Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• uğurlan selçuk bence hüseyinle aymanın görevini çok güzel başarabilirler erhan küçükte elimizdekilerin üstünde bi adam alınması taraftarıyım as olmasa bile sonradan girer bi orta keser bi duran top kullanır takıma katkısı olur en azından elimizdeilerden daha iyidir

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tolga Onur Tayfun Cagdas Mustafa K. Hüseyin Serkan Yusuf K. Barıs Umut Yattara Ufukhan dısında bizlere hem maddi hemde manevi anlamda her türlü sorunu yasatan oyuncu bozuntuları göndrilmeli 12 yeni oyuncuyla Trabzonspor yapılanmasını yapmalıdır............

Trabzonsporun Türkiyede alabilecegi futbolcular:

Selcuk(Manisa) Giray,Orhan,Serkan(Oftas) Gökhan,Murat(Ankaragücü) Mehmet Yıldız(Sivas) Koray(Kayseri) Erman(İst Belediye) Mehmet Cakır,Engin(Genclerbirligi)
      Bekir(Antep) Egemen,Yenal(Bursa) Özer(Ankara)

En az 5 Futbolcu yukarıdaki isimlerden alınabilir hade Sener göreyim sizi 4 iyi yabancı 3 de iyi gurbetci.......
      Keçeli ve Yusuf kalmayabilir. Yusuf'un şu anda klüple bir gerginliği söz konusu, Keçeli de mecburiyetten oynuyor. Ferhat ve Adnan büyük ihtimalle kalacaktır. Adnan gitmek isteyebilir, ama Ersun hoca sanki ona güveniyor. Ergin de 3-4 tane forvet alınmadıkça gönderilmeyecektir.

Selçuk, Giray, Gökhan, Egemen de benim istediğim yerliler. Ama Selçuk geliyorsa büyük ihtimalle Hasan-Hüseyin yolcudur benden söylemesi...
      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Erhan Küçük'ün alınması taraftarı değilim vasat oyuncu kadro bolluqundan başka bişey yapmaz...ama Selçuk ve Uğur iyi transfer olur...

SHOTA ARVELADZE

Trabzonspor'umuza büyük hizmeti olan Shota nın takımı Levante büyük bir ihtimal düştü gibi...Bence Shota yı geri alalım as oyuncu olsun olmasın hem son senelerini bizde kapatır, jubilesini bizde yapar hemde güzel olur yani 35 yaşında...Hakan Şükür 36 yaşında oynuyor yada yedek bekliyor...Bence alınması güzel olur biraz da mazi ye döneriz.....

Yorum

• futbolu birakiyor kendileri :]

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kalede yıllardır yapılan yanlıs tekrarlanmamalı ve Tolga ve Onurun yanına kaliteli ve tecrübeli bir yabancı kaleci alınmalı,Alman olmasını arzuluyorum mesela Robert Enke ismini öneriyorum,Hannoverde oynuyordu yıllardır..

stoper mevkisi 2 iyi futbolcuyla güclendirilmeli Tayfun ve Cagdasın yanında onlardan daha iyi 2 oyuncu elzem,bunlardan birini Egemen,Giray,Bekir üclüsünden birini alarak halledebiliriz ama yanına kesinlikle defansdan topla cıkabilecek teknik ve tecrübeli bir stoper sart yani buraya bir yabancı alınmalı,Tunuslu stoper Felhinin ismi geciyordu bakacagız artık....

Sag Bek olarak Oftasdan Orhan Samı öneriyorum Gökhan Gönülü ikinci ligde izlerken dikkatimi cekmisti Orhan sag bek Gökhan acık oynuyordu bu yılda takımının tüm maclarında oynadı ve 23 yasında,burada Serkan Balcı ve Tayfunun da oynayabilecegini varsayıyorum ve bir transfer halleder burayı kanımca...

