Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sana faydali futbolcu getirmek icin Ingiltereye gidip FERGUSONLA anlasip Christiano Ronaldoyu almak ozaman fayda getirir dersin...
    yok Trabzona uyum sağlayamaz

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Serkan Balcı nın takımda kalacağını zannetmiyorum
      serkan gönderilecek son topçu..
      bi alternatif olarak hem orta alanın sağına hem defansın sağına hem de ön liberoya...

zaten ersun yanalın öğrencisi.

hiç sanmam ki gönderilsin..
      çok zor..

Yorum

• Bence olabilecek transferler düzeyinde en iyi kadro bu olurdu.

--------------------Tony---------------
        Bugra(Tayfun)--Giray(Egemen)--Antzas----Cale(İsmail)

-------------Selçuk(Ceyhun)-----Colman----------------

Yattara(Serkan)------Yıldıray(Bilal)--------????(Barış,Sami)

-----------------------Gökhan(Umut)--------------

Yorum

• Ya anlamadığım bişey var arkadaşlar... Yönetim açıklama yapıyor. "Aimar ve Yıldıray'la ilgilenmiyoruz" diye.. Burda bakıyorum herkesin dilinde bi Yıldıraydır bi Aimardır gidiyo.. Yani nasıl bu kadar umutlu olabiliyorsunuz.. herkes bi yerlerden duyum aldım diyor buraya yazıyo.. Başuımız döndü valla neye kime inanacağımızı şaşıdık.. Bu arada bundan önceki yönetimi en çok eleştirenlerden biriydim.. Ama bu yönetime bu transferleri için teşekkürü bir borç biliriz.. Dolaba 2 formalık yer açmak farz
          Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• baslik erken acildi heralde:

Bu arada, Fransa'nın Lille takımında oynayan Senegalli Kaleci Tony Sylva'nın görüşülen birkaç kaleciden biri olduğu ve şu ana dek bir anlaşma sağlanmadığı bildirildi.(maraton.com.tr)

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Serkan Balcı nın takımda kalacağını zannetmiyorum
              Serkan Balcı niye kalmasın ya...

Yorum

• yıldıray yada aimar gelse de gelmesede yönetime çok teşekkürler onlarıda başka bi bahara alırız artık

Yorum

• .......................

Yorum

• İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya ne onurmus ya umıt mıllı maçlarını izlemediniz

sanırım yedıgı gollerın cogu hatalı daha topa cıkmayı bılmıyor işte bu kaleci

yetiştirecek onları
                    inşallah daha gelmeden kova yaptık ama
                    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• arkadaşlar bu kadar eleştiri niye anlamış değilim.az önce fransada yaşayan teyzemin oğluyla görüştüm.fransadaki haber programlarına anında düşmüş haber.kendisini soracak olursanız çok iyi bir kaleci diyor.trabzon alabileceğinin en iyisini aldı diyor.refleksleri çok iyi,bire birde mükemmel ötesi diyor,yan toplara gelince bu konuda da oldukça mükemmel diye yorum yapıyor.emin olun çok iyi bir kaleciye sahip olduk.
                      anlamadığım bu kadar eleştiri neden?bunun cevabını bilen varsa lütfen cevaplasın bana.yönetim yapacağının en iyisini yapıyor emin olun.uzak değil daha dünü bir hatırlayın bakalım.bugünle dün arasındaki transfer sezonunu hatırlayınca yapılan bu eleştirilere akıl sır erdiremiyorum.saygılarımla...

Yorum

• arkdslar gercekten ya ne aimarı ne yıldırayı bız hayal mı kuruyoruz yoksa olabılır mı

sadrı baskan buraya bır mesaj yazsın
                        http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• Yıldıray'ı bekliyoruz büyük bir heyecanla.Barış Memiş'i küçümsemeyelim.Genç ve yetenekli bu kadar tecrübeli oyuncuların yanında oynarsa hem daha olgunlaşır hemde tecrübesizliği göze batmaz.Daha çok güvenir kendine.Arda Turan'dan ne eksiği var bu adamında ilk 11 de düşünmüyorsunuz???
                          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• yıldıray gelsin ben daha bi şey istemiyecem söz veriyorum.hatta agzımı bile açmam
                            sadri baba bize yıldırayı getir

Yorum

• İlk olarak şampiyonum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ya anlamadığım bişey var arkadaşlar... Yönetim açıklama yapıyor. "Aimar ve Yıldıray'la ilgilenmiyoruz" diye.. Burda bakıyorum herkesin dilinde bi Yıldıraydır bi Aimardır gidiyo.. Yani nasıl bu kadar umutlu olabiliyorsunuz.. herkes bi yerlerden duyum aldım diyor buraya yazıyo.. Başuımız döndü valla neye kime inanacağımızı şaşıdık.. Bu arada bundan önceki yönetimi en çok eleştirenlerden biriydim.. Ama bu yönetime bu transferleri için teşekkürü bir borç biliriz.. Dolaba 2 formalık yer açmak farz
                              Hacisalihoglu transfer kapandi: Gökhan ünal patladi..
                              Kaleci transferi yapip transfer düsünmüyoruz diyorlar...buna allahin kullu inanmaz...Yildiray gelebilir...AIMAR biraz pahali gibi geliyor bana...
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Nurettin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                burda ciddi ciddi yıldıray ismi geçiyor ama bence yıldıray gibi topçuladan bize fayda gelmez hatta fayda bir yana zarar bile gelir diyorum.. onu alana kadar ankarasporlu özer i alalım gerekirse ona 1 milyon ytl fazla verelim...
                                Bu arkadaş sırf muhalefet etmek içib tabiri caizse saçmalıyor.

kendisine sormak istiyorum hangi gerekçeyle Yıldıray bizde faydalı olmaz diyorsun gerekçeni çok merak ediyorum bizlerle o büyülü dünyanı paylaşır mısın?
                                ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

Yükleniyor...
                                X