Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ömer Aysan son 4 yıldır üst düzey bir performansda oynuyor.
    Savunma yeteneğinin yanısıra top kullanma ve hücumcu özellikleri de bence üst düzeyde.
    Hatta bu yetenekleri sayesinde bazen sağ bek'in önünde de kullanıldı sıkca.

Serkan bence orta saha için düşünülmesi gereken bir oyuncu.
    Serkan hiç bir zaman ideal bir sağ bek olmadı, olamaz da.

Tayfun ise özverili olmasına rağmen sağ bek için yeterli donanıma sahip değil.

Ben yukarıda tavsiye ettiğim 3 ismin de elimizde sağ bek mevkisinde oynayan oyunculardan daha iyi sağ bekler olduğunu düşünüyorum
    Bu yaşına kadar orda burda dolanmış kaliteli oyuncu sayısı çok fazla zaten süper ligde, Ömer Aysan tarzı futbolcular hiç cazip gelmiyor ve heyecan uyandırmıyor açıkcası bende, o tarz yaşı kemale ermiş yapabilecekleri belli oyuncular yerine Ufukhan'ı geri alıp banko oynatalım, Ömer kadar verimli olmasın daha iyi bence ..
    Més que un club!
    Nil Satis Nisi Optimum..
    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Sampiyonluga oynayalim derken konustugumuz adamlara bakin.

Yorum

• ömer aysan neden bu kadar ilgi görüyor anlamış değilim. fizik gücü iyi, birazda nerde duracağını biliyor o kadar. kötü oyuncu değil ama çok ahım şahım bir oyuncu da değil. ligin orta dereceli takımlarında oynayabilir bence...

Yorum

• Şaka yapıyorum,kızmak yok ha

Sekme adeti ve ritminden, güzel bir tahminde bulunmuşsun kardeşim.

4.hafta sahada olursa,sen bu işi biliyorsun
          İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet Emrah Maastricht maçında seke seke girdi stada dakika 50 civarı bizim olduğumuz tribüne geldi...sekmesini gördüğüm için söylüyorum benim bildiğim yattara ancak ligin 4. haftasına yetişir...

Yorum

• Aylarca,enerjimizi harcadık.
            Olsun,oda olacaktı.
            Ama olmadı,şimdilik.

Ama,biz en baştan,ilk günden,

SAĞBEK dedik.

Odaklansaydık olurdu o iş.

Bi'el vermediniz o işe

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aylarca,enerjimizi harcadık.
              Olsun,oda olacaktı.
              Ama olmadı,şimdilik.

SAĞBEK dedik.

Bi'el vermediniz o işe
              Hangi birine yetişeceğimizi şaşırdık biz de abi ..
              Més que un club!
              Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yeni sezon öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Şener, Trabzonspor'da transferin hiç bir zaman gündemden düşmediğini belirterek, "Gündemimizde olan Gabric'le her konuda anlaştık ve kulübüne teklif yaptık. Bu futbolcuyu almamız için kulübünün serbest bırakması lazım. Bugün veya yarın bize futbolcu için isteyecekleri bonservis bedelini haber verecekler. Futbolcu zaten buraya gelmeyi çok istiyor. Gabric, çok genç bir oyuncu ve istikbal vadediyor. Hırvat milli takımında oynuyor ve ekonomik olarak ileride çok daha mesafe kat edebilecek bir oyuncu. Biz alırken bu tarz oyunculardan transfer etmeye çalışıyoruz. Bana anlatılanlara göre, hızlı bir futbolcu ve sol açık dışında, sağ açık da oynayabiliyor" diye konuştu.

"TRANSFER YAPARSAK KİM KESİLECEK DİYE SORARIM"

Şener, hava olsun diye transfer yapmayacaklarını da vurgulayarak, "Şu anda çift santraforumuz var ve üçüncüsü olmaz her halde diye düşünüyorum. Ama hücuma katkı yapacak bir isim ve sol açığa adam alacağız. Eğer bunu yapabilirsek hocanın isteğine de cevap vermiş oluruz. Takımımızı Avrupa'da seyrettik, burada da Maastricht'le oynadık. Gerçi Maastricht çok güçlü bir takım değil ama Standard Liege ve Heerenveen'e karşı oldukça güzel oynadık. O takımlara karşı oldukça iyi oynayan Trabzonspor'da, 'Transfer yapıldığında hangi oyuncu keseceksiniz' diye ben sorarım ve cevabını isterim. Yoksa hava olsun diye, şekil olsun diye transfer yapılmaz. Ama gerekliyse yapılır" dedi.

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ömer aysan neden bu kadar ilgi görüyor anlamış değilim. fizik gücü iyi, birazda nerde duracağını biliyor o kadar. kötü oyuncu değil ama çok ahım şahım bir oyuncu da değil. ligin orta dereceli takımlarında oynayabilir bence...
                  Fizik gücü iyi, nerede duracağını iyi biliyor ve topu oyuna iyi sokuyor.

Yaşı ile ilgili eleştiriler yapılmış. Ömer Aysan'ın yaşı 27.

Bu arada illa ki Ömer Aysan alınsın demiyorum. Alınmasını ilk istediğim yerli sağ beklerdendir diyorum.

