İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Ara Transfer Dönemi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
-
.....
İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Poyraz" dogru söylemisdirde ama ben kacirmisimdir...
Yorum
-
ozeri alırsak bnce colmanın yedeği olur iyi oyuncu ama.. ucuza alınıosa alınsın devre arasında ma bzm asıl istediğimiz sol acık.. yattaraının sol versiyonu yani.. sol kanadı işleticek bi oyuncu... bnm fikrim böyle..TRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER
Yorum
-
özeri soldada oynatirsin
gecen sezon saaten ikimisi maclarda sag acik olarakda sol acik olarakda görev yapmisdi
ve basariliydi
son besiktas macini izleyenler görmüsdür kackeren sol dis dan gelib 8tas defansini dagiltigini
ister ilk onbir ister yedek kulübesi bu usak bu takima her yönüyle büyük katki sagliyacak
onun gibi iki ayaginida ayni derecede iyi kullanabilen bi topcu avrupanin en büyük liglerinde zor bulursun
bosuna saaten yaziyoruz
o bence ts in tarihindeki en büyük transferi olacak"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Cx_TURKiYE_Cx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecorintihasa uğramışken lulinha yı alsalar yafm08 efsanesi
dentinho ama unutmasinlar sakin
lulinha sol kanat dentinho forvet
Yorum
-
İlk olarak ali+61+26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleozeri alırsak bnce colmanın yedeği olur iyi oyuncu ama.. ucuza alınıosa alınsın devre arasında ma bzm asıl istediğimiz sol acık.. yattaraının sol versiyonu yani.. sol kanadı işleticek bi oyuncu... bnm fikrim böyle..
Lütfen izlermisinSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün akşam Lemi Çelik bir programda, ( Adını hatırlamıyorum. ) Özer Hurmacı'nın devre arasında Trabzonspor'da olacağını söyledi.
İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene söylemiş ki veya da ne söylememişEn son TURHAN tarafından düzenlendi; 09.12.2008, 20:25.Hastikoz
Yorum
-
Tehlikeli görüsler okuyorum bazi kisilerden.
Faruk özak i severim ama devre arasinda transfer yapilmamali aciklamasini anlayamiyorum dogrusu.
Ersun yanal da transfer yapamayabilecegimizi ima ediyor.
Ben ayni yönde düsünmüyorum.Nasil ki biz sezon basinda dogru transferler ile zirvede isek,devre arasinda yapacagimiz transferler ile zirveyi koruruz.
Bakiyorum ankaraspora en etkili oyuncularindan mehmet cakir in yokluguna ragmen bjk yi sürklase ediyor.
Bizim takimin en etkili oyuncularindan birisi olmasa ayni sekilde bjk yi devirebilecegimize inanan var mi?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzer bizde as oynayamaz kimi kesecek ahmet ağaoğlu demedimi brezilya dan sol açık alındı ne etcen özeri anca alternatif düşünülüyor orta alana oda özer hurmacı olur
ahmet ağaoğlu nezamn dedı brezılyadan sol kanat alındı dıye ? bu haber gastede mı cıktı ve sozlu acıklamaısnı gordunmu gorduysen oleyse super olurHastikoz
Yorum
-
İlk olarak eng61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleahmet ağaoğlu nezamn dedı brezılyadan sol kanat alındı dıye ? bu haber gastede mı cıktı ve sozlu acıklamaısnı gordunmu gorduysen oleyse super olur
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum