Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biz başından beridir yanlış yapıyoruz Fatih Tekke için yürünürken araya sağbek ve sol açığıda sıkıştıracaktık o zaman yönetim biraz daha ciddiye alırdı belki
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• farabi hocam
      düşüncelerinize,bilgi ve birikiminize çok büyük saygı duyuyorum
      ama
      benim kalın kafam da diyor ki bu takımın en zayıf halkası yattara nın bölgesi ve arkası...
      YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Ya arkadaşlar çok affedersiniz ama bişey sormak istiyorum.. Bu matrix dediğiniz arkadaş kimdir ? Külüple bağlantısı olan bi arkdaşmı? Hayır online yakalasam kendisine sorucam da... Herkes onun dediğine göre hareket ediyor da ben bişi göremedim ama
        Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yönetimin ne düşündüğünü bilemem.
          Zaten benle her konuda aynı düşünmek zorunda da değiller.

Ama ben Türkiye'de bir kaç tane iyi sağ bek olduğunu düşünüyorum.
          örnek verir misin Tayfunu ve Serkanı kesebilecek iyi sağ bek konusunda...Ben ikisini de beğenmiyorum ve ilk transferimizin abancı sağ bek olması gerektiğni düşünüyorum...

Yorum

• İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            örnek verir misin Tayfunu ve Serkanı kesebilecek iyi sağ bek konusunda...Ben ikisini de beğenmiyorum ve ilk transferimizin abancı sağ bek olması gerektiğni düşünüyorum...
            Bu sorunuza bir iki saat önce cevap vermişim aslında. Bakmak ve görmek gerekir bence.

İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir kaç yerli sağ bek önermesi.

Koray Arslan - Eskişehirspor - 25 yaş

-Defansif yönü oldukça kuvvetli, kademe anlayışı sağlam- sert bir sağ bek-

Orhan Şam - Gençlerbirliği - 23 yaş-

- Stoper ve sağ bek mevkilerinde oynayan, top tekniği üst düzeyde bir oyuncu-

Ömer Aysan - Ankaraspor - 27 yaş

- Tam bir bek oyuncusu, savunma aklı iyi, hücum yönü kuvvetli, top tekniği yüksek-
            .
            .

Bu 3 oyuncunun çok iyi sağ bekler olduğunu düşünüyorum.

Orhan Şam'ı çoğumuz biliyoruz. Koray Arslan'ı ise TSYD maçlarında izleme fırsatı buldum yeniden, açıkcası Orhan'dan çok da fazla eksiği yok. Hücum yönü biraz zayıf ama kabul etmek lazım.

Ömer Aysan ise bence çok kaliteli bir futbolcu.
            Yıllar yılı izlemişliğim var, Bursaspor ve Ankaraspor kariyerlerinde hep belirli bir çizginin üstünde oynayan bir futbolcu.
            TSYD maçlarında forma giymedi. Sakatlık gibi bir problemi var mı bilmiyorum.

Bir tercih sıralaması yaparsam. Öncelikle Ömer Aysan, sonrasında Koray Arslan ve listede son sırada bulunma nedeni Kulüp Başkanı olan Orhan Şam var.
            Hatta ısrarcı olduğum isimleri de yazmışım.

İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben de biraz Ömer Aysan lobisi yapayım bari.

Ömer Aysan Bursaspor'da başarılı bir performans ortaya koyarken Rubin Kazan ve Galatasaray kulüpleri ile de ismi sıkça anılan bir isim.

Son dört sezondur belirli bir kapasitenin üzerinde oynayan ve sıklıkla forma bulan bir oyuncu.

TSYD kupasında forma giymemesinin nedeni de kasıklarında yaşadığı ağrıymış.
            Fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdürüyormuş.
            Ağır bir sakatlığı yok anlaşılan.

Ömer Aysan isminde olmazsa da Koray Arslan isimlerinde ısrarcıyım.

Takımıma gerçek mevkisi sağ bek olan daha önce sağ bek oynamış olan bir sağ bek istiyorum. Sağ bek transferinin gerekli olduğunu düşünüyorum. Yurt içinden iyi bir sağ bek alabileceğimize inanıyorum.
            Başka bir arzunuz?

Bu arada sağ bek oyuncu önermelerimde adı sıklıkla bizimle geçen Abdurrahman Dereli listemde yok. Çünkü iyi bir sağ bek oyuncusu olduğunu düşünmüyorum.
            En son Misafir tarafından düzenlendi; 03.08.2009, 11:57.

Yorum

• İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ...bu takımın en zayıf halkası yattara nın bölgesi ve arkası...
              Evet , geçen yıl oynadığımız futbol anlayışı ve kimi futbolcularımızdan sağlanan verime bakıldığında söylediklerinize hak erilebilir .

Performans odaklı bir değerlendirmede hepimiz benzer sonuçlar çıkarabiliriz .

Ben şu an oynamaya çalıştığımız 4-5-1'in oyuncularımızın niteliklerine etkisini sorgulamaya çalışıyorum .

