Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Demin kanalları gezerken Tempo Tv (Sanırım yerel kanal) spor müdürü Ali Kemal Yazıcı Fatih Tekke'nin Trabzonspor'a transfer olduğunu iddaa etti ne kadarı doğrudur ya da bu isim güvenilir midir bilemem.
    Kardeş nediyorsun alev alır bu forum . Yapma böyle şakalar.Zaten Fa diyince heycanlanıyorum , şimdi bile içim kıpır kıpır oldu
    Elimde değil...

Yorum

• Harbi mi yahu

Yorum

Demin kanalları gezerken Tempo Tv (Sanırım yerel kanal) spor müdürü Ali Kemal Yazıcı Fatih Tekke'nin Trabzonspor'a transfer olduğunu iddaa etti ne kadarı doğrudur ya da bu isim güvenilir midir bilemem.
        Bombayı patlattın tebrik ederim.
        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
        Real Madrid
        Manchester United
        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Lan ağlatacakmısınız beni , sallıyosanız varya.
          Elimde değil...

Yorum

• İftar vakti sıkmayın adamın canını...Bu arada sonbahar diye müthiş bir film var...Ama sakın bir otel odasında iftara yakın yalnız ve Trabzonspor umutsuzken seyretmeyin...Fena koyuyor hani...Fena....
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Burda gece bir fotomontoj yapmıştım büyük ihtimal onu görmüştür kendileri.

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burda gece bir fotomontoj yapmıştım büyük ihtimal onu görmüştür kendileri.
                Amaan amaan

Yorum

• Hani sinemada bir kural vardır. "sex her zaman satar" böyle zamanlarda Fatih haberi rayting yapar her yerde
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Night61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Lan ağlatacakmısınız beni , sallıyosanız varya.
                    Yahu niye sallayalım öyle bir haber çıktı yoksa gelip yazmam yani huyum değildir spor müdür telefon bağlantısında dedi adamın adı Ali Kemal Yazıcı. Bu ismi tanımadığımdan yazdım belki tanıyanlar vardır içinizde güvenilir midir ?
                    Trabzon SK 1967
                    #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak tturan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Evet Fatih Tekke Trabzona gelmiş mr çektirecekmiş bu saatlerde de yönetimle görüşüyormuş.
                      Hadi vatana millete hayırlı olsun.
                      Öyle bir Fatih ki 2005 kayıtlılara ilk mesajını yazdırtıyor

Yorum

• Kendime 1 hafta ceza vermem gerekicek sanırım.

Eğer haber doğruysa ağzımı bozduracak yönetim.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Farabi sana bir şey daha sorayım hadi santraforu geçtik bu Karadenizspordan bir sağ bek de mi çıkaramadık 2 senede ? Cengiz vardı 3-4 sene önce sağ bek benim hatırladığım alt yapıdan yetişme....
                          Cengiz abi , Tayfun vardı ya . Ardından Ufukhan ...

Karadenizspor henüz 1 yaşını doldurdu . Doğru düzgün planlama yapıldığı müddetçe Karadenizspor her sezon ihtiyacın yarısından fazlasını karşılar . Geçen sezonun aksine bu sezon daha umut besleyebiliriz , akıllı oynanıyor .

Örneğin sağ kanatta henüz değeri yükselmeye başlamamış , önemli potansiyeli olan Erkan Ferin çok doğru bir hamle . Şansı yerinde giderse Trabzonspor'un bu bölgedeki ihtiyacını gelecek yıllara dönük azaltabilir diyebiliriz .

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Öyle bir Fatih ki 2005 kayıtlılara ilk mesajını yazdırtıyor
                            Naparsın en çok sevindiğim haber buydu. Ayrıca birkaç mesajım daha var. Bu üç olması lazım.

Yorum

• Tekke trabzonda diyor tempo tv...
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Haber doğruysa ben yinede gider sadrinin elini öperim , geç olsun güç olmasın Lan yeter ki gelsin deli oldum ya
                                Elimde değil...

Yorum

Yükleniyor...
                                X