Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak AraXeS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mesele özellikle bayanlara forma satmaksa bu adamı alalım:

Adam milli futbolcu ama ben hiç gol videosuna rastlamadım. Hep böyle artistik şeyler Per Ciljan Skjelbred, Rosenborg...
    sımdı vıdeo dakı adamlarda sence tıp varmı yada bosver bu yerı deıl burda buyuk takımı tartısıyoruz

Yorum

• İlk olarak AraXeS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mesele özellikle bayanlara forma satmaksa bu adamı alalım:

Adam milli futbolcu ama ben hiç gol videosuna rastlamadım. Hep böyle artistik şeyler Per Ciljan Skjelbred, Rosenborg...
      abi ben bu videoyu koyan kıza aşık oldum yaaaa yardımcı olun bana şununla bir irtibata geçeyimm
      adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• İlk olarak tanyildizi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        abi ben bu videoyu koyan kıza aşık oldum yaaaa yardımcı olun bana şununla bir irtibata geçeyimm
        profilinden mesaj yazabilirsin

7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• arkadaşlar transfer özeti yaparmısınız?? bmn hariç hiç bi siteye girilmiyor modemde =)
          Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar transfer özeti yaparmısınız?? bmn hariç hiç bi siteye girilmiyor modemde =)
            selçuk ve burak kesin olarak geliyor

cernat,majstroviç,biglia ile görüşmeler sürüyor bide hosny var onn hakkında benimde bilgim yok
            7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşlar transfer özeti yaparmısınız?? bmn hariç hiç bi siteye girilmiyor modemde =)
              dune gore daha cansız bir transfer gundemi vardı bugun spor 61 bile oyuncu adı yazmadı dogru durust pek bişe kacırmadın
              İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Bir de biscan çıktı başımıza...

Yorum

• bence adi gecmeyen futbolcularda alinabilir :-)
                  Trabzonspor 1967

Yorum

• Başkan ne açıkladı bu arada? Ben bulamadım da kaynak falan.

Yorum

• ----------------Jaaskelainen-----------------

---------------Biscan ---- Egemen------------

Abdurrahman ---------------------------Engin

----------------Selçuk --Hosny(Biglia imkansız ama heycan olsun)

Yattara --------------------------------------Chermiti

--------------------Cernat---------------------------

---------------Kalinic(Rukavina)---------------------

Süper Kadro
                      En son eMR3 tarafından düzenlendi; 25.04.2008, 19:44.

Yorum

• İlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başkan ne açıkladı bu arada? Ben bulamadım da kaynak falan.
                        Bende..............
                        Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• Başkan isim vermedi benim bildiğim yoksa size özel bir açıklama mı yaptı..
                          ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ----------------Jaaskelainen-----------------

---------------Biscan ---- Egemen------------

Abdurrahman ---------------------------Dudka

----------------Selçuk --Hosny(Biglia imkansız ama heycan olsun)

Yattara --------------------------------------Chermiti

--------------------Cernat---------------------------

---------------Kalinic(Rukavina)---------------------

Süper Kadro

7 yabancının 7 side ilk 11 de oynayabiliyor mu ki? Benim bildiğim 6 sı oynatılabiliyor,yanlışım varsa affola
                            Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• İlk olarak SaLDo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              7 yabancının 7 side ilk 11 de oynayabiliyor mu ki? Benim bildiğim 6 sı oynatılabiliyor,yanlışım varsa affola
                              auuvv haklısınn insan hayale dalınca gerçekleri unutuyor ......6+2 ye çeviririz biz bunları ya da bu oyuncular bize gelinceye kadar yabancı sınırlaması kalkar....

Yorum

• şimdi hepiniz güleceksiniz ama transfer sezonu resmi olarak ne zaman açılıyo ben onu bile bilmiyorum

haziran başı değil mi?
                                Ah hamsinun tavası hele da izgarasi hamsiyi kiremite ye de bak tadi nasi..

Yorum

Yükleniyor...
                                X