Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Frankfurtta Yunan Krygiakos var.Çok sağlam bir stoper.Ama alınması zor gözüken bir isim.Bir de çok yazdım ama Nünberg'de Misimoviç var.Hem Nünberg küme düşme şansı yüksek olan bir takım.Araştırılabilir bence Misimoviç'in şartları.
    Misimoviç tam aradimiz adam aslinda 10 numara icin bide nürnberg bu sene düsüyor gibi yani onu alsak gercekden iyi olur, bide bu sene bremende klasnicin sözlesmezi bitiyor yani onuda alsak fena olmaz aslinda ama sor hatda cok sor
    En son MetiN08 tarafından düzenlendi; 18.04.2008, 00:44.

Yorum

• kızılyıldız da burzanoviç var takip eden arkadaşlar var mı hiç
      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Size bugün duyduğum transfer haberlerini aktarmak istiyorum. öncelikle inandırıcı olması açısından kaynağımı söyleyeceğim. Bir tanıdığım (kendisi Trabzonluda değil, Trabsonsporlu da değil), dün Başkan Yardımcılarından Necmettin Aytekin'in ofisine gitmiş. Orada konuşulurken Necmettin Aytekin, şunları söylemiş. Alman kaleci ve Tunuslu oyunculardan orta sahada oynayanıyla gelecek sezon için anlaşma imzaladık. Oftaştan 2 oyuncu ve Vestelden Selçukla protokol yapılmış, bu futbolcular için kulüpleriyle görüşülüyormuş. Ayrıca bir ön libero ve bir de ofansif orta saha Gürcü oyuncu almak için temaslar sürüyormuş. Bu bilgileri bana aktaran kişi, Trabzonsporla uzaktan yakından ilgisi yok. Sadece Necmettin Aytekinden duyduklarını bana anlattı.

Kimsenin boş umutlara kapılmasını istemem. Ben sadece duyduklarımı size aktardım. Bence gelen bilgiler doğru. Kaynağınıda size söyledim zaten.

herkese selamlar.

Yorum

• Pink Floyd da gelmiş
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

• İlk olarak PinkFloyd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Size bugün duyduğum transfer haberlerini aktarmak istiyorum. öncelikle inandırıcı olması açısından kaynağımı söyleyeceğim. Bir tanıdığım (kendisi Trabzonluda değil, Trabsonsporlu da değil), dün Başkan Yardımcılarından Necmettin Aytekin'in ofisine gitmiş. Orada konuşulurken Necmettin Aytekin, şunları söylemiş. Alman kaleci ve Tunuslu oyunculardan orta sahada oynayanıyla gelecek sezon için anlaşma imzaladık. Oftaştan 2 oyuncu ve Vestelden Selçukla protokol yapılmış, bu futbolcular için kulüpleriyle görüşülüyormuş. Ayrıca bir ön libero ve bir de ofansif orta saha Gürcü oyuncu almak için temaslar sürüyormuş. Bu bilgileri bana aktaran kişi, Trabzonsporla uzaktan yakından ilgisi yok. Sadece Necmettin Aytekinden duyduklarını bana anlattı.

Kimsenin boş umutlara kapılmasını istemem. Ben sadece duyduklarımı size aktardım. Bence gelen bilgiler doğru. Kaynağınıda size söyledim zaten.

herkese selamlar.

bunlar gazetelerdede yaziyor. ama yinede sagol
            onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
            NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

Size bugün duyduğum transfer haberlerini aktarmak istiyorum. öncelikle inandırıcı olması açısından kaynağımı söyleyeceğim. Bir tanıdığım (kendisi Trabzonluda değil, Trabsonsporlu da değil), dün Başkan Yardımcılarından Necmettin Aytekin'in ofisine gitmiş. Orada konuşulurken Necmettin Aytekin, şunları söylemiş. Alman kaleci ve Tunuslu oyunculardan orta sahada oynayanıyla gelecek sezon için anlaşma imzaladık. Oftaştan 2 oyuncu ve Vestelden Selçukla protokol yapılmış, bu futbolcular için kulüpleriyle görüşülüyormuş. Ayrıca bir ön libero ve bir de ofansif orta saha Gürcü oyuncu almak için temaslar sürüyormuş. Bu bilgileri bana aktaran kişi, Trabzonsporla uzaktan yakından ilgisi yok. Sadece Necmettin Aytekinden duyduklarını bana anlattı.