Koray Arslan da çok iyi bir sağ bek, Orhan Şam'da çok iyi bir sağ bek.

Beşiktaş sağ bekine Erhan Güven'i alıyor.

Ben de diyorum ki Ömer, Koray ya da Orhan hem Erhan'dan daha iyi sağ bektirler hem de elimizdeki Tayfun ve Serkan'dan.

Ben idare eder sağ bekler, pozisyonu başka olup mecburen sağ bek de oynayan isimler görmek istemiyorum dizilişimizde.

Mevkisi gerçekten sağ bek olan ve sağ bek oynayabilen isimler istiyorum.

Elimizdeki yabancı portföyüne bakacak olursak muhakkak bir yerli sağ bek gereklidir diyorum.

Elimizde yabancı olarak 3 kontenjanımız boş olsa yabancı olur diyeceğim ama boş kontenjan da yok.

Ne yapacağız o zaman?

Ufukhan kendine verilen şansı hiç bir zaman iyi kullanamadı.
                  Geçen sene Ankaragücü'nde kaç defa forma giyebildi ki.Şimdi nerede peki?

Yorum

• İlk olarak The_Storm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fatih'in 1 eylülde imza atma dedikodusunun şöyle bir mantığı olablir. Bedelli askerlik yapabilmek için yurt dışında 3 yıl (5 miydi yoksa?) çalışmak gerekiyor.

Belki o tarihte süre tamamlanıyordur.

Umut fakirin ekmeği.
                    Keske Zenit´e tam olarak ne zaman imza attigini ögrenebilsek..Sadece askerlikte degil, Ocak ayina kadar olan alacaklarini Zenit´e ödeyerek serbest kalmasida cabasi...Ama buna ragmen takima büyük hava getirecek transferin hala dillenmemesi bende maalesef soru isaretleri uyandiriyor!!!
                    TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                    TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aylarca,enerjimizi harcadık.
                      Olsun,oda olacaktı.
                      Ama olmadı,şimdilik.

SAĞBEK dedik.

Bi'el vermediniz o işe
                      En başından beri seninle idim Olcay Abi!

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ufukhan kendine verilen şansı hiç bir zaman iyi kullanamadı.
                        Geçen sene Ankaragücü'nde kaç defa forma giyebildi ki.Şimdi nerede peki?
                        Ömer Aysan'dansa Serkan sağ bek oynasın derim ben, sadece ben desem de derim ..

Ben bi Ferhat Öztorun olabilecekse veya Ömer Aysan vs tarzda oyuncular alınacağına Ufukhan dedim ..
                        Més que un club!
                        Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dünyada az çok iddia sahibi hiçbir kulübün Yattara'ya bizim kadar tahammül edebileceğini düşünmüyorum..
                          Adam resmen "idare ederek" altı yıldır Trabzon'da krallar gibi keyif sürüyor..
                          Bence artık yönetimde bunaldı ama müşteri bulamıyor..
                          Geçen yıl becerip satabilselerdi çokta iyi bir girdi olurdu..
                          Arkasındanda ne güzel "zaten yıldız değildi"derdik
                          Bu görüşlerine katılıyorum. Artık bu sene son şansı bence bu sene de geçen yılki gibi olursa bir daha da oynayamaz burada. Bu arada özer hurmacıyı da almış olsaydık yattaranın yerini doldurup hem de o mevkide en az 7-8 yıl rahat ederdik.

Sağ bek konusunda da çok büyük sıkıntı var. Sıkıntı savunma yönünde ne yazık ki ne tayfun ne de serkan sağ bek savunma görevini vasati bile beceremiyorlar. Bunun için yabancı oyuncuya gerek yok diye düşünüyorum. Türkiyede bu mevkide iyi oyuncular var. Sivasta abdurrahman kaliteli bir oyuncu savunma özelliği iyi bir oyuncu. Yine ankaragücünde elyasa bu mevkide iyi bir oyuncu.

Forvet konusunda ben türkiyede büyük bir sıkıntı oldugunu düşünüyorum yani türk olması açısından. En iyi türk forvetlerden biri olan fati tekke ile görüşmelereimiz olumlu geçmedi. Bunun haricinde forvete türk oyuncu almamız çok saçma olur ki özellikleri bakımından en iyi türk forvetleri zaten bizde. Onlar da götüremiyorlar bu işi. Kesinlikle yabancı transfer yapılmalı. Ben gaziantepsporda oynayan betonun çok iyi bir golcu olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• Çok yalnız kaldık Cihan,çok.!
                            Dikkatler çok dağıldı,malum
                            İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            En başından beri seninle idim Olcay Abi!

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ömer Aysan'dansa Serkan sağ bek oynasın derim ben, sadece ben desem de derim ..

Ben bi Ferhat Öztorun olabilecekse veya Ömer Aysan vs tarzda oyuncular alınacağına Ufukhan dedim ..
                              Bu noktada seninle aynı şeyi düşünmüyoruz.

Bu da son derece normal bir durum zaten.

Yorum

• Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale kadar gidebileceklerine inandığını belirterek, "Ligde son ana kadar şampiyonluğu kovalayacağız.Ama Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak bizim için çok önemli" dedi. Şener, ligin ilk haftasındaki

Başkan güzel konuşmuş burda..
                                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Yükleniyor...
                                X