beyler biraz gercekci olmak lasım ara transfer döneminde futbolcu almak her zamn zor olmuştur ki TRABZONSPOR kaliteli hemn oynaybilecek birini almak zorunda ki bu da fazla maliyettir bunun içn işler biraz yavaştan gdyo eet kabul ediyorum TRABZONSPOR'un sol kanat oyuncusuna ihtyacı var ama bu demk deil ki ligin 2. yarısında hüsrana uğrayalım sonucta geride kalan 16 haftada bu kadroyla 10 galibiyet 4 beraberlik 2 yenilgi aldık bunu devamı 2. yarıda gelmesin ki bizimde her takm gibi şansımız var ve devam ediyor...bu bağlamda bizim yapmamız gerken tek şey transfer olsada olmasda bu takımın ynında olmak ve fener maçını beklemk.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Ara Transfer Dönemi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigin en iyi müdafa yapan iki takımından biri Trabzonspor . 7. haftadan sonra ligin en gol yiyen ve en az gol pozisyonu veren takımı . Aynı zamanda rakibe en az pas yaptıran takım .
Yorum
-
İlk olarak MUSTAFA C. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransfer yapilmazsa ozaman su anki kadroya destek vermeliyiz ve güvenmeliyiz .. böyle oynazak cok sevinirim
_______________SYLVA_______________
GÖKSU____SONG_______EGEMEN____CALE
___________SELCUK_HÜSEYiN___________
YATTARA______COLMAN___________BARiS
___________GÖKHAN ÜNAL_____________
Sol Kanada bir transferle Ben olsam Hüseyini keser Colman Selçuk Göbekte Sol açık yeni Transfer Sağkanat Yattara Forvet Gökhan Umut
Yorum
-
Arkadaşlar Mahmut Aksu'nun sözleri biraz maksadını aşmış olabilir ama burada onun için söylenenler daha sert.Söylediği şey çok ağır birşey değil uslubu yanlış.Benim anladığım, taraftarlar istediği için transfer yapılmaz gerekiyorsa yapılır demek istemiş.Bunu söylerken taraftarlara "birileri" diye hitap etmesi tabiki hoş değil.Beni daha çok rahatsız eden şey bazı arkadaşların onu hemen çarmıha germesi.Mahmut Aksu işini iyi yapan bir yönetici ve belliki iyi bir Trabzonspor'lu.Bu kez lafın nereye gittiğini hesaplayamamış, adamı bu kadar çok taşlamayın.Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
anlaşılan bu vakitten sonra transfer olmıyacak her şeyi cok güzel yaptılarda yönetimin bu kadar insanı izdirap cektirmesini anlamadım ya bir tanesi cıkıpta transfer acıklaması yapmadı.yönetimden şüphe duysam taraftara karşı gıcıklığına yapıyorlar diyecem .inşallah sakatsız belasız ligi şampiyon tamamlayız
Yorum
-
Yönetimin transfer çabaları ortadayken bu kadar baskı kurmanın transfer diye tutturmanın alemi yok şartları zorluyoruz şu anda olursa olur olmazsa dünyanın sonu değil, bu sene şampiyon olduk olduk olamazsak bir daha olamayız zihniyeti hortlarsa asıl o zaman kaybederiz.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak ts355361 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğer bir transfer olcaksa o da sosa dır çünkü tek transfer olacakk o da bomba olacak hayırlısıSampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHava hakimiyeti Umut'a göre zaten tartışılmaz, ayrıca ayak tekniği olarak da Umut'tan daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
Ancak söylediklerimden Umut karşıtı birisi olduğum anlaşılmasın. Ben Umut'u çok severim ve onu eleştirenlere karşı da hep savunmuşumdur.
Buna karşın Ersen Martin'in bize daha faydalı olacağı fikrini taşıyorum.
Ersen bu iki açıdan da oldukça zayıf bir futbolcudur . Karşıladığı topların çok azını olumlu kullanabilen , çok önemli kısmında ise rakip stopere faul yapmayı başarabilen bir santrafordur .
Bu sezonun ilk yarısında "benzer niteliklerde" dediğimiz ve güçlü yönleri arasında asla hava topu hakimiyeti gösterilmeyen iki forvetimiz 16 maçta yaklaşık 8-10 gol pozisyonunu birbirlerine kafayla topu aşırarak yarattı . Bu rakam Ersen için mucize sayılardır. Hemde 16 maç değil , sezon ortalamalarında .
Ersen'in boyu 196 cm olması lazım . Eğer bu konularda biraz yetenekli olsaydı hava toplarında ligi domine ederdi . Onun yeteneği ancak en çok faul yapan santrafor sıralamasını domine etmeye yetti .
Yorum
-
İlk olarak shrek:) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler biraz gercekci olmak lasım ara transfer döneminde futbolcu almak her zamn zor olmuştur ki TRABZONSPOR kaliteli hemn oynaybilecek birini almak zorunda ki bu da fazla maliyettir bunun içn işler biraz yavaştan gdyo eet kabul ediyorum TRABZONSPOR'un sol kanat oyuncusuna ihtyacı var ama bu demk deil ki ligin 2. yarısında hüsrana uğrayalım sonucta geride kalan 16 haftada bu kadroyla 10 galibiyet 4 beraberlik 2 yenilgi aldık bunu devamı 2. yarıda gelmesin ki bizimde her takm gibi şansımız var ve devam ediyor...bu bağlamda bizim yapmamız gerken tek şey transfer olsada olmasda bu takımın ynında olmak ve fener maçını beklemk.....
Yorum
-
İlk olarak ts355361 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğer bir transfer olcaksa o da sosa dır çünkü tek transfer olacakk o da bomba olacak hayırlısı
bugun cokmu yattın rektassosayı b minih barcelonaya kiraladı alman rtl televizyonu kaynak
Yorum
-
İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBayern Münih'te oynayan Soza sezon sonuna kadar Espanyol Barcelonaya kiralandi1
Yorum
-
İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Mahmut Aksu'nun sözleri biraz maksadını aşmış olabilir ama burada onun için söylenenler daha sert.Söylediği şey çok ağır birşey değil uslubu yanlış.Benim anladığım, taraftarlar istediği için transfer yapılmaz gerekiyorsa yapılır demek istemiş.Bunu söylerken taraftarlara "birileri" diye hitap etmesi tabiki hoş değil.Beni daha çok rahatsız eden şey bazı arkadaşların onu hemen çarmıha germesi.Mahmut Aksu işini iyi yapan bir yönetici ve belliki iyi bir Trabzonspor'lu.Bu kez lafın nereye gittiğini hesaplayamamış, adamı bu kadar çok taşlamayın.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaynak nedir?
alman rtl televizyonu kaynak
arkadas yazmıstı bugun
Yorum
-
İlk olarak Murat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim tek korkum ne kadar defansta iyide olsak her fener macında sacma sapan 2 pozisyon veriyoruz sonra macı cevirmek icin ugrasıp duruyoruz fenerin en etkili kanadıda sag kanadı
70'li yıllar, 80'lerin ortasına kadar Trabzonspor kalesi önünün yosun bağladığı yıllardı .
Şu da bir gerçek , aradan geçen 30 seneye rağmen Trabzonspor ekonomik olarak " atarak " şampiyon olabilecek bir takım düzeyine gelmemiştir .
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum