Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hani diyorum Fatih Tekke yerine bugün Gökhan ve Umut'a destek versek ne güzel olur ama demekle olmuyor işte.
    Olması gereken bu. Ama ben Avni Aker'i az buçuk biliyorsam böyle bir tezahürat olmaz. Ersun Yanal çok haklı(Gökhan'ın türbünlere çağrılmadığı noktasında). Taraftar sevemedi Gökhan'ı. Zorla olabilecek bir şey değil. Gökhan'ın işi zor, muhakkak gol kaçıracaktır ve her gol kaçırdığında daha da kötüye gidecektir. Bu yüzden yönetim Gökhan'ı da kazanmak adına iyi bir santrafor almak zorunda, en azından üzerindeki baskı hafifler.

Baskı falan hikaye demeyin arkadaşlar. Hakikaten zordur o baskıda top oynamak, insan sevilmediğini bilince iyi bir performans gösteremiyor. İnşallah severiz Gökhan'ı. Ama bu zorla olacak bir şey değil.
    TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Gökhan - Umut ikilisine sonuna kadar karşı olsamda , bir o kadar da destek veriyorum . Sizde verin . İnadına Umut Bulut ! İnadına Gökhan Ünal !

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Liderlik vasıfları eksik olabilir ama bu sezon kazandığımız maçlardan sonra yaptığımız maçın yıldızı anketlerinde en çok Colman oy aldı. Demek ki bu adam elini taşın altına koyacak potansiyele sahipmiş.

Neyse önümüzdeki sezon sonu konuşuruz bütün bunları.

Dip not: Eğer olay ben demiştimcilik ise ben şimdiden söyleyeyim. Bu takım şampiyon olamaz. Takviye şart.

Yahu İlhan konu uzamasın diye cevap vermiyorum ama sen ısrarla Koray gel sabaha kadar tartışalım diye bağırıyorsun bangır bangır...

Ben demiştimcilikle ne alakası var olm, ben Colman'ın futbolculuk yeteneklerine güvenmiyorum, bunun nedenlerinide birçok kez yazdım mutlaka gözüne çarpmıştır bi yerlerde, sonuçta forumda en aktif üyelerden bitanesisin...

Colman bizim takımın orta sahasına ilaç olamaz diyorum ne zamandır ve orta sahası Colman olan takım şampiyon olamaz diye iddia ediyorum...

Bunu ben demiştimciliğe bağlamanın ne gereği var ?
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Şu ana kadar neden championshipe düşmüş takımlara bakmadık , o da ayrı bir merak konusu benim için . Halbuki başkanın Avrupa turunda Ada da vardı . Hoş , gittiği hangi ülkeden oyuncu alabildik denebilir Futbolcularla ancak masaya oturduk , birine imza attıramadık .

Örneğin Bromwich'den Roman Bednar ligimizde çok iyi iş yapabilecek bir santrafor . Öyleki sakat olmadığı ve 3 forvetli bir rotasyon içinde kullanıldığı takdirde 15 gol bandına ulaşabilecek bir isim . Güçlü ve son vuruşları kaliteli . Hva toplarında bir hayli etkin .

Aynı takımda çok beğendiğim sağ beklerden Gianni Zuiverloon'da forma giymekte . Güçlü fiziği ve yumuşak bileklerile sürekli ileri geri çalışabilen savunma yönü hiçte kötü olmayan bir bek . Üstelik 23 yaşında .

Düşen takımlardan bir diğer Newcastle'da forvet hattı Ranger-Carol ikilisi olacak gibi görünüyor , belki bu ikiliyi diğer genç Lualua bozabilir . Xisco'nun ada macerası biraz hayal kırıklığı oldu , kiralayacak bir kulübe hayır diyeceklerini sanmam .

Sağ bek için çok evvel buralarda yazdığım tecrübeli Habib Beye'de Newcastle topçusu , Sylva'nın milli takımdan arkadaşı .

Farklı ülkelerle farklı kulüplerle örnekler çoğaltılabilir ( di ) .

Yorum

• bugun ikisinede o guven verilmeli...yoksa hep diken üzerinde duracaklar..

İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gökhan - Umut ikilisine sonuna kadar karşı olsamda , bir o kadar da destek veriyorum . Sizde verin . İnadına Umut Bulut ! İnadına Gökhan Ünal !
            Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yahu İlhan konu uzamasın diye cevap vermiyorum ama sen ısrarla Koray gel sabaha kadar tartışalım diye bağırıyorsun bangır bangır...

