Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cevaplar için teşekkürler.

2. lig topçularıyla mı şampiyon olacağız diyenlere iyi bir örnek bu. Gökdeniz Yeniyolspor'dan alınmış. Alındığı gibi takıma giremedi tabi ama bir süre sonra takımın yıldız futbolcusu oldu ve rekor transfer ücretiyle Rus takımı Rubin Kazan'a satıldı. Onun için hiçbir futbolcuya önyargıyla yaklaşmamak lazım. Bizi başarıya taşıyacaksa böyle futbolcular başarıya taşıyacak. Çünkü maddi olarak İstanbul'la yarışmamız çok zor.

Yorum

• Bana göre ligin en iyi defansif orta alan oyuncusu Mehmet Topal'dır . Onun arkasından , ondan daha yetenekli , ancak çok ciddi tecrübe eksiği olan Ceyhun Gülselam gelir .

Genel olarak , Tjikuzu , Selçuk , Zafer , Ceyhun'dan oluşan orta alan kadrosu seviye olarak ne fenerden ne gsden ne de bjkden aşağı kalır .

Yorum

• geçen sene yapılan 20 küsür transferden sonra iyi bir takım oluşturduk nihayet.bu sene yapılması gereken kilit birkaç noktaya kaliteli 2-3 isim almaktı.sağ bek-forvet-sol açık.
        yönetimimiz bu transferleri yapabilecek güçte. ama transferde neden hala sessizliğimizi koruyoruz anlamıyorum. mesele paraysa alacağımız hadi 2 oyuncu bize ne kadara gelebilir ki?
        teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İşte bu sebepten Karadenizspor doğru planlanırsa Trabzonspor'un milyonlarını kurtarır diyoruz .

Ancak şimdi ki gibi değil , pek oyuncu alınırken eleştirdik (imzayı attıktan sonra desteğimizi de gösterdik) . Fakat pek çoğunun 6 ay sonra serbest bırakılması , daha evvelinde içlerinde hayatında profesyonel idman yapmamış futbolcuların olması , üstelik bu kulübümüzün 5 milyon gibi 2. lig için astronmik bir bütçeye kurulması bize hayal kırıklığı yaşattı . O bütçede en az 4-5 U19 milli oyuncu bulunması gerekirdi , gelen futbolcuların profili daha yüksek olmalıydı .

Zannediyorum Karadenizspor'un bu anlamda kalitesini yükseltmek için Bank Asya'ya çıkması gerekiyor . Çünkü Bank Asya'da genç oyuncularla lige tutunabilmek için , çok daha iyilerine ihtiyaç var . Ahmet hoca inşallah bu hedefe ulaşmamıza yardımı olacak .
          İnş. dediğiniz gibi olur. Ama şimdiki planlamasıyla Karadenizspor bize sadece yük oluyor. Bunun için Karadenizspor'a biraz karşı olduğumu söyleyeyim.

Yorum

Bana göre ligin en iyi defansif orta alan oyuncusu Mehmet Topal'dır . Onun arkasından , ondan daha yetenekli , ancak çok ciddi tecrübe eksiği olan Ceyhun Gülselam gelir .

Genel olarak , Tjikuzu , Selçuk , Zafer , Ceyhun'dan oluşan orta alan kadrosu seviye olarak ne fenerden ne gsden ne de bjkden aşağı kalır .
            Benim orta alanımda bu saydığın isimlerden sadece Selçuk oynuyor.
            Barış,Engin,Alanzinho,Selçuk diyorum ben.
            Ön liberom Selçuk veya bir ön libero transferi bekliyorum veya hadi Ceyhun olsun
            Herkese Merhaba

Yorum

• Bu aksam da takimin eksikleri siritmaz ve galip geliriz.

Yönetim de hazirlik maclarinda kaybetmemenin verdigi güvenle transferleri rafa kaldirir.

Biz de sac bas yolmaya devam ederiz...
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak demirel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ya satsınlar bakalım Alanzinhoyu kim para veriyo bu adama,kimse 4m € vermez,bizim gecen seneki yanlışımız bu oldu,bu senede aynı yanlışı yapıyoruz inatla,koskoca trabzonspor bir yılda 4-5 m€ harcayıp bi forvet alamıyormu,bukadarmı para yok,ben inanmıyorum,koskoca Trabzon,hiç olmazsa git Afrikadan al gel ucuz yollu kaliteli
                Avrupa liginde gruplara kalalım,orda kendini bi göstersin o zaman gör bakalım kaç 4 m € veriyorlar.

