Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "Poyraz" dogru söylemisdirde ama ben kacirmisimdir...
    ne söylemiş ki veya da ne söylememiş
    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      "Poyraz" dogru söylemisdirde ama ben kacirmisimdir...
      inşallah öyledir. inşallah...

Yorum

• ozeri alırsak bnce colmanın yedeği olur iyi oyuncu ama.. ucuza alınıosa alınsın devre arasında ma bzm asıl istediğimiz sol acık.. yattaraının sol versiyonu yani.. sol kanadı işleticek bi oyuncu... bnm fikrim böyle..
        TRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER

Yorum

• özeri soldada oynatirsin
          gecen sezon saaten ikimisi maclarda sag acik olarakda sol acik olarakda görev yapmisdi

ve basariliydi

son besiktas macini izleyenler görmüsdür kackeren sol dis dan gelib 8tas defansini dagiltigini

ister ilk onbir ister yedek kulübesi bu usak bu takima her yönüyle büyük katki sagliyacak

onun gibi iki ayaginida ayni derecede iyi kullanabilen bi topcu avrupanin en büyük liglerinde zor bulursun

bosuna saaten yaziyoruz
          o bence ts in tarihindeki en büyük transferi olacak
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Cx_TURKiYE_Cx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            corintihasa uğramışken lulinha yı alsalar ya fm08 efsanesi

dentinho ama unutmasinlar sakin
            lulinha sol kanat dentinho forvet

Yorum

• İlk olarak ali+61+26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ozeri alırsak bnce colmanın yedeği olur iyi oyuncu ama.. ucuza alınıosa alınsın devre arasında ma bzm asıl istediğimiz sol acık.. yattaraının sol versiyonu yani.. sol kanadı işleticek bi oyuncu... bnm fikrim böyle..

Lütfen izlermisin
              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dün akşam Lemi Çelik bir programda, ( Adını hatırlamıyorum. ) Özer Hurmacı'nın devre arasında Trabzonspor'da olacağını söyledi.
                ciddimisin ?

İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ne söylemiş ki veya da ne söylememiş
                lemi celık demışkı ozer hurmacı ara transfer donemınde trabzonsporda oalcak demış
                En son TURHAN tarafından düzenlendi; 09.12.2008, 20:25.
                Hastikoz

Yorum

• Tehlikeli görüsler okuyorum bazi kisilerden.
                  Faruk özak i severim ama devre arasinda transfer yapilmamali aciklamasini anlayamiyorum dogrusu.
                  Ersun yanal da transfer yapamayabilecegimizi ima ediyor.
                  Ben ayni yönde düsünmüyorum.Nasil ki biz sezon basinda dogru transferler ile zirvede isek,devre arasinda yapacagimiz transferler ile zirveyi koruruz.
                  Bakiyorum ankaraspora en etkili oyuncularindan mehmet cakir in yokluguna ragmen bjk yi sürklase ediyor.
                  Bizim takimin en etkili oyuncularindan birisi olmasa ayni sekilde bjk yi devirebilecegimize inanan var mi?
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Özer bizde as oynayamaz kimi kesecek ahmet ağaoğlu demedimi brezilya dan sol açık alındı ne etcen özeri anca alternatif düşünülüyor orta alana oda özer hurmacı olur

Yorum

• denilson&özer hurmacı
                      OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Özer bizde as oynayamaz kimi kesecek ahmet ağaoğlu demedimi brezilya dan sol açık alındı ne etcen özeri anca alternatif düşünülüyor orta alana oda özer hurmacı olur

ahmet ağaoğlu nezamn dedı brezılyadan sol kanat alındı dıye ? bu haber gastede mı cıktı ve sozlu acıklamaısnı gordunmu gorduysen oleyse super olur
                        Hastikoz

Yorum

• İlk olarak eng61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ahmet ağaoğlu nezamn dedı brezılyadan sol kanat alındı dıye ? bu haber gastede mı cıktı ve sozlu acıklamaısnı gordunmu gorduysen oleyse super olur
                          cumartesi günü skytürkte demişti

Yorum

• Arda Turan da sol açık oynuyo farkındaysanız daha da etkili oluyo sağ ayaklı sol açıklar
                            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• o değilde acaba Özerin sözleme imzalarken 1. milyon trabzonspora transfer olabilir maddesi doğru mu ? bilen bir arkadaş varmı acaba

Yorum

• Demekki adi gecen iki futbolcu belli oldu. Oyun kurucu Özer, sol acik Denilson.
                                Hayirli olsun.
                                onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                                NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X