Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• herkes forvetlerde suç buluyor ama song ilk haftalardaki song değil.asıl tehlike defanstaki havamızı kaybetmemiz olur.hiç kimse alınmasa bile o ilk 4 haftadaki havayı yakalarsak bu iş sonuna kadar gider.

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadasim böyle birsey olsun benim yasadigim yerde bir sürü akcaabatli var adam basi 50-100 euro herkes verir..
      kardeşim helalinden ben kendi adıma veririm 100-200 neyse helali hoş olsun. ama diyorum ya açılsın bir anket bakalım sadece bmn ne çıkarıyor. düşünce saçma mı değil mi görelim ???

Yorum

• bursa maçında gördük 2. yarı oyunu rakip sahaya yıktık 11 kişi defans yaptılar nerdeyse bizde hücum yaptık ama 1 gol bulabildik forvetlerimiz kafa toplarını alamıyor sonra bursa defansı kahraman oluyor yazık

Yorum

• niye oyle algılasınlar ki...sonuçta onlar sonuca gidemiyor...ayrıca fatihin gittiği sezon lazzoroni zamanında butun stad bağırırken o zaman ki futbolculara hakaret olmadı mı...bazı takımların isim bazında değerleri vardır bizim de fatih dir. eğer bizde ki bir futbolcu bunu kaldıramayacaksa ,fatih geldiğinde de sorun olur..

İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          forvet ikilisi olan umut ve gökhanı ne kadar yersem, fatihi de ne kadar istersem isteyeyim bu tarz bir hareket sahadaki tüm futbolcularımıza hakaret olur. zaten yönetim fatihi ne kadar istediğimizi çok ii biliyor.
          Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak lazrail8989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            forvete alıncak ilaç isim kesinlikle Fatih tekkedir forvetlerimiz ne top tutuyor ne de kafa topu alabiliyor fatihe çok ihtiyacımız var alternatif olarak gaziantepsorda oynayan Beto...Orta sahaya kesinlikle Tabata alınabiliyorsa alınsa sola da Barış ı koydun mu iddaa ediyorum kimse durduramaz bizi
            Süper olur diyorum. Tabata ve fatih tekke. Süper ötesi. Ama Tabatayi alirsan kimi kesecen. Oda var. Hoca Selcuk Inani kesmez, Colmani kesiyor, takim orta sahada pas yapamiyor, Hüseyin geliyor aklima ama onu da kesmez. Bekleyip görecegiz.
            HY67...

Yorum

• İlk olarak martinpetrov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              herkes forvetlerde suç buluyor ama song ilk haftalardaki song değil.asıl tehlike defanstaki havamızı kaybetmemiz olur.hiç kimse alınmasa bile o ilk 4 haftadaki havayı yakalarsak bu iş sonuna kadar gider.
              bence song bu takımın en iyilerinden bu maçta orta sahamız top yapamazken o hırsıyla yürepiyle cesaretiyle oyun kurmaya çalıştı ileri gitti yardımcı oldu elinden gelen herşeyi yaptı golde de hatası yoktu defansta da bariz bi hata yapmadı abi ben anlayamadım neden eski song değil

Yorum

• İlk olarak lazrail8989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bence song bu takımın en iyilerinden bu maçta orta sahamız top yapamazken o hırsıyla yürepiyle cesaretiyle oyun kurmaya çalıştı ileri gitti yardımcı oldu elinden gelen herşeyi yaptı golde de hatası yoktu defansta da bariz bi hata yapmadı abi ben anlayamadım neden eski song değil
                futbolu açısından söylemedim takım giderek havasından kopuyor gibi bir izlenim var bende.bunu engelleyecek tek isim bu kadroda songtur.yine anlatamadım tam ama idare et bu saatte

Yorum

• İlk olarak Hamza67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Süper olur diyorum. Tabata ve fatih tekke. Süper ötesi. Ama Tabatayi alirsan kimi kesecen. Oda var. Hoca Selcuk Inani kesmez, Colmani kesiyor, takim orta sahada pas yapamiyor, Hüseyin geliyor aklima ama onu da kesmez. Bekleyip görecegiz.
                  selçuğu kesmesi lazım ön libero hüseyin önünde colman önünde tabata sağda yattara solda barış...Şuna eminimki tabatayla colman iyi anlaşırlar ver-kaçlarda %100 başarılı olacakoyuncular ve oyunu rahatça yönlendirebilecek tipteler.kocaeli antep maçını izleyenler dediğimi daha iyi anlayacak antepin attığı goller tabatanın verkaçlarıyla adam eksiltip bulduğu süper golerdir colman da bu özellikleriyle ona ayak uydurur düşüncesindeyim

Yorum

• Çoğunluk fatih tekke diyor umarım yönetimde bu yöndeki isteği karşılar ve fatih tekkeyi alır bu takımın ilacı fatih tekkedir.
                    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak martinpetrov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      futbolu açısından söylemedim takım giderek havasından kopuyor gibi bir izlenim var bende.bunu engelleyecek tek isim bu kadroda songtur.yine anlatamadım tam ama idare et bu saatte
                      estağfurullah abicim ben böyle birşeyy görmediğim için yorum yapmam yanlış olur

Yorum

• Ben 3 milyon euro vererek Fatihin alınmasına karşıyım fiat olarak uygun olunursa alınsın.
                        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben 3 milyon euro vererek Fatihin alınmasına karşıyım fiat olarak uygun olunursa alınsın.
                          güzel kardeşim üzerine alınma. söyleyeceklerim senin için geçerli değil.

peki gökhana 6 trilyon verildiğinde göbek atanlardan mısın değilmisin?

çünkü şöyle bir baktığımda gökhan bu haliyle bile fatihin yarısını karşılamaz.

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            benim tek ricam var. bu takımın bu hali ortada. top ceza alanına geliyor ama, ya beceriksizlikten ya zamanlama hatasında, ya basiretsizlikten ya ya ya gibi uzar gider sebeplerden dolayı gol atamıyoruz. belli bir sıkıntımız var. ligin en çok şut atan, orta yapan, topla oynayan takımıyız ama ne yazıkki en çok gol atan takımı değiliz. bu yüzden bu sene birçok ilki ve güzelliği gerçekleştirmiş yönetimden kral bir forvet adamı istiyorum. bunun adının fatih tekke olmasında da hiçbir sakınca görmüyorum.

bu yönetim eğer 3.5 milyon euroluk bonservis bedeli karşılığında trabzona gelmek istediğini belirten eski kaptanımızı bu takıma getirmezse biz ikinci yarı gerçekten kanser olmaya aday bir taraftar grubu oluruz. eğer maddiyat yüksek geliyorsa yapılsın bir fatih tekke kampanyası biz karşılamaya çalışalım masrafını.

ama ne olur kimse bizi bu forvet hattı ile kanser olmaya bırakmasın.

Uzun zamandır ilk defa sana katılıyorum dostum SMS konusunda da yerden göğe kadar haklısın bence bu organizasyon yapılmalı ondan sonra görelim,kim gerçek taraftar.
                            Bu takımın taraftar kitlesine güveniyorum açılsın bi hesap dediğin gibi konulsun bir tarih Limit konulsunisteğen istediği kadar yatırsın.

Yorum

• Abi yokmudur bunun bir yolu yordamı ne yapalım fatih teke için yürüyüşmü yapalım nasıl dile getirelim bu konuyu sırf buraya yazmaklada olmuyor bir hal çağresi düşünmek lazım.
                              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak güngör_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Uzun zamandır ilk defa sana katılıyorum dostum SMS konusunda da yerden göğe kadar haklısın bence bu organizasyon yapılmalı ondan sonra görelim,kim gerçek taraftar.
                                Bu takımın taraftar kitlesine güveniyorum açılsın bi hesap dediğin gibi konulsun bir tarih Limit konulsunisteğen istediği kadar yatırsın.
                                uzun zamandır derken seninle görüş ayrılığına düştüğümü pek sanmıyorum

neyse önemli değil. bu takımın gerçek sahiplerinin her fırsatta kendimiz olduğunu söylüyorduk. buyrun o zaman önce bmn yönetimine anket konusunda sonra da trabzon yönetimine bu konuda hep beraber gidelim. bakalım sonuçlar ne olacak.

mesela önce ilk anket:

faih tekke için kulübe para yatırırmısınız?

evet :
                                hayır :

daha sonra çıkacak yanıt evet olursa ikinci anket?

yatırmak istediğiniz limit?

0-5
                                5-10
                                10-20
                                20-50
                                50-75
                                75-100
                                100 ve üzeri

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.