna inkar etmeye gerek yok...
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Mehmet Yıldız İyi Futbolcudur Ama Gereğinden Fazla Artist .

Uyuz Bir Tip Zaten . Ama Takıma Yararlı Olacaksa Bişe Diyemem İşte .

Trabzon Herşey'den Önce Gelir

Yorum

• mehmet yildizin sakatligi yokmu nezaman sahalara dönecekki

Yorum

• İlk olarak Trabzonizm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          mehmet yildizin sakatligi yokmu nezaman sahalara dönecekki
          ilk hafta oynamayabilir sivas maçı
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Her geçen gün , gelecek oyuncuyu kıymetsizleştiriyor .

Adı geçen genç oyuncuların tamamına yakını zaten bir sezondur ( bazıları daha uzun süredir ) forumda , zaman zaman gündeme gelmiş tartışılmış . Yani ulaşılamaz , cevherleri farkedilemez durumda değiller . Yönetim bu oyuncuları bir iki aracılığı ile de listeleyebilir , ekiplere ihtiyaç yok .

Bu futbolcular ile alakalı bir plan olur ve bu genç isimler en az baskı yiyecekleri şekilde takıma kazandırılır , süreç içerisinde ilk 11'e monte edilir . Şu an görünen , daha doğrusu taraftarın algısı bu isimlerin büyük gedikleri kapayacağı üzerine .

Yabancı futbolcu konusunda yine bir karmaşadır devam ediyor . Sezon içi yapılan çalışmalarda "hem maliyeti uygun , hem de bu kulüpte oynayabilecek kalibrede" futbolcu bulunamamış görüntüsü var . Açıkçası izlemek ve raporlamakla sorumlu insanlarında bu konuda büyük başarı sağladığına inanmıyorum . Bu durum doğal olarak yönetimi farklı arayışlara ve planlara itiyor da olabilir .

Sonuçta , Trabzonspor'un takip edebileceği ve rahatlıkla oyuncu kazanabileceği , Hırvatistan , Bosna , Sırbistan , Mısır , Tunus , Angola , G. Afrika ve daha ondan fazla ülke bulunmasına karşın ligin başlamasına 2 hafta kala devam eden sonuçsuzluklar zincirinin ligin başındaki "çok zorlu" maç periyoduna zarar vermemesini diliyorum .

Yorum

• Transfer'de Gerçekten Çok Geç Kaldık . Aynı Geçen Sene Alanzinho Gibi Olacak .
              Umarım Gelecek Oyuncunun İdman Eksiği Falan Olmaz . ( Örn ; Gabric )

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ilk hafta oynamayabilir sivas maçı
                toplam nekadar yok ???
                öyle bi sordumki sanki transfer ettik kirkpinar gürescisini

Yorum

• Mehmet Yıldız işi olması lazım takım 2 kulvarda yarışacak ve kadro yapımıza uygun bir forvettir Mehmet Yıldız ayağında topu tutabilen,son vuruşları fena sayılmayan biri.Gökhan Ünal ile iyi ikili olurlar.

Yorum

• Samet Aybaba da gibi kulübe mail atariz .. belki ozaman Mehmet Yildiz transferinden vazgecerler

Yorum

• Yapmayin renktaslar Mehmet YIldizdan daha cok katki yapabilcek yerli forvet varmi???
                      Yani yönetim almak istiyecegi ve maliyeti ucuk olmiyan en mantikli transfer ne kadar bayilmasamda Mehmet Yildizdir.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Samet Aybaba da gibi kulübe mail atariz .. belki ozaman Mehmet Yildiz transferinden vazgecerler
                        Prensip anlasmasina vardik dediler mi o zaman atmaya baslariz...

Ama Fatih Tekke icinde attik ama malesef olmadi...
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bende 1 milyon euroya alınacaksa çok iyi bir alternatif olur diyorum ama 1 milyon euro ya da hiç sanmıyorum ki versinler.

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yapmayin renktaslar Mehmet YIldizdan daha cok katki yapabilcek yerli forvet varmi???
                            Yani yönetim almak istiyecegi ve maliyeti ucuk olmiyan en mantikli transfer ne kadar bayilmasamda Mehmet Yildizdir.
                            Nerden baksan yine 2 Milyon Avro vereceksin ona o parayi Fatih'e niye vermedin demezler mi Adam'a??
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Mehmet Yıldız isminin gündeme gelmesini bile doğru bulmuyorum...
                              Hani hem futbolcuların saha dışındaki hareketlerini, yaşamlarını da baz alan birisi olarak bunların hepsini bir kenara bırakıyorum, saha içerisinde onun koyulabileceği bir yer bulamıyorum...

Sivasspor gibi bir sezonu 7 defans 3 forvet 0 ortasaha oynayacak olsak belki anlarım ama biz de ortasahada bir sürü oyuncu var zaten.

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bende 1 milyon euroya alınacaksa çok iyi bir alternatif olur diyorum ama 1 milyon euro ya da hiç sanmıyorum ki versinler.
                                O Para bile cok ona...

Yorum

Çalışıyor...
                                X