Sağ bekteki futbolcularımız dışında oldukça güven veren sonuçlar çıkarıyorum .

Ancak nihayetinde benimkiside öznel bir görüştür .

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ah şu Yattara oynasada görsek sağ açık
                Yattara dünkü baloda seke seke yürüyordu. Hazırlanması, formunu bulması zaman alır. Hatta geçen sene gibi, bir sezondan fazla bile alabilir. Yattara yetenekli adam, iyi adam, ama artık bel bağlanacak değil, gününde olduğu zaman "oh be" denecek bir adam. Bence sadece arkasına değil, bedenen ya da ruhen olmadığı zaman yerine de adam lazım.

Yorum

Bu sorunuza bir iki saat önce cevap vermişim aslında. Bakmak ve görmek gerekir bence.

Hatta ısrarcı olduğum isimleri de yazmışım.

Başka bir arzunuz?

Bu arada sağ bek oyuncu önermelerimde adı sıklıkla bizimle geçen Abdurrahman Dereli listemde yok. Çünkü iyi bir sağ bek oyuncusu olduğunu düşünmüyorum.
                  Ben zaten bu yazılarını okudum fakat şu andaki takıma uyabilecek adam konusunda Orhan Şam bile benim için biraz soru işareti...zaten adamın burnu kırılmış antremanda..Cavcavın da satacağını hiç zannetmiyorum...Yattarayı Türk yapsak da Borre yi alsak?

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yattara dünkü baloda seke seke yürüyordu. Hazırlanması, formunu bulması zaman alır. Hatta geçen sene gibi, bir sezondan fazla bile alabilir. Yattara yetenekli adam, iyi adam, ama artık bel bağlanacak değil, gününde olduğu zaman "oh be" denecek bir adam. Bence sadece arkasına değil, bedenen ya da ruhen olmadığı zaman yerine de adam lazım.
                    Evet Emrah Maastricht maçında seke seke girdi stada dakika 50 civarı bizim olduğumuz tribüne geldi...sekmesini gördüğüm için söylüyorum benim bildiğim yattara ancak ligin 4. haftasına yetişir...

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dünyada az çok iddia sahibi hiçbir kulübün Yattara'ya bizim kadar tahammül edebileceğini düşünmüyorum..
                      Adam resmen "idare ederek" altı yıldır Trabzon'da krallar gibi keyif sürüyor..
                      Bence artık yönetimde bunaldı ama müşteri bulamıyor..
                      Geçen yıl becerip satabilselerdi çokta iyi bir girdi olurdu..
                      Arkasındanda ne güzel "zaten yıldız değildi"derdik

Yorum

Ben zaten bu yazılarını okudum fakat şu andaki takıma uyabilecek adam konusunda Orhan Şam bile benim için biraz soru işareti...zaten adamın burnu kırılmış antremanda..Cavcavın da satacağını hiç zannetmiyorum...Yattarayı Türk yapsak da Borre yi alsak?
                        Öyle Türk yapsak demekle Türk olsaydı Yattara şimdiye 10 kere Türk olmuştu .. Aynı şekilde Song ve Tjikuzu da.

Yorum

Borre transferi şu an imkansız gibi gözüküyor zaten.

Ben yerli bir sağ bek alınabileceğini, alınması gerektiğini düşünüyorum

Yorum

Borre transferi şu an imkansız gibi gözüküyor zaten.

Ben yerli bir sağ bek alınabileceğini, alınması gerektiğini düşünüyorum
                            Yerli sağ bek yokki, Ömer Aysan vs. alacağımıza Tayfun, Serkan devam etsin derim ..

Ufukhan'dan da bi Ferhat Öztorün çıkacaksa, kesinlikle Ufukhan'ı alalım bence ..
                            Més que un club!
                            Nil Satis Nisi Optimum..
                            Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

kaleci -sol bek -stoper-ön libero zaten yabancı. sağ bekde yabancı olursa ofansif hangi 2 yabancı kesilebilir acaba diye düşünüyorum...

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yerli sağ bek yokki, Ömer Aysan vs. alacağımıza Tayfun, Serkan devam etsin derim ..

Ufukhan'dan da bi Ferhat Öztorün çıkacaksa, kesinlikle Ufukhan'ı alalım bence ..
                                Ömer Aysan son 4 yıldır üst düzey bir performansda oynuyor.
                                Savunma yeteneğinin yanısıra top kullanma ve hücumcu özellikleri de bence üst düzeyde.
                                Hatta bu yetenekleri sayesinde bazen sağ bek'in önünde de kullanıldı sıkca.

Serkan bence orta saha için düşünülmesi gereken bir oyuncu.
                                Serkan hiç bir zaman ideal bir sağ bek olmadı, olamaz da.

Tayfun ise özverili olmasına rağmen sağ bek için yeterli donanıma sahip değil.

Ben yukarıda tavsiye ettiğim 3 ismin de elimizde sağ bek mevkisinde oynayan oyunculardan daha iyi sağ bekler olduğunu düşünüyorum

Yorum

Yükleniyor...
                                X