İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-------------Sylva-----------
Serkan---Giray---Egemen---Cale
YATTARA--Selçuk--Colman--XXX
----------Umut---Gökahan-----------
Bu takım şampiyonluğa oynayamaz diyemez kimse herhalde öyle diyen birisi sivasın o kadrosuyla nasıl o kadar gidebildiğine bakması lazım onun için bu takım bence şampiyonluğun en büyük adayıdır ama sol tarafta kimi oynatacağımız belli değil onada siz karar verin artık...
serkan-------giray--------antzas--------cale
yattara----selçuk------Aimar(yıldıray)--colman
---------------umut----gökhan--------------
yürü be sadri başkankaldı 2.
Yorum
-
transferler iyi gidiyor.ağzımı açıp uğursuzluk getirmek istemiyorum ama cidden bu yaz yüzüm gülüyor.inşallah alınan oyuncular kapasitelerini yansıtır..yoksa augustin veya marcelinho gibi olsun istemem..kapasite vardı sonuç yoktu:-)
ama lilli kalecisi bence iyi bi seçim olur..ayrıca biz burak ı da almalıydık..
ve tabi hüseyin banko var takımda,bu külfeti her zaman hesaba katıyorum..
ersun yanal parmağı var bu gümbür gümbür transferde..(tabi gümbür gümbürü de bize ve eski halimize göre bence..yoksa aman allahım diyecek bişe yok tabi)
inşallah toparlanırız.herkese selamlar..başlık kalabalık ilgi yoğun belli:-)sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!
Yorum
-
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 senedir milli ve monaco ,lille gibi takımlarda oynamış tecrübeli bir kaleciyi istemeyip onur geçsin kaleye diyenler var.hayret.
Onurun ilk hatalarinda kime sarilacak bu kisiler merak ediyorum simdiden."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyıldıray veya o ayarda biri gelecek abi.
istesendeeee istemesende gelecek.
benimde kafam karıştı ama yaMcLas was Here
Yorum
-
İlk olarak onurinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar yenilen gollerden bahsetmişken.Onur iyi kaleci kumaşı kaliteli bencede.Siz geçen haftalarda oynanan Türkiye(ümit)-Fildişi maçını izlediniz mi 4 gol yedi Onur 2 tanesi bariz hatalıydı.Fener maçında süperdi.İki maçtada oynayan aynı adam.Hatalı golü her kaleci yer...Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak Nurettin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburda ciddi ciddi yıldıray ismi geçiyor ama bence yıldıray gibi topçuladan bize fayda gelmez hatta fayda bir yana zarar bile gelir diyorum.. onu alana kadar ankarasporlu özer i alalım gerekirse ona 1 milyon ytl fazla verelim......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-------------------sylvia-------------------
serkan-------giray--------antzas--------cale
yattara----selçuk------Aimar(yıldıray)--colman
---------------umut----gökhan--------------
yürü be sadri başkankaldı 2.
Yorum
Yorum