herkese selamlar.

hadi hayırlsı
              Bordomavi.net

Yorum

herkese selamlar.
                ins. dediklerin dogrudur ama birsey görmeden inanmak istemiyorum gecen sene cok kötü seyler gördüm imzayi anca ozaman inaririm yada antraman sahasinda

Yorum

• Tunuslulardan orta saha oynayani derken Chermiti'den bahsediliyor herhalde?!
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• valla doğruysa hayırlı olsun diyorum ama zannedersem biraz masalsı geldi bana
                    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Geçen transfer döneminde trabzonsporda çalışan bir abimizin oğlu bana fernandao tamam anlaştılar dedi. Burda söylemedim zaten 2 gün kalmıştı transfer sezonunun bitimine. Trabzonsporun içindeki insanlardan aldığım haber fos çıktı. Onun için 5. 6. ağızların kulaktan dolma bilgilerine ne inanır ne sevinirim.
                      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Chermiti şoku!

Trabzon son kez izlemek için gideceği Tunuslu Chermiti'nin Almanya'nın Herta Berlin takımıyla anlaştığı ortaya çıktı. Tunus'ta yayın yapan internet siteleri haberi son dakika olarak verdi.fotomaç
                        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Anlayamadığım bir nokta var; transfer listesini yönetim hazırlayıp ersun hocaya mı veriyorlar? acaba ersun hoca mı yazıp başkana veriyor? Tamam herkesin izlemesi çok güzel bir olay açıkcası. Ama Ersun hocanın da gönlünde yatan isimler, kafasında şekillendirdiği futbol anlayışına uygun futbolcular vardır. Ama göreceğiz bakalım, ben çok umutluyum ama ersun hoca da dikkate alınmalı bence

Yorum

• bizim tolga bundan iyi falla

Beklenen adam geldi
                            Trabzonspor'un prensipte anlaşmaya vardığı Bundesliga takımlarından Wofsburg'un kalecisi 32 yaşındaki Simon Jentzch, sevgilisi ve menaceri ile dün akşam saatlerinde Trabzon'a geldi.
                            16.4.2008

Trabzonspor’un prensipte anlaşmaya vardığı Bundesliga takımlarından Wofsburg’un kalecisi 32 yaşındaki Simon Jentzch, sevgilisi ve menaceri ile dün akşam saatlerinde Trabzon’a geldi. Trabzon Havaalanı’nda İdari İşler Sorumlusu Caner Çuvalcıoğlu tarafından karşılanan tecrübeli file bekçisi, basın mensuplarına açıklama yapmadı. Simon Jentzch’in yöneticilerle görüşüp, bugün de şehri gezdikten sonra kararını vereceği belirtildi. 1.96 boyundaki deneyimli kaleci, Almanya’da 1860 Münih, Karlsruher SC, Bayer 05 Uerdingen, FC Mönchengladbach, SC Waldniel ve Wolfsburg’da oynadı.

bu kaleciyi külübü devra arasi gözden cikardi (BIZ ARTIK TRABZONSPORDA OYNAYACAK OYUNCULAR ISDIYORUZ ANTRÖNERIDE ISDEMIYOR BU KALECIYI HER HALDE COK IYI OLDUGU ICIN

Yorum

• Adam iki gun once geldi sayin abicim,hatta dondu bile.biraz geriden takip ediyorsunuz alman kaleciyi..Tolgadan kotu olacaginida dusunmuyorum.. Her kadro disi kalan oyuncunun da kotu olacak diye bi kurali yok zamaninda Hami Mandirali bile bu takimda kadro disi kalmisti..
                              Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• kendini kanıtlamış futbolcuları izleme telaşındayız hala.
                                chermiti nin iyi futbolcu olduğu belli,peşinde o kadar kulüp var biz hala o maçını izleyelim bu maçını izleyelim diye zaman kaybediyoruz.
                                bu arada başkan dememişmiydi şota,arçil,abdullah,ünal gibi eski futbolcularım isim söylesinler izlemeden alırım diye.şimdi de gürcüleri izleyelim ondan sonra bakalım diyorlar.insanlar nedense kendileriyle çelişmeye bayılıyor.sen izleyene kadar almanlar onları da elinden alır merak etme başkanım.
                                İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                                Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

Yükleniyor...
                                X