Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Erkan Ferin ile ilgili bir kaç bilgi. Daha doğrusu internetten derleme.

1- erkan ferin 20.03 1988 eminönü doğumlu 1996 yılında galatasaray alt yapısına girdi.

2000 yılında minik takım ile danone cup'ta türkiye şampiyonluğu ve dünya 2.liği elde etti..

2003 yılında nike premier cup'ta istanbul, türkiye ve avrupa şampiyonluklarının yanı sıra dünya 9.luğu yaşadı. takım kaptanlığı yaptı.

2004 yılında mezun olduğu şehremini lisesi ile liselerarası türkiye şampiyonluğu ve yakutistan(doğu sibirya)'da asya olimpiyat şampiyonluğu yaşadı .

2005 yılında italya'da düzenlenen u17 avrupa şampiyonasında avrupa şampiyonluğu yasadı. peru'daki dünya şampiyonası'nda ise dünya 4.lüğü yasadı. takım kaptanlığı yaptı.

2006 ocak ayında galatasaray a takımına çıktı. 2006 agustos ayında 1yıllığına istanbul büyükşehir belediyespor'a kiralandı. istanbul büyükşehir belediyespor'da lig a şampiyonluğu yaşadı.

2007 ağustos ayında tff 1.lig'in güçlü ekiplerinden orduspor'a 1 yıllığına kiralandı

oyuncumuz şu an için 1 kez ümit milli takım aday kadrosuna davet edilmiştir. 72 kez genç milli olmuştur. u19 milli takımının kaptanı olarak görevini yerine getirmiştir. 2005 te avrupa şampiyonu olan u17 genç milli takımının kaptanıydı. aynı zamanda o turnuvanın da fair play ödülünü aldı. takım kaptanı olan erkan ferin, ödülü almak için 2005 kasım ayında kıbrıs rum kesimi limasol'de uefa'nın toplantısında ödülü takımı adına almıştır.

http://www.uludagsozluk.com/k/erkan-ferin/
    Güzel tecrübelere sahip bir oyuncu.. oynarken görmedim, ama gayet parlak bir listesi var...

Yahu, illa 'yabanci olsun, camurdan olsun' degilde.. Kendi icimizede bakalim.. Gabric varsa Hajduk Split'te
    Türkiyedede kaliteli, isabetli oyuncular, ayni seviyede transfer edebilirsiniz..

Benim tek korktugum sey genc oyuncularimizdaki disiplin sorunu.. Veyahut nasil adlandirmak isterseniz.. ki bizim gencler bir dónemden sonra, o sicrayis döneminde, dikis tutturamiyor ve yalan oluyorlar.. Bir ay nasil bulutun ardinda kayboluyorsa ve ortaligi zifiri karanlik kapliyorsa..

Ah bide o disiplin olsaydi, ne messiler cikardi bizden...

Genc, gelecek vaad eden bir forvet.. Genc, gelecek vaad eden bir sag bek.. ve genc, gelecek vaad eden
    kaliteli bir sol acik...

isimlere takilmamak lazim.. Bize ne verebilirler ona bakmak lazim..

Tecrübe? Song, Tjikuzu, Sylva yeterince bir tecrübe... Gecen sene takimin yasadigi zaten bence
    ALTIN degerinde bir tecrübe.. Hic hesapta yok iken yasadigimiz o sampiyonluk savasinin tadi bu takima
    cok sey katmistir..

Ben positif bakmak istiyorum.. Ben, daha kisa olan, ama Allah'a sükür, bana yüce Rabbimin nasip ettigi bu, uzun hayattada tecrübeler edindim..

Hayat güzel.. Stres yapmak icin kisa.. Keyfini súrmek icin ve güzel anilar ile doldurmak icin ise yeterince uzun..

Yorum

• İlk olarak argentina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar Her habere inanmayın Arjantin ve Brezilyada Gelecek vad eden Futbolcular,12-16 yaş arası Avrupanın dev kulupleri tarafından denetim altına alınır,benim bildiğim Arjantinde İnter ve Milan özelikler İnter adına çalışan bir sürü Scutlar var.. Bu işler okadar kolay değil..Bu topçular elenir. Geri kalanları 2.sınıf takımlar alır,Onlarda elenir 3.sınıf takımlara kalır..

Bir Kakayı Gazianetpe yedirmezlerdi yani,kaldıki 15 yasında bağıra bağıra gelen bir futbolcuyudu..
      Dogrudur...
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• hala kimse yok di mi
        alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
        yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

• Bu arada Zafer Yelen'e de değinmek istiyorum.Hazırlık maçlarında gördüğüm kadarıyla Türk oyuncularda az görülen bir futbol zekası tekniği ve altyapısı var. Tam bir takım oyuncusu. Hücumda pek yapamadığımız pas trafiğini çabuk,tek ve ters yönlere yapabilen biri gibi geldi bana. Verimli olacağı yer forvet arkası gibi. Bu konudaki görüşlerinizi de merak ediyorum.

Yorum

• İlk olarak sorin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hala kimse yok di mi
            Malesef...
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu arada Zafer Yelen'e de değinmek istiyorum.Hazırlık maçlarında gördüğüm kadarıyla Türk oyuncularda az görülen bir futbol zekası tekniği ve altyapısı var. Tam bir takım oyuncusu. Hücumda pek yapamadığımız pas trafiğini çabuk,tek ve ters yönlere yapabilen biri gibi geldi bana. Verimli olacağı yer forvet arkası gibi. Bu konudaki görüşlerinizi de merak ediyorum.
              Zaten Forvet arkasi oynuyordu Hansa Rostock'ta ama bir yil Futbol oynamadigi halde kötü bir Transfer'e benzemiyor...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu sezon en büyük dileklerimden biri ; örneğin Selçuk-Zafer , Selçuk-Ceyhun , Ceyhun-Zafer gibi bir ortasaha ortası çıkması . Bu kombinasyonlara Engin'de eklenebilir .

4-4-2 oynayabilecek bir takıma kavuştuğumuz anda futbolumuz büyük aşama kaydedecek , yıllardan beri savunuyorum . Eğer ortadaki iki ismi yerli futbolculardan kurabilirsek buna birde çok büyük bir kontenjan avantajı eklenecek .

Açıkçası , özellikle hücumda Yattara , Alanzinho gibi futbolcularımız uzun vadeli yapılanmalarda soru işareti taşıyan cinsten . Trabzonspor'dan bağımsız bir 4-4-2 takımı oluşturun dendiğinde bu oyunculardan çok azı o takımda yer bulabilir . Akın abinin endişesi biraz bundan olmalı .
                Bu takım bu yıl...4-5-1 oynar.
                gerı dortlu bellı..
                forvet gokhan unal...
                asıl mesele orta 5 lıdır...
                burda da dırek oynayacak.8-9 adamımız var.
                zafer - ceyhun..selçuk-ceyhun..ceyhun - zafer sadece ıyı bırer temennı olur...unalın yanına zamanında kıngladzeyı alsaydık sampıyonduk..
                son 15 yılda gs nın meşhur 4 yıl ust uste sampıyonlugu dahıl..orta ıkılıyı turk yapan takım yok..
                bu yıla gelırsekte beşıktas orta ıkılı gobegı yabancıyla oluşturacak.gs mehmet topal-ayhan yapacak yapmasında yanına elano olmazsa olmaz olacak..tıpkı lıncholn suz yapamadıkları gıbı..
                fener alex sız zaten olmuyor..mesela bu ıkılıye en yakın fener gıbı dursada mehmet topuz-emre
                yada emre-ozer
                yadamehmet topuz-ozer...yanına ıllakı ya alex ya deeıvıd olmazsa olmuyor..bız yıldıray oğuz unal sergen tıpınde futbolcular yetıştırebılıyoruzda ...maalesef orta ıkılıde ıkı tane aurellıo tarzı adam yetıştıremıyoruz..
                gelecege donuk ıyı bır temennı yapmak gerekırse ıskender gunenın dedığı gibi selçuğun ayhan olmasına daha 5 yıl var...
                ama 3 yıl sonra faty papy - selçuk olurmu dersenız olur derim ben..sonrada bunların soluna sağına bır adam..forvet ılerı hat ıkılı mı olsun..onuda o zaman düşünürüz..bu arada 32 lık bır fatıh anca bu yıl ve onumuzdekı yıla palyatif çözüm getirir..gökhan ünalın kıymetini bilelim..2-3 yıl içinde yanına koyacağımız sağlam bir adamla genel takım itibarıylede şampiyon olabileceğimizi bilelim...
                "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
                --------------------------Novalis--------------
                ------------

