Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tesadüfün bukadari da olmaz ki. Youtube den tüm mac görüntülerini iliyorum (Lillin), yüzde 80 her macda hatali gol yiyor?!
    zaten gollerin %90'ı kaleci hatasından olmaz mı?hatalı gol yedi diye kötü kaleci olunmaz.
    *
    *
    Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      -------------Sylva-----------

Serkan---Giray---Egemen---Cale

YATTARA--Selçuk--Colman--XXX

----------Umut---Gökahan-----------
      Bu takım şampiyonluğa oynayamaz diyemez kimse herhalde öyle diyen birisi sivasın o kadrosuyla nasıl o kadar gidebildiğine bakması lazım onun için bu takım bence şampiyonluğun en büyük adayıdır ama sol tarafta kimi oynatacağımız belli değil onada siz karar verin artık...
      -------------------sylvia-------------------

serkan-------giray--------antzas--------cale

yattara----selçuk------Aimar(yıldıray)--colman

---------------umut----gökhan--------------

yürü be sadri başkan kaldı 2.

Yorum

• burda ciddi ciddi yıldıray ismi geçiyor ama bence yıldıray gibi topçuladan bize fayda gelmez hatta fayda bir yana zarar bile gelir diyorum.. onu alana kadar ankarasporlu özer i alalım gerekirse ona 1 milyon ytl fazla verelim...

Yorum

• transferler iyi gidiyor.ağzımı açıp uğursuzluk getirmek istemiyorum ama cidden bu yaz yüzüm gülüyor.inşallah alınan oyuncular kapasitelerini yansıtır..yoksa augustin veya marcelinho gibi olsun istemem..kapasite vardı sonuç yoktu:-)
          ama lilli kalecisi bence iyi bi seçim olur..ayrıca biz burak ı da almalıydık..
          ve tabi hüseyin banko var takımda,bu külfeti her zaman hesaba katıyorum..
          ersun yanal parmağı var bu gümbür gümbür transferde..(tabi gümbür gümbürü de bize ve eski halimize göre bence..yoksa aman allahım diyecek bişe yok tabi)
          inşallah toparlanırız.herkese selamlar..başlık kalabalık ilgi yoğun belli:-)
          sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• yıldıray veya o ayarda biri gelecek abi.
            istesendeeee istemesende gelecek.

Yorum

• arkdslar ne bu ya adam daha gelmeden

Öldürdünüz resmen

Bakın görün iyi kaleci

Çıkacak Kızmayında Size oyuncu begendırmek cok zor

serdarı isteyen sizler sylıa yı begenmıyorsanız ben buna sadece komık derım

adam cok kaliteli kaleci

Tecrubelide aradığımız ilaç bnce
              http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                10 senedir milli ve monaco ,lille gibi takımlarda oynamış tecrübeli bir kaleciyi istemeyip onur geçsin kaleye diyenler var.hayret.
                3 dakikda kaleciyi hatali yapdik yaa, daha transfer kesinlesmedi bile ama karar verildi, onur varken kaleciye gerek yokdu, neden cunkü onur son fener macinda süperdi.

Onurun ilk hatalarinda kime sarilacak bu kisiler merak ediyorum simdiden.
                "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• dida ismını duydukdan sora ne sylva ve Shovkovskiy nede başkası eğer dida gelme sansı varsa sartlar zorlanmalı dida dan bahsediyoz ha jefferson gelecegin didası diyolardı gelecegin didası olamadı ama gerçek dida gelıyomuş
                  ŞaMPiYoN TRaBZoNSPoR

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yıldıray veya o ayarda biri gelecek abi.
                    istesendeeee istemesende gelecek.
                    ya yönetimden herkes belki bi kaleci alırız diyor artık
                    benimde kafam karıştı ama ya
                    McLas was Here

Yorum

• Nasıl beğenmezsiniz ta tony sylva diyoruz avrupanın en iyi 10 kalecisi arasında gösteriliyor. Mucize kurtarışları var kalecinin. Hatalı video izleyenlere ve ona göre konuşanlara ise dicek bişey bulamıyorum hangi kaleci hatalı gol yememiş.

Yorum

• İlk olarak onurinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar yenilen gollerden bahsetmişken.Onur iyi kaleci kumaşı kaliteli bencede.Siz geçen haftalarda oynanan Türkiye(ümit)-Fildişi maçını izlediniz mi 4 gol yedi Onur 2 tanesi bariz hatalıydı.Fener maçında süperdi.İki maçtada oynayan aynı adam.Hatalı golü her kaleci yer...
                        buna katılıyorum milli takımda bariz goller yedi
                        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Kalecinin tecrubelisine ihtiyacımız var, geri verilen paslarda Tolganın ne kadar çaresiz kaldığı malüm. Ancak böyle bir kalaci alınırsa ÇOK İYİ BİR OYUN KURUCU ile ŞAMPİYON OLURUZ.
                          BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Nurettin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            burda ciddi ciddi yıldıray ismi geçiyor ama bence yıldıray gibi topçuladan bize fayda gelmez hatta fayda bir yana zarar bile gelir diyorum.. onu alana kadar ankarasporlu özer i alalım gerekirse ona 1 milyon ytl fazla verelim...
                            Sana faydali futbolcu getirmek icin Ingiltereye gidip FERGUSONLA anlasip Christiano Ronaldoyu almak ozaman fayda getirir dersin...
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• ya ne onurmus ya umıt mıllı maçlarını izlemediniz

sanırım yedıgı gollerın cogu hatalı daha topa cıkmayı bılmıyor işte bu kaleci

yetiştirecek onları
                              http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                -------------------sylvia-------------------

serkan-------giray--------antzas--------cale

yattara----selçuk------Aimar(yıldıray)--colman

---------------umut----gökhan--------------

yürü be sadri başkan kaldı 2.
                                Serkan Balcı nın takımda kalacağını zannetmiyorum

Yorum

Yükleniyor...
                                X