Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gerçek olsa
    sanmam....
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hüseyinden agir diye kurtulmak istedik,ceyhun gibi hüseyinden daha agir olan bir futbolcudan medet umuluyor.

Ceyhun ideal bir orta saha degil benim gözümde,2 sezon sonra bile bu durum degismez bence.

Önlibero dedigin cevik,atik,hizli ve teknik olmali.

Bu özelliklerin hangisi ceyhunda var?
      İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ceyhun Hüseyinden ağır mı??? Yapma abi ya. Bence tam tersi...
      Ceyhun arkadaşın da belirttiği gibi seri bir adam.En azından Tjikuzu'dan daha seri.
      Tjikuzu ve Hüseyin aynı yaştalar.Bence fazla bir farkları da yok futbol olarak.Belki Tjikuzu daha iyi pas yapıyor ama mücadele anlamında Hüseyin'in yanından geçmez.

Ceyhun ise daha çok genç en başta.Uzaktan şutlarla ve kafa ile gol bulabiliyor.Bazı pozisyonlarda ağır kalsa da genel olarak hareketli bana göre.

Bence Ceyhun oynamalı ya da başka transfer lazım.
      Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sanmam....
        bakarsın gerçektir

Yorum

• Bağırmayan taraftarı , bağıracak taraftarla takasta kullanalım . Hatta gerekirse üzerine para verelim . En büyük transferimiz bu olur herhalde .

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bağırmayan taraftarı , bağıracak taraftarla takasta kullanalım . Hatta gerekirse üzerine para verelim . En büyük transferimiz bu olur herhalde .
            yanlışlıkla fatih tekke diye bağıran taraftar almayalım
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bağırmayan taraftarı , bağıracak taraftarla takasta kullanalım . Hatta gerekirse üzerine para verelim . En büyük transferimiz bu olur herhalde .
              Kesinlikle, belki forvette kazanabiliriz umutla gökhan gaza gelirler

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Liderlik vasıfları eksik olabilir ama bu sezon kazandığımız maçlardan sonra yaptığımız maçın yıldızı anketlerinde en çok Colman oy aldı. Demek ki bu adam elini taşın altına koyacak potansiyele sahipmiş.

Neyse önümüzdeki sezon sonu konuşuruz bütün bunları.

Dip not: Eğer olay ben demiştimcilik ise ben şimdiden söyleyeyim. Bu takım şampiyon olamaz. Takviye şart.
                arkadasin demek istedigini ben anliyorum
                colman iyi oyuncu ama eger bir swmkoviak veya ahmet hassanin ilk yillarindaki gibi yararli olabilseydi
                sampiyon olmustuk. sahsen ben ersun yanalinda takimin basinda olmasi nedeniyle bu ayarda yararlanacagimiz oyuncu olabilir diye umitlenmistim
                yinede gayet yararli oldu diyebiliriz
                satilacak veya gonderilecek oyuncu degil
                parasi cok olursa o ayri tabi:))
                Bitsin Artik Bu Çile

Yorum

• Hani diyorum Fatih Tekke yerine bugün Gökhan ve Umut'a destek versek ne güzel olur ama demekle olmuyor işte.

Yorum

• İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kesinlikle, belki forvette kazanabiliriz umutla gökhan gaza gelirler
                    Umut zaten gaz. Az "Umut ! Umut ! " diye bağırsak uçucak

Yorum

• Colman iyi bir oyuncu. Tamam mevkisinde oynayan Avrupalı yıldızlar gibi sağlam, diri bir oyuncu değil ama Türkiye Ligi için iyi bir oyuncu. Üstelik Colman'ı yeterince değerlendiremiyoruz. Colman'ın en önemli özelliği müthiş ara pasları, ama bu arapası koşularını yapacak bir futbolcu, ara paslarını alabileceğine güveneceği bir futbolcu lazım. O olmayınca Colman vasat gözükebiliyor(ki bence geçen senenin en iyi oyuncularından biri), onu tamamlayabilecek bir santrafor lazım. Tek eksiği pozisyonlarda biraz cılız kalıyor, biraz çıtkırıldım.
                      TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Liderlik vasıfları eksik olabilir ama bu sezon kazandığımız maçlardan sonra yaptığımız maçın yıldızı anketlerinde en çok Colman oy aldı. Demek ki bu adam elini taşın altına koyacak potansiyele sahipmiş.

Neyse önümüzdeki sezon sonu konuşuruz bütün bunları.

Dip not: Eğer olay ben demiştimcilik ise ben şimdiden söyleyeyim. Bu takım şampiyon olamaz. Takviye şart.
                        Takviye olmadan zaten imkansız..Forvetsiz maçlara çıkacağız..Arkadan gelen adamların üreticiliğine muhtacız...

Ayrıca oyların neden verildiğini çok iyi biliyorum...Nedense hiç kaleci ve defans oyuncuları bir çok kez seçilmedi...Klas duruşu ve karizması kandırıyor herkesi Yattara gibi bu kadar net..Yattara hiç bişey yapmadığı ama tek pozisyonda asistiyle maçı kazandırğı için oy veriyorlardı ama defansta Egemen ve Song un müdafasını unutuyorlar yani oy la falan belirnemez bu iş bence..Gerçekten profesyonel insanlara oy kullandırmak lazım bakalım ne çıkacak ..
                        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Çok isterdim taraftarımızla övünmeyi , Avni Aker'e cehennem denilmesini . Amaaaa nerde . Tribünde birlik için Karadeniz halkının kafa yapısının değişmesi gerekiyor . Herkes liderlik özellik taşırsa böyle olur

Yorum

• medya trabzon'un verdiği uğraşlar sonunda edindiği bilgiye göre Trabzonspor kasetlerini izleyen ericson, colman için "beckham dan hiçbir farkı yok" demişti maziyi hatırlarsak.
                            espri bir yana colman'ın kendini geliştirmesi lazım. kadronun en iyi oyuncusu da olabilir en kötü oyuncusu da. kendi oyunu ve çabası belirleyecek bunu...

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Takviye olmadan zaten imkansız..Forvetsiz maçlara çıkacağız..Arkadan gelen adamların üreticiliğine muhtacız...

Ayrıca oyların neden verildiğini çok iyi biliyorum...Nedense hiç kaleci ve defans oyuncuları bir çok kez seçilmedi...Klas duruşu ve karizması kandırıyor herkesi Yattara gibi bu kadar net..Yattara hiç bişey yapmadığı ama tek pozisyonda asistiyle maçı kazandırğı için oy veriyorlardı ama defansta Egemen ve Song un müdafasını unutuyorlar yani oy la falan belirnemez bu iş bence..Gerçekten profesyonel insanlara oy kullandırmak lazım bakalım ne çıkacak ..
                              nasıl forvetsiz gökhanla umut varya
                              Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                              Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                              .................Yenişehirli Avni

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu konuda haklısın. O zaman profesyonel insanlar karar versin Colman'ın oynayıp oynamamasına ya da gidip gitmeyeceğine. Nasıl olur? Bırakalım gerçekten profesyonel insanlar işini yapsın.

Umut Bulut, İsaac, Sylva, Egemen-Song ve Ceyhun'un da maçın yıldızı seçildiği anketler oldu. Acaba neleri kandırdı şu profesyonel olmayan taraftarımızı.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Yükleniyor...
                                X