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  SHEVCHENKO - Trabzonspor

Şimdi Kaka'nın takım arkadaşı olan Shevchenko da Dinamo Kiev'deyken Trabzon'a tavsiye edilmişti. Ama dönemin yönetimi ''Ünlü değil. Kim tanır ki?'' diyerek Ukraynalı yıldızı beğenmemiş, Sheva'yı da bir yıl sonra Şampiyonlar Ligi'ndeki nefis futboluyla Milan kapmıştı

kaynak derseniz bunu bilmeyen yoktur, her yerde yazar, banada yaşları benden büyük olan abilerim anlatmıştı bu olayı, ağzım açık dinlemiştim onları

bu araada rebrov da buna benzer bir şekilde bize önerilmiş ama almamışız onuda, sebebini bilmiyorum.
                  bu olay doğrudur hatta ahmet ağaoğluydu galiba bu fubolcuları çok ucuza alırız diyen...biri sheva biride rebrov...ne yazıkki alınmamış...böyle olaylar oluyor malesef...zamanında samsunspor hypiayı idmana çıkarıp yollamıştır...appiahda aynı şekilde gs den kovulup yıllar sonra fenere yüksek paraya gelmiştir...
                  Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                  Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Guney Amerikadan futbolcu mümkünse Türkiye'ye gelmesin,hele avrupda hiç oynamamış olana dokunmamak lazım...Bizim dibimizde,Hırvatıstan,Bosnahersek,Sırbistan gibi bir tarla var bir an önce bu ulkere kamp kurulması gerekıyor..Gabric Konusunda yonetim sonuna kadar savaşmalı,Bu futbolcu Aşısı tutarsa Trabzonspor ciddi anlamda kazanç elde eder...
                    Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın

Diego Armando Maradona

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O zaman daha adi sani duyulmamisti bu Shevshenko'nun ne kadar istemis olabilir ki?
                      Milan aldıgına göre

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ligin ilk 10 haftasında Fenerbahçe lehine-aleyhine yapılan hataları yazarmısınız? Bir de açık olarak görelim. Biz de, gerçekten öyleymiş diyelim...
                        Su anda aklimda olmadigi kesin...Ama kesin olan birsey ligin ilk 10 haftasini cok iyi bir gözle izledigimdir. Aklimda olan tek sey mesela Sivas macini FB´nin Hakem hatalariyla 2-1 kaybettigidir.

Su kadarini söyleyeyim, FB ligin ilk 10 haftasi (yapilan hakem hatalarina göre, yani canalici hatalar) en az 8 Puan kaybetmisdir.
                        TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                        TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• Olaya bakın .. Arshavin , Zhirkov , İbiseviç ve Salihoviç kapımızdan dönmüş ( Birde Sheva varmış )

Şimdi bunu Trabzonsporlu olmayan birine söylesek git işine yeme bizi gibi kelimeler kullanır,güler geçer.Ama bizde oluyor işte bazen böyle şeyler.

Düşünebiliyormusunuz Arshavin şuanda bizim takımda olacaktı !!

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu arada Zafer Yelen'e de değinmek istiyorum.Hazırlık maçlarında gördüğüm kadarıyla Türk oyuncularda az görülen bir futbol zekası tekniği ve altyapısı var. Tam bir takım oyuncusu. Hücumda pek yapamadığımız pas trafiğini çabuk,tek ve ters yönlere yapabilen biri gibi geldi bana. Verimli olacağı yer forvet arkası gibi. Bu konudaki görüşlerinizi de merak ediyorum.
                            sürati,çabukluğu ve çevikliği önemli abi.Yoksa bence futbol zekası türkiyede zirveye oynar.Ben hansa rostockda onu birçok kez izledim ama sonrası tam bir muamma.Hazırlık kampını sakatlanmadan geçirmiş olması çok önemli.

Bence her türkiye kupası macında ilk 11 çıkarak ilk 11 i ısırmalıdır.

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu olay doğrudur hatta ahmet ağaoğluydu galiba bu fubolcuları çok ucuza alırız diyen...biri sheva biride rebrov...ne yazıkki alınmamış...böyle olaylar oluyor malesef...zamanında samsunspor hypiayı idmana çıkarıp yollamıştır...appiahda aynı şekilde gs den kovulup yıllar sonra fenere yüksek paraya gelmiştir...
                              Arkadaşlar Shevchenko ve Rebrov zamanında önerilmiş, bizimkiler izlemiş beğenmişler ama adamlar o sene şamp liginde yarı final oynayınca fiyatları 10 kat artmış ve alamamışız..olayın aslı bu...

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Milan aldıgına göre
                                Milan sonra aldi bu Futbolcuyu, ondan önce Kiev'de basarili olmustu...

Yorum

Yükleniyor...
                                X