Sol Bek en sıkıntılı bölgemiz Mustafa ve Cagdas belki oynayabiliyor ama oraya transfer sart Bursada Yenal 22 yasında seyrettigim maclarında iyiydi teknik bir oyucuya benziyor ama bizi kaldırabilirmi bilmiyorum yabancı takviyesi düsünülbilir buraya....

Orta Sahaya Hüseyin ve Serkanın yanına Selcuk alınmalı aynı zamanda bu bölgeye oyunun her iki yönünü oynayabilecek Syzmek tarzı bir oyuncu alınmalı gönül Bigliayı istiyor ama cook zor...

Kanatlara gelince ben olsam Ankaraspordan Özerle Ankaragücünden Gökhanı alır noktayı koyardım bizdede Barıs ve Yattara var aynı zamanda Ankaragücünden Murat Duruer(20 yasında sol acık) Genclerbirliginden Engin yine sol acık alınabilir....

Takma takımın beyni niteligind bir yabancı oyun kurucu sart bunun kim olabilcegini tahmin edemiyorum ama Romen Cernat Arjantinli Losada ve Tabiki Chermeti neden olmasın diyesi geliyor insanın.......

Forvet Umutun yanına bir yabancı oyuncu sart bu Mehdimi olur Kalinicmi olur yoksa sürprizmi olur bilemem ayrıca bu bölgeye Türk statüsünde oynayan Rafael Ersun Hocaya güveniyorum oynatır alınabilir.......

selamlar.....
            umut, ayman, agustine, risp, vb. birçok oyuncu bize gelmeden önce kendi takımlarının en başarılı oyuncularıydılar.Üsttünde hiç bir baskı olmadan oynamak kolay oluyordu tabi ama baskıyı görüncü ne hale geldiler.Yani söylemek isityorum ki bu kadar oyuncu yazmışsın ama ben çoğunun Trabzonsporu kaldırabilecek kapasitede oyuncu olmadıklarını düşünüyorum.

Yorum

• Tolga Onur
              Orhan Giray Egemen Tayfun Cagdas Mustafa Yusuf K.
              Serkan Hüseyin Selcuk İnan Gökhan Emreciksin Özer Hurmacı Barıs İbrahıma Yattara
              Umut Rafael

Yukarıdaki 18 futbolcunun yanına biri kaleci biri sol bek biri 10 Numara ve biride Forvet olmak üzere 4 yabancı oyuncu alsınlar ama iyi yabancılar alsınlar bakın bu takım sampiyon oluyormu olmuyormu

Ben Öneriyorum kaleye Robert Enke 10 Numaraya Chermeti Forvete Mehdi D.sol bekede Atauba oldu

İkide kaliteli gurbetci transferiyle 24 kisilik bomba gibi takım kurulur bu iki gurbetcinin en az birinin forvet olması gerektigini düsünüyorum ayrıca.......
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Ben Ugur Incemanin bize gelecegini sanmiyorum basak yere gidicek diye saiyorum...

insallah iyi oyuncular gelir...
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Ortada bir sürü isim dolaşıyor ama şu ana kadar somut bir adım göremedik.Gün geçtikçe transfer kabak tadı vermeye başladı.Yine geçen senelerdeki gibi transferin son gününde adı sanı duyulmamış bir adam getirirlerse hiç şaşırmayın.

Yorum

• ....ya bu chermiti forvetmi....orta sahamı.....

...oyun kurucumu kanatmı....

...fm de baktım....amr st yüklü sağ açık ve forvet diye...göbekte oynuyormu.....ben hala mevkisini çözemedim....

