anlamadığım mahmut aksu colmanı almaya gittiğinde millet yıkıyodu burayı videolarla felan kimse hayır gelmesin demiyordu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrta sahası Colman olan takım şampiyon olamaz Emrahcım...
Yorum
-
İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİçimden bir ses tribünlerimizin bu akşam birlik beraberlik içinde bağıracağını sööylüyor
Yorum
-
İlk olarak ofg_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanlamadığım mahmut aksu colmanı almaya gittiğinde millet yıkıyodu burayı videolarla felan kimse hayır gelmesin demiyordu"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİçimden bir ses tribünlerimizin bu akşam birlik beraberlik içinde bağıracağını sööylüyor
kırmızı kar.. anladın sen onu
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynısı banada oldu.. Ama bence his falan değil , sadece güzel bir hayal
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrta sahası Colman olan takım şampiyon olamaz Emrahcım...
Ha takımın şampiyon olamamasını tek futbolcuya indirgeme gibi bir gaflete düşecek olursak, bu taraftar olduğu sürece bu takım 250 yıl şampiyon olamaz gibi bir gerçeği gözardı etmemeliyiz Koraycım...Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYoo bağıracaklar buna emin ol ama ne bağıracakları meçhul (!)
Yorum
-
İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYoo bağıracaklar buna emin ol ama ne bağıracakları meçhul (!)Bir grup bağırır , diğer grup uğultu çıkarır v.s
Yorum
-
Transfer olmayacağına iyice kanaat getiren taraftarımız can sıkıntısından mevcut topçulara ilk onbirde yer bulmaya çalışıyor gibi.Bugün bir gs muhabiri zaman gazetesinde ki köşesinde GS'ın yaptığı transferleri değerlendirirken ''Uçan kuşa borcu olduğu söylenen takımın bu kadar büyük paralara bu kadar topçuyu nasıl aldığını'' hayretle dile getiriyordu.
Hoş bizim başkanımız ; ''Büyük paralara büyük transferler yapmakla şampiyon olunmuyor.Bizim inancımız yeter.'' gibi arabesk fantezi müziklere şarkı sözü oluşturacak söylemleriyle bizim yüreğimize su serpmeye çalışmıştı ama ben dahil TS taraftarı olan kimsenin rakiplerin takımlarına yaptıkları takviyeleri gördükten sonra bu kadar su ile serinleyebildiğine ihtimal veremiyorum.
Geçen sezonu talihsizliklerle geçiren gs ve fb bu sezon var olduğu söylenen KRİZ'e inat piyasalarda euro şaçmaya ve takımlarına takviye üstüne takviye yapmaya devam ederken bizim takım yöneticileri isimsiz gençleri izlemeye devamla ''Geleceğe Yatırım'' söylemindeler.
Merak ediyorum, fb,gs ve bjk bunca transferi yaparken neyi hedefliyorlar?
Geçmiş sezonda yaşadıkları şampiyonlukları kutlamak için mi onca paralara onca adamları transfer ediyorlar?
Onların amacıda gelecek sezon Şampiyon olmak değil mi?
Bu da Geleceğe Yatırım olmuyor mu?Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
Geçen sene başkan bir sürü transfer yaptığında, babam çok şaşırdım, bu adam önceki gelişinde hiç topçu almamıştı, şimdi bayağı topçu aldı, hayret diyodu, ama başkan bu sene bizi şaşırtmadı, kimsenin moralini bozmak istemem ama bu sene şampiyonluk biraz zor, hele rakip takımları görünce, boşuna hevesleniyoz, 2 kaliteli topçu alamadık
Adamı avrupada oynattılar, hala olsun alıcaz, diyoruz, takımın menfaati diyoruz, nerde takımın menfaati, bir fatihi alamadılar, teknik direktör için 2 ay bekledik, tamam destek olalım ama yapılan yanlışları söylemek lazım, çok üzülüyorum çokkkk...Bazen kendin olmak ve kaybedebilecekleriniz arasinda seçim yapmak durumunda kalirsiniz ve maalesef çok sevdiginiz insanlar dahi size "boşver, kaybetme sen." derler.
Yorum
-
İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYoo bağıracaklar buna emin ol ama ne bağıracakları meçhul (!)61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETER
Yorum
-
İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben biliyom ama söylememI am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Bence Colman elimizdeki en iyi orta saha oyuncusu, ve onu almakla cok büyük bir is yaptik.
Porto'nun orta sahasi gidince YouTube'de bütün Porto taraftarlari Colman'i istiyoruz diye haykirmadimi? Orta sahadaki boslugu dolduracak en iyi futbolcu Colman dediler. Evet, bunu Porto taraftarlari dedi.
Colman Arjantin genc milli takiminda oynamayi bile basarmissa kalitesini tartisamayiz. Bu ligin en klas futbolcusu ve lige damgasini vuracak!
2 sene sonrada 10 milyon €'ya büyük bir kulübe satilir....
Yorum
Yorum