Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61Hamsi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yönetim uyuma kalk allllllloooooooooo taraftar uyuma baski yapin böyle olmuyor , nerde trabzonlu usaklar
    aaallllllllöööööööö bagiriyorum duyan varmi beni .

Yeter artik hep beraber bir seyler planlayalim ve baski yapalim yönetimimize .
    1- Mesela ne tür bir baskı?
    2- Ne için baskı?
    3- Ne zaman baskı?
    4- Kime baskı?

Yahu bize de iyilik yaramıyor..

Liglerin bitmesine de, transfer sezonunun da başlamasına daha çok var..
    Buna rağmen, hem yönetim kurulu hem de Ersun Yanal cayır cayır çalışıyorlar.

Hemde Faruk Kanca gibi Brezilya'ya 47 günlük seferler düzenlemeden..

Şimdi bir daha aklı selim düşünün ve şu baskı ile ilgili sorularımın cevaplarını verin.

Lütfen..

Yorum

• İlk olarak jaguar19 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      valla ya bende bu maçı izliyodum, kendi kendime de sordum

bizim oynadığımız futbolsa, barcelonanın oynadığı ne?
      barcelonanın oynadığı futbolsa, bizim oynadığımız ne? diye.

bizim maçları izledikten sonra avrupa maçlarını izleyince gerçek futbol buymuş diyorum.
      gercekten oyle kardesim.... adamlar, spikerin dedigi gibi : son dakikalar olmasina ragmen hic havadan oynamiyorlar.

cok sakin cok bilincli top dagitiyorlar, gercekten hayran kaldim!!
      bunun ceyregini oynasan su Turkiye liginde, kimse tutamaz bizi herhalde.

Yorum

• yerden oynamayı bırak biz önce üst üste isabetli 2 pas vermeyi öğrenelim her maç 60-70 top kaybıyla oynuyoruz

Yorum

• az önce cnn international'da asian champions league maçı özetleri vardı. bi maçta gözüme Adelaide United FC'nin 10 numarası takıldı. adam acayip süratli, manyak adam eksiltiyo. 4 golün 3ünün pasını 3 adam geçerek verdi!!! yarı uyur bi şekilde yataktan kalktım bi bakayım ne imiş diye. 19 yaşında, 1 kere avustralya milli burns diye bi eleman. hani boş bi yazı oldu biliyorum ama, bilen veya daha iyi bilgisi olan varsa sevinirim. belki iyidir de eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürüz...

Yorum

• Kaleye PSV'li Gomes'i alalim, ya baskan gidecek ya ben diyor. (Biliyorum biraz hayal oldu amaaa.)

Yorum

• pek ümidim yoktu bu yönetimden ama su an icin gercektende cok yogun calisiyorlar galiba..Insallah öyle isler yaparlarki benimde fikrim tamamen degisir..sampiyonlugu da gectim en azindan bizi utandirmayacak ve avrupa ya gide bilecek bi kadro kursunlar . Allah yardimcilari olsun kolay is degil

Yorum

• Arkadaslar Zvjezdan Misimovic taniyan varmi aranizda sizce bize göre bir oyuncui degilmi 10 numara icin FC Nürnbergde oynuyor almanyada

Yorum

• İlk olarak Shota08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaslar Zvjezdan Misimovic taniyan varmi aranizda sizce bize göre bir oyuncui degilmi 10 numara icin FC Nürnbergde oynuyor almanyada
                  Bundesliga'yi cok sıkı takip ederim ve cok kaliteli bir futbolcu oldugunu söyleyebilirim fakat Bundesliga ekipleri bize birakmaz bu adami..ayrica Premier Leauge'dende taliplileri var galiba...

Onun yerine yine Bosnali Sejad Salihovic'i önerebilirim. Almanya 2.Liginden Bundesliga'ya cikmaya oynayan Hoffenheim'da forma giyiyor. Bu sezon 2 gol atti 14 assist yapti. Henüz 23 yasinda ve bosna milli takiminda oynuyor. Sol kanat ve oyun kurucu olarak oynayabiliyor.
                  Yanilmiyorsam daha önce farabi burda yazmisti bu oyuncu hakkinda.
                  En son Terzioğlu tarafından düzenlendi; 24.04.2008, 00:20.
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bundesliga'yi cok sıkı takip ederim ve cok kaliteli bir futbolcu oldugunu söyleyebilirim fakat Bundesliga ekipleri bize birakmaz bu adami..ayrica Premier Leauge'dende taliplileri var galiba...
                    baska bir soru sen stuttgartin neresindensin bide vfb stuttgartda DA Silva diye biri var o nasil ????

Yorum

baska bir soru sen stuttgartin neresindensin bide vfb stuttgartda DA Silva diye biri var o nasil ????
                      Stuttgart/Plieningen deyim. Da Silva'yi taniyorum. Mainz'dayken iyi bir cikis yakalayip gecen sezon basinda Stuttgart'a transfer oldu fakat hicbir zaman bekleneni veremedi. Uzaktan sert ve isabetli sutlari var ve teknigide fena degil ama yinede yeterli degil kanimca. Ayrica 29 yasinda yani bana kalirsa bize yaramaz.
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak barış90 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        EVT KALITELI BI ADAMA BENZIYO KESKE BIZIM YONETIM LASA BUNU
                        abi konuştuğunuz adam yılların tecrübesi az 10 numara olmadı arjantin milli takımında

Yorum

• İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yerden oynamayı bırak biz önce üst üste isabetli 2 pas vermeyi öğrenelim her maç 60-70 top kaybıyla oynuyoruz
                          evet suanki durum senin dedigin gibi.. fakat benim demek istedigim bunlari becerebilen topcular almamiz lazim iste... oyle lam lum oynayacak topcu lazim degil... ilerisi icin demistim

Yorum

• İlk olarak Asutay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            başkan bassın parayı umutun yanına rodrigo palacioyu koysun
                            güldürme bizi

Yorum

• Kardeşinden hem maddi hem manevi destek alıyo(kardeşinin şirketinin cirosu walla 700milyon dolar üstü olması lazm)

Yorum

Arkadaslar Zvjezdan Misimovic taniyan varmi aranizda sizce bize göre bir oyuncui degilmi 10 numara icin FC Nürnbergde oynuyor almanyada
                                tanırım iii bir yetenek ama büyük takımlar bırakmaz.zaten büyük takımlar istemese bize gelme şansı yüksek nürnberg ha düştü ha düşecek:

Yorum

Yükleniyor...
                                X