Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ....yetenekli bi sol açık alınsın....deplasmanda hüseyin oynar tek forvet çıkarız...iç sahada hüseyin oynamaz çift forvet oynarız....

...yeterki bi sol açık oyuncusu alınsın....

...aslında barış oynasa sürekli bunada gerekl yok ama...daha eksikleri var....son mmacta iyi oynadı inşallah devamı gelir...
    deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
    ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
    ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• SoL açık alınsın yeter..

Yorum

• yandı gülüm keten helva 0-2

Yorum

• neyse fener değilde şu şeref mahrumu gs bu yıl her türlü pisliği yapacak şampiyon olmak için ..

...ama bana öyle geliyorki...lincon gitmek istiyor böyle oynaması pek hayrı alamet değil almanyaya döner inşallah devre arsı da kurtuluruz ...alıştılar beleş puan almaya nasıl olsa hakemler bişey demiyor...elle gol at itiraz et ofsayttan gol at ooohhhh

Yorum

• arkadaşlar barça messi yi man unt ronaldoyu chealse jhon teery yi verse biz yine şampiyon olamayız.ofsayttan gol yedik.fener konyada yine elle gol attı.dümen kuranlar bizi izleyip gülüyor mu acaba.
            orhan

Yorum

• Bize cok acil hakemler, yeni federasyon ve yeni mhk lazim. COK ACIL!!!!! Bunlari transfer etmezsek sampiyonluk zor.
              onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
              NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• Kayseri'de ki Abdullah Durak fena olmaz aslında orta sahaya .

Yorum

• biz bizde olmayanı ve olması zor olanı transfer edelim bizde olanları transfer etmeyelim ..trabzonda abdullah durk tan çok vardır eminim

Yorum

• Güzel futbol ve zevk almaya bakın işin tadını çıkarmak gerekir hem statda hem tv başında hem internette bu iş ölüm kalım işi olmamalı şampiyon olmak hedeftir ama bu hedefe ulaşmak içinde adil yönetim gerekir. Ama Maalesef bizim ülkemiz bundan yoksun onun için kendimizi germeden ve sinirlerimize hakim olarak işin tadıını çıkarmaya bakalım şampiyonluk ve rant zaten belli kişilerin tekelinw girmiştir bir defa bu korku bile bazwn yeter Trabzonporun varlığı tartışılmaz
                    Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• tabatayı bir kaç maçlık performansına göre göklere çıkaranlar, takımımıza transfer edilmesi halinde kötü bir performans sergilerse yerin ne kadar dibine sokacaklar acaba??

bize 3 maçlık/5 maçlık periyotlarda iyi oyun sergileyen oyuncular değil; oynadığı maçların hepsinde aynı istikrarı sağlayabilecek/gösterebilecek oyuncular lazım diye düşünüyorum.
                      Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
                      Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• oyun kurucu tipi yani gsye örnek lincoln gibi febeye örnek alex gibi bejekeye örnek delgado gibi bir oyuncu alacaksak eskiden wolfsburgda oynayan d´alessandro bence müthis bir transfer olur bunu ara transferde belki yapamayiz ama sezon sonu alabiliriz suan internacionalda oynuyor brezilyada

Yorum

• Biz bu yıl onu çok iyi yaptık ölmedik yaşıyoruz soluğumuz ensenizde bitti gitti diyenlere verilmiş en iyi cevaptı bu keşke futbolcularda bu bilinçle oynasalar asla hiç bir hakem hiç bir güç sahada yenemez ama işte bu bilinç yok 6 defa şampiyon olmuş takımda oynayan futbolcular taraftarın duygularını taşıyorlardı ve kendilerine değil takıma oynuyorlardı şimdi futbolcular kendilerine oynuyor maalesef çünkü onların da hedefi daha iyi bir yere daha iyi bir paraya transfer olmak ama bu hırsıda görmüyorum maalesef çok fazla bizim futbolcularda

Yorum

• Transfer şartta mesela Abdülaziz ve Buğra'yı hiç görmedik Abdülaziz ümit milli takıma çağrıldı bugün hocanın kendisini değerlendirmesi lazım biri sol açık biri sağ bek.Ayrıca Barış Memiştende daha yararlanamadık.

Yorum

• Kötüler demiyorum asla ama istenilen düzeyde değiller

Yorum

• Transfer hikaye fener elle gol atıyor, ofsayttan gol yiyoruz.. kim gelirse gelsin bizi şampiyon yapmazlar.. bu hakemler ile bu lig bakalım nası bitecek
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X