Ben demiştimcilikle ne alakası var olm, ben Colman'ın futbolculuk yeteneklerine güvanmiyorum, bunun nedenlerinide birçok kez yazdım mutlaka gözüne çarpmıştır bi yerlerde, sonuçta forumda en aktif üyelerden bitanesisin...

Colman bizim takımın orta sahasına ilaç olamaz diyorum ne zamandır ve orta sahası Colman olan takım şampiyon olamaz diye iddia ediyorum...

ya tmm kararı hoca verir tjikuzu,selçuk,alanzinho(engin),sol açık,yattara oynar bu takımda colmanın yerine selçuk oynar..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bugun ikisinede o guven verilmeli...yoksa hep diken üzerinde duracaklar..
                Aynen öyle . En azından belli bir süre destek verilmeli . Bakalım o zaman atacaklar mı ? Atamicaklar mı ? Atamazlarsa bahaneleri ne olucak.. O baskı havasını ortadan kaldırmamız lazım..

Yorum

Ben demiştimcilikle ne alakası var olm, ben Colman'ın futbolculuk yeteneklerine güvenmiyorum, bunun nedenlerinide birçok kez yazdım mutlaka gözüne çarpmıştır bi yerlerde, sonuçta forumda en aktif üyelerden bitanesisin...

Ben demiştimciliğin seninle bir alakası yoktu Hatta hiç aklıma gelmemişti.

Yanlış anlamışsın ama şöyle bir şey var. Ortaya bir fikir, görüş belirtirken somut örnekler gerekir. Yani ne bileyim eksik yönleri, artı yönleri hesaba katılır ve çıkarılan sonuçlar gözönüne alınarak bir yargı verilir. Bu takım şampiyon olursa sadece Colman sayesinde olmayacağı gibi, şampiyon olamazsa Colman var diye olmayacak değildir yani.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• valla colmanın hamuru ıyı topcu ama sampıyonluga oynayabılıcek bı takımda da oynaması ıcın bıraz da ıstıkrara gereklı cogu macta sahada yoktu kı bunu karısıda demıs zaten ona

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      valla colmanın hamuru ıyı topcu ama sampıyonluga oynayabılıcek bı takımda da oynaması ıcın bıraz da ıstıkrara gereklı cogu macta sahada yoktu kı bunu karısıda demıs zaten ona
                      çoğu maçta sahada yoktun colman mı demiş karısı
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• peter lovenkrands sol açık bonservisi elinde ;

bence bizim sol kanadı uçurur.

aynı zamanda golcü kimlikli oyuncu skora katkı sağlar.

Yorum

Neye göre iddaa ediyorsun anlamadım ki.. Tek sebep fazla top keybetmesi mi ? Orta sahası kim olan şampiyon olur ?

Yorum

• Bana sorsalar ki Colman mı C. Gülselam mı ?

Yüz bin kere Ceyhun derim aynı mevkinin adamları olmamasına rağmen, Ceyhun2u çekerim Tjikuzu'nun yanına Colman'ın yerine koyarım Selçuk'u, Colman'ın yaptıklarının 3 mislini yapar Selçuk ofanstta defansif özellikleri daha öne çıksada...
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              peter lovenkrands sol açık bonservisi elinde ;

bence bizim sol kanadı uçurur.

aynı zamanda golcü kimlikli oyuncu skora katkı sağlar.
                              Evet doğru . Golcu kimliği de var. Zamanında çok sevdiğim bir futbolcuydu .

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aynen öyle . En azından belli bir süre destek verilmeli . Bakalım o zaman atacaklar mı ? Atamicaklar mı ? Atamazlarsa bahaneleri ne olucak.. O baskı havasını ortadan kaldırmamız lazım..
                                görünen köy kılavuz istemez,gökhan ünal kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonların 10 da 9 unu gol yapamıyor...sadece uzaktan sert ve düzgün şut atabiliyor....bilekleri ince ,,gerektiği yerde topu köşeye yuvarlamayı,, gerektiği yerde kaleceinin üstünden aşırmayı bilecek bir santrafor olmadan ve hele hele de kafaya yükselmeyi bilmeyen bi santraforumuz olmadan lige girmek bence tüm emeklerin heba olmasına denk....dilerim ben bu işten hiçbirşey anlamıyorumdur....

Yorum

Yükleniyor...
                                X