bursa dedinde zapotocny i keske biz alsaydık...tai gibi defansımız olurdu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
KUTADGU
Bir kaç yerli sağ bek önermesi.
Koray Arslan - Eskişehirspor - 25 yaş
-Defansif yönü oldukça kuvvetli, kademe anlayışı sağlam- sert bir sağ bek-
Orhan Şam - Gençlerbirliği - 23 yaş-
- Stoper ve sağ bek mevkilerinde oynayan, top tekniği üst düzeyde bir oyuncu-
Ömer Aysan - Ankaraspor - 27 yaş
- Tam bir bek oyuncusu, savunma aklı iyi, hücum yönü kuvvetli, top tekniği yüksek-
.
.
Bu 3 oyuncunun çok iyi sağ bekler olduğunu düşünüyorum.
Orhan Şam'ı çoğumuz biliyoruz. Koray Arslan'ı ise TSYD maçlarında izleme fırsatı buldum yeniden, açıkcası Orhan'dan çok da fazla eksiği yok. Hücum yönü biraz zayıf ama kabul etmek lazım.
Ömer Aysan ise bence çok kaliteli bir futbolcu.
Yıllar yılı izlemişliğim var, Bursaspor ve Ankaraspor kariyerlerinde hep belirli bir çizginin üstünde oynayan bir futbolcu.
TSYD maçlarında forma giymedi. Sakatlık gibi bir problemi var mı bilmiyorum.
Bir tercih sıralaması yaparsam. Öncelikle Ömer Aysan, sonrasında Koray Arslan ve listede son sırada bulunma nedeni Kulüp Başkanı olan Orhan Şam var.
Yorum
-
Fatih'in 1 eylülde imza atma dedikodusunun şöyle bir mantığı olablir. Bedelli askerlik yapabilmek için yurt dışında 3 yıl (5 miydi yoksa?) çalışmak gerekiyor.
Belki o tarihte süre tamamlanıyordur.
Umut fakirin ekmeği.
Yorum
-
Trabzonspor’a bir çalım daha
Bursaspor’dan transfer edilen Yusuf Şimşek nedeniyle geçen sezon devre arasında Trabzonspor ile karşı karşıya gelen Beşiktaş’ın, bordo-mavili ekibin elinden bir oyuncuyu daha kapmak üzere olduğu öğrenildi
Siyah-beyazlı yönetimin uzun süredir takip edilen Bozöyüksporlu Onur Bayramoğlu’nun işini bitirmek için düğmeye bastığı ifade edildi. Kartal’ın, orta sahada görev yapan 19 yaşındaki Onur’a kısa süre içinde imza attıracağı kaydedildiÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....
Yorum
-
Maç topiğinde bir mesaja rastladım
İlk olarak Kerimovic61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanırım yönetim transfer için ayın 7sindeki kuraları bekliyor. Eğer güçsüz rakip çıkarsa gruplara kalma düşüncesiyle o zaman transfer yapılacak gibi geliyor..
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağ kanat koridor gibi dururken, forvetlerimiz gol atamama için yarış halindeyken sol tarafa futbolcu transfer etmenin mantığını birisi bana açıklarsa çok sevinirim.
Ben özellikle bir sağ bek transferi bekliyorum. Gerekli de görüyorum. Açıkcası forvetten daha önemli görüyorum sağ bek transferini.
El cevap : abi ben de bilmiyorum.
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağ kanat koridor gibi dururken, forvetlerimiz gol atamama için yarış halindeyken sol tarafa futbolcu transfer etmenin mantığını birisi bana açıklarsa çok sevinirim.
golcü lazım tabi(genç değil-gelecek vaad eden değil,gökhan ı tırstıracak kalitede)
ama asıl sorun sağda bence,hem sağ bek-hem sağ açık mevkii boş...YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleahanda benim gibi düşünen biri,hemde lazanist abi
golcü lazım tabi(genç değil-gelecek vaad eden değil)
ama asıl sorun sağda bence,ham sağ bek-hem sağ açık mevkii boş...
Yorum
-
İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenoldu renktaş efkarlısınalemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!
Yorum
Yorum