İlk olarak AraXeS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak AraXeS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesele özellikle bayanlara forma satmaksa bu adamı alalım:
Adam milli futbolcu ama ben hiç gol videosuna rastlamadım. Hep böyle artistik şeylerPer Ciljan Skjelbred, Rosenborg...
adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem
Yorum
-
İlk olarak tanyildizi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi ben bu videoyu koyan kıza aşık oldum yaaaa yardımcı olun bana şununla bir irtibata geçeyimmprofilinden mesaj yazabilirsin
7-7-7-7-7-7-7
Yorum
-
İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar transfer özeti yaparmısınız?? bmn hariç hiç bi siteye girilmiyor modemde =)
cernat,majstroviç,biglia ile görüşmeler sürüyor bide hosny var onn hakkında benimde bilgim yok7-7-7-7-7-7-7
Yorum
-
İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar transfer özeti yaparmısınız?? bmn hariç hiç bi siteye girilmiyor modemde =)İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
----------------Jaaskelainen-----------------
---------------Biscan ---- Egemen------------
Abdurrahman ---------------------------Engin
----------------Selçuk --Hosny(Biglia imkansız ama heycan olsun)
Yattara --------------------------------------Chermiti
--------------------Cernat---------------------------
---------------Kalinic(Rukavina)---------------------
Süper KadroEn son eMR3 tarafından düzenlendi; 25.04.2008, 19:44.
Yorum
-
İlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan ne açıkladı bu arada? Ben bulamadım da kaynak falan.Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61
Yorum
-
İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle----------------Jaaskelainen-----------------
---------------Biscan ---- Egemen------------
Abdurrahman ---------------------------Dudka
----------------Selçuk --Hosny(Biglia imkansız ama heycan olsun)
Yattara --------------------------------------Chermiti
--------------------Cernat---------------------------
---------------Kalinic(Rukavina)---------------------
Süper Kadro
7 yabancının 7 side ilk 11 de oynayabiliyor mu ki? Benim bildiğim 6 sı oynatılabiliyor,yanlışım varsa affolaBir Sevdasın Trabzonspor'um..
Yorum
-
İlk olarak SaLDo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7 yabancının 7 side ilk 11 de oynayabiliyor mu ki? Benim bildiğim 6 sı oynatılabiliyor,yanlışım varsa affola......6+2 ye çeviririz biz bunları ya da bu oyuncular bize gelinceye kadar yabancı sınırlaması kalkar....
Yorum
Yorum