Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    En Büyük Taarruz
    Futbol Koordinatörü Özkan Sümer’in listesinde yer alan Polonya’nın Legia takımının forvet oyuncusu Takesure Chinyama için sayman Mahmut Aksu görüşmelere başladı. Broos Raporunu Verdi

Lige sorunsuz girmek isteyen Trabzonspor’da sorun yaşanan bölgeler için çalışmalar sürüyor. Hugo Broos’un raporu doğrultusunda hareket eden transfer komitesi ilk planda Özkan Sümer’in daha önce yönetime verdiği listeye göre hareket ediyor. Hugo Broos’un önerdiği isimlerinde değerlendirileceği çalışmalarda hızlı hareket edilmesi isteniyor. Broos’un ismini verdiği oyuncular arasında yer alan Hırvat Babiç için yönetim dikkatli davranıyor.

Yeniden Polonya Yolu

Özkan Sümer’in listesinde yer alan isimlerden biride Polonya’nın Legia kulübünde oynayan Takesure Chinyama için girişimler başladı. Paris’te Song’un menajeriyle görüştükten sonra ayrılan genel sayman Mahmut Aksu’nun bugün Polonya’ya giderek Legia kulübü yetkilileriyle görüşmesi bekleniyor. 27 yaşındaki forvet oyuncusu bu sezon Polonya liginin en iyi yabancı oyuncusu seçildi. Üstün fizik yapısıyla dikkat çeken Zimbabwe’li oyuncu her iki ayağını da çok iyi kullanıyor.
    Kaynak Taka
    legia takımında adam alcaksan niye chinyama...alsana o takımdan robert lewandowskiyi
    !

Yorum

• forvete yerli sağ beke yerli adam lazım, birde madem ısaac gitti, sol açık için yabancı alabiliriz... zaman su gibi akıp gidiyor beklenen hamleleri yapın artık...
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ya kusura bakmayın ama ben anlamıyorum

Yabancı sağ bek yabancı sol kanat yabancı forvet?

Bu takımın yabancı kontenjanı ve sahaya süreceği 11 nasıl olacakki.
        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          legia takımında adam alcaksan niye chinyama...alsana o takımdan robert lewandowskiyi
          Lewandowski henüz 20 yaşında ve geleceğin yıldızı, aslında alabilirsek süper olur ama epey para ister legia onun için, ve o bölgeyede fatih dışında adamıda yakıştıramıyorum açıkçası... şartlandık şimdi adam gelecek diye, hala umudum var
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Trabzonspor'un Fulham'ın Cezayirli sol kanat oyuncusu Hameur Bouazza'nın peşinde olduğu iddia edildi.

Bir süredir sol kanat oyuncusu arayan Trabzonspor, aradığını İngiltere'de buldu. İngiliz basını bordo-mavililerin Fulham'da forma giyen Cezayirli Hameur Bouazza'nın peşinde olduğunu yazdı.

Geçtiğimiz sezon Fulham'dan önce Charlton Athletic ve ardından Birmingham City'e kiralanan 24 yaşındaki oyuncu, Londra ekibinde geleceğinin olmadığının mesajını almıştı.

Yalnız Bouazza'yla ilgilenen tek takım Trabzonspor değil. Cezayirli'yle Tuncay Şanlı'nın formasını giydiği Middlesbrough ve Yunanistan temsilcisi Aris Saloniki de ilgileniyor.
            Bize Her Yer TRABZON

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya kusura bakmayın ama ben anlamıyorum

Yabancı sağ bek yabancı sol kanat yabancı forvet?

Bu takımın yabancı kontenjanı ve sahaya süreceği 11 nasıl olacakki.
              sağ beke kesinlikle yabancı alınmamalı, zaten yönetim oraya serkanla tayfunu yeterli görmekte, adam alacaklarını sanmıyorum, forvetede mutlaka transfer düşünmekte yönetim, ısaac ıda yolladılar zaten ee bi zahmet alsınlar oraya birisini? 7 yabancı var şuanda kadromuzda, hugo ya kalmış o 1 yabancıyı seçme hakkı artık, hangi bölgeye alır orasını bilemem...

Yorum

• Ankaragücü Maniche ile 3 yilligina anlasmis.
                TRABZONSPOR 1967

Yorum

• besiktas rodrigo tello nun yerine marek sapara yi dusunuyormus,telloyu uygun sartlarda alabilsek sol kanadi toparlarmi acaba

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ankaragücü Maniche ile 3 yilligina anlasmis.
                    yok artık

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ankaragücü Maniche ile 3 yilligina anlasmis.
                      Kusura bakma renktas kendimi tutamicam: Yok deveeeeeee

Yorum

• Nekadar dogru bilemem
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• yahu alsınlar Maniche'yi nolacak.. adamlar da iş bitmiş.. nesine şaşırıyorsunuz bunun ? sağ açığa da İbrahim Ba yı alsınlar bi de

Yorum

• İlk olarak doktor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            besiktas rodrigo tello nun yerine marek sapara yi dusunuyormus,telloyu uygun sartlarda alabilsek sol kanadi toparlarmi acaba
                            uçurur sen ne diyosun =) öncelikli hedef sağ bek serkan o mevkiide oynamicak. alternatif kadro istiyolarsa bence sol açık ve forvet oynayabilen oyuncu lazım tabi bulmak kolay değil =)

Yorum

• İlk olarak M'rh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yahu alsınlar Maniche'yi nolacak.. adamlar da iş bitmiş.. nesine şaşırıyorsunuz bunun ? sağ açığa da İbrahim Ba yı alsınlar bi de

Renktas adam daha 31 yasinda nasil isi bitmis bilmiyom ama bu zamana kadar bosda kaldigina göre bi sakatligi bi sorunu vardir.

Yorum

• İlk olarak M'rh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yahu alsınlar Maniche'yi nolacak.. adamlar da iş bitmiş.. nesine şaşırıyorsunuz bunun ? sağ açığa da İbrahim Ba yı alsınlar bi de
                                maniche ankaragücü gibi bi takım için çok iyi transfer wasselde iyi

Yorum

Yükleniyor...
                                X