...ama bence orta saha olsa bile en fazla forvet arkası olur....yani syzmek gibi ortanın ortasında oynamaz galiba....bilgisi olan varmı....
                    deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                    ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                    ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben Ugur Incemanin bize gelecegini sanmiyorum basak yere gidicek diye saiyorum...

insallah iyi oyuncular gelir...
                      kardes seninde bir dedigin birini tutmuyor.. once merak etmeyin soyle boyle iyi oyuncularla anlasildi diyorsun, simdi ise insallah iyi oyuncular gelir diyorsun.. ben seni bi cozemedim gitti

Yorum

• İlk olarak galiyev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Türkiyeden 5 oyuncu ile anlaşıldı bunların içerisinde kasımpaşadan erhan,vestelden uğur var diğerleri hakkında tam olarak bilgim yok ancak vestelden selçuk ve ankaraspordan özer konusunda galatasaray araya giriyor fiyat yükseltiyor

Yönetim lig bitmeden bütün transferi bitirmek ve sadece imzaya kalsın istiyor amaçları liglerin geç başlamasını fırsat bilip 3 ay yeni oluşturulacak takımın bir arada oynamasını ve futbolcuların takım olma yolunda ilerleme kayd etmelerini sağlamak

yabancı konusunda "Kuğu" isimli arkadaşımız nereden öğrenmişse doğru öğrenmiş Tunuslu oyuncuların biri doğru anlaşma sağlandı " mehdi " herta berline imza attığı doğru değil herta berlin sadece gelip görüşme yapmış daha sonra görüşeceklerini söylemişler diğer oyuncunun ismini vermiyorlar

Sadri bey Tunusta MEHDİ ile görüşme sırasında ona ilk onbirde oynayabileceği bir takım olacağını herta berlin de ise ilk 11'e girmesinin daha zor olacağı konusunda bilgiler vermiş

yani psikolojik baskı diyelim buna

İkincisi Hırvatlar çok uzak bir ihtimal hatta henüz bir görüşme bile yapılmadı halen daha transfer komitesi Tunus ta

lütfen bana kim ve nerden biliyorsun diye sormayın ne isim veririm nede başka bir şey sadece TRABZON küçük bir yer yönetim kurulumuz ise halkın içinden insanlardan oluşuyor ( anlayan bu kadar bilgi yeter )

Hocam kusura bakma kişisel bişey değil güzel yazmışsın ama Mehdi herta olayı tamamıyla yazdıklarının doğru olma olasılığını ortadan kaldırıyor, Chermiti deseydin tamam diyebilirdik, eğer bi yerden duyduysan bence sen de duyduğun yeri sorgula.

Yorum

• İlk olarak Gerrard tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          futbolu birakiyor kendileri :]
                          Tmm işte 1 sene 2 sene daha oynasınn Trabzonda bıraksın....

Yorum

• İlk olarak SercanTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kardes seninde bir dedigin birini tutmuyor.. once merak etmeyin soyle boyle iyi oyuncularla anlasildi diyorsun, simdi ise insallah iyi oyuncular gelir diyorsun.. ben seni bi cozemedim gitti
                            yaw lafin gelisi öyle diyorum..iyi oyuncular gelecekdir...
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• arkadaslar bence umutsuzluga kapilmayalim.. Bence cok futbolcu ile anlasildi, Sezon sonu bekleniyor. Ligler devam ettigi icin aciklamiyordur bizimkiler. Bence umutsuzluga kapilmakdan cok bu duruma sükür edelim arkadaslar. Böyle erken Transfer islerine ne zaman girmistik? Albayrak yönetiminde Transfer sezonu aciliyordu,ondan sonra futbolcu aranmaya baslaniyordu.. Zeyyat Kafkas in sözleri aklima geldikce cildiriyorum ( Daha transfer sezonun kapanmasina 3 hafta var filan falan). Neyse bu konuyu kapatalim.
                              Bence alinacak yabancilarin Mehdi haric hic beklemedigimz oyuncular olacakdir. Ortadaki isimler yalnis yönlendirilmedir.(fiyat artmamasi icin)
                              Ben acikcasi heycanlaniyorum..
                              Hep beraber bekleyeim görelim :-)
                              Trabzonspor 1967

Yorum

• mbark boussoufa ıyı olur oyun kurucu oynuyor sanırsam

Yorum

Yükleniyor...
                                X