Yorum

• Hala iddia ediyorum üstün nitelikleri olan bir golcü almazsak rakip takımlar çok üzerimize gelecektir. Bu durumda her maçta furdi furuldi rus ruleti oynayacağız. Bunun sakatlığı, kart cezası vs. de cabası
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• “KİM BU ALİ ?”
                    “Trabzonspor’un Hırvat transferlerine bu ülkede menajerlik, Türkiye’de ise tekstilcilik yaptığı söylenen Ali adında biri yön veriyor.Geçtiğimiz sezon Hajduk Split takımından Rukavina’yı 4 milyon euroya Bordo-Mavili takıma satmaya çalışan menajer bu sezon Gabriç’in transferiyle de yakından ilgileniyor. Rakavine’nın transferine bu futbolcuyu bir maç izleyen Serdar Bali ile birlikte Lemi Çevik engel olmuştu. Trabzonspor’a 4 milyon euroya satılmak istenen bu oyuncu 1.5 ay içinde Yunanistan’ın Panathinaikos kulübüne 1.500 bin euroya satılmıştı.”

61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                    RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ön liberom Selçuk veya bir ön libero transferi bekliyorum veya hadi Ceyhun olsun
                      Hüseyinden agir diye kurtulmak istedik,ceyhun gibi hüseyinden daha agir olan bir futbolcudan medet umuluyor.

Ceyhun ideal bir orta saha degil benim gözümde,2 sezon sonra bile bu durum degismez bence.

Önlibero dedigin cevik,atik,hizli ve teknik olmali.

Bu özelliklerin hangisi ceyhunda var?
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Ceyhun Hüseyinden ağır mı??? Yapma abi ya. Bence tam tersi...
                        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Sıralama ile tahminleri yaparken , federasyonun ligi daha iyi şartlarda pazarlamak isteyeceğini gözden kaçırmayın . Bu sezon Sivas'ın dışında , ciddi taraftar desteği ve nüfüsu olan bir başka Anadolu takımı başa güreştirilebilir , köşelerden yeni 4. büyük nidaları yükselebilir . Bursa , Ankaragücü ya da bir başkası . Buna uygun kulüpler var .

Dileğim yine fırlatma rampası olarak Trabzonspor'un kullanılmaması . Taraftar olarak dikkati elden bırakmayalım . Düşüncesizce yapılacak Fatih Tekke tezahuratları zaman içerisinde çok başka şeyleri tetikleyebilir .

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi umarım hiç ön liberomuz olmaz . İki tane orta alan ortası olsun , kaliteli ve mümkünse yerli olsun .

İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hüseyinden agir diye kurtulmak istedik,ceyhun gibi hüseyinden daha agir olan bir futbolcudan medet umuluyor.

Ceyhun ideal bir orta saha degil benim gözümde,2 sezon sonra bile bu durum degismez bence.

Önlibero dedigin cevik,atik,hizli ve teknik olmali.

Bu özelliklerin hangisi ceyhunda var?
                            Teknik , pasör ve çok iyi şutör . Fizik gücü gelişmeye müsait ve orta alana şişirilen her topu alabilir . Çeviklik idmanla kazanılabilir . Örneğin iki sezon önceki Gojko Kacar'dan daha yavaş değil , yahut Mehmet Topal'dan .
                            En son Serdar A tarafından düzenlendi; 01.08.2009, 16:08.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu aksam da takimin eksikleri siritmaz ve galip geliriz.

Yönetim de hazirlik maclarinda kaybetmemenin verdigi güvenle transferleri rafa kaldirir.

Biz de sac bas yolmaya devam ederiz...
                              Ve bunun karşılığını ligde alırız...

Çok merak ediyorum ligi kaçıncı bitireceğiz,şampiyonluğu geçtim bile
                              .

Yorum

Dileğim yine fırlatma rampası olarak Trabzonspor'un kullanılmaması . Taraftar olarak dikkati elden bırakmayalım . Düşüncesizce yapılacak Fatih Tekke tezahuratları zaman içerisinde çok başka şeyleri tetikleyebilir .
                                Abi neleri anlayamadım tam ben

Yorum

Yükleniyor...
                                X