İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak k!rP!* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaalesef yok...
Eyvallah kardeşim inşallah duyarız güzel gelişmeler..........S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında ikiside sol kanat oyuncusu ama Hugo hocanın sistemindeki sol kanat degil...
Ama bana kalırsa Hugo Broos Engini kendi sistemine uyarlıyabilir,Engini oynamalı sol kanat alınmamalı...Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanzinho'yu serbest oynatmak istiyor galiba ki haklıda böyle yapmakta daha çok verim alınabilir. Benim anlamadım şey forvet bu kadar aksarken neden forvet transferi hiç gündeme gelmiyor da bir Gabriç ısrarı tutturulmuş bir aydır devam ediyor. Şu kadroda 1 numaralı ihtiyaç forvet, 2 forvetle bir sezonu tamamlamaya çalışıcaksak onlara birer nazar boncuğu takalım sahaya sürmeden önce.
Yorum
-
İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanzinho'yu serbest oynatmak istiyor galiba ki haklıda böyle yapmakta daha çok verim alınabilir. Benim anlamadım şey forvet bu kadar aksarken neden forvet transferi hiç gündeme gelmiyor da bir Gabriç ısrarı tutturulmuş bir aydır devam ediyor. Şu kadroda 1 numaralı ihtiyaç forvet, 2 forvetle bir sezonu tamamlamaya çalışıcaksak onlara birer nazar boncuğu takalım sahaya sürmeden önce.Haklısın kardeş bi nazar boncuğu takalım
Z!gan0yLu
Yorum
-
SoL açık, sağ bek, defans, kaLeci vs. ben anLamam. Bu takıma forvet aLınsın. Her ankette, her yerde bu taraftar forvet istiyosa aLınmaLı. Bi tane adam gibi forvet aLınsa, kombinede biter, forma satışLarıda patLar. İnsanLar parasını Umut ve Gökhan'a vermek istemiyo. Bu kadar basit..!!Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!
Yorum
-
İlk olarak KDRDYN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bir de kadro bu haliyle lige başlarsa takımda 18 dışında kimlerin kalacağını merak ediyorum. hiçbirine gönlüm el vermiyor.
sizce hoca kimi dışarda bırakır?
Oda çok zor ...Onu da ayarlarlar..farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi
Yorum
-
İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen sene de 3 forvetimiz vardı. isaac'ı çok fazla denemedik 1-2 maç harici sadece bir alternatif olarak kaldı. diğer iki forvetimizi sene boyunca oynatarak geçirdik. bu sene tek forvet oynatacağımız kuvvetle muhtemelken bence sadece isaac'ın yerine bir oyuncu alınmalı...Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesu sivassporda orta sahada oynayan Cihan guzel oynuyor bence. Yasi da 19 ya da 20 galiba. boyle bir macta oynatiyor onu
Cihan Yılmaz'ın yaşı 26.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene kadar meraklısınız yok o sistm bu sistem yok hocanın sisteminde yok benim sistemimde futbol bu ya basit birşey ukalalık yapılacak yer değil..
Sol kanat demek sol çizgide oynayan oyuncu demek.Hocanın sistemindede bizim sistemimizde de budur.
Arkadaş haklı sol kanat diye adam alınıyor sol kanat değil bu deniliyor.
Birincisi:Bana göre sol kanatın illaki çizgi oyuncusu olması lazım degil ...
İkincisi:Engin çizgide de oynuyabilir...
Yorum
-
İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer dönemi nezaman kapanıyor??YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...
Yorum
Yorum