Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya bırakın medyanın cekmemezliği yha demiyor ki trabzonspor beğenmedi almadı burağı red edmişbaşkan lafını duymadılar herhalde gökhan 2 burak eder

Yorum

• Eğer aldıysak süper bir transfer.Hatalı gol yiyor diyenler amatör ligde kalecilik yapan birisi olarak her kalecinin bazen yadiği çok basit goler vardır.Mesela Volkanın Sevilladan yedikleri,Rüştünün İsrail milli takımından yedikleri.
      Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• ya ne didası

Yorum

• Bu arada, Fransa'nın Lille takımında oynayan Senegalli Kaleci Tony Sylva'nın görüşülen birkaç kaleciden biri olduğu ve şu ana dek bir anlaşma sağlanmadığı bildirildi.
          kaynak internetspor
          şimdi biz bu kaleciyi aldıkmı almadıkmı?

Yorum

• onur dururken kaleye para harcamak çok üzücü. son dünya kupasında da izledim, fransa'da da izledim tecrübeli ama asla büyük bir kaleci değil.

iddia ediyorum onur'un fenerbahçe maçındaki performansını hiç bir maçta yakalayamayacak bir kaleci.
            Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• ula türkiye ligine 2 gömlek yukarda diyrım başka bişe demiyrım.
              ne hatalısı.

3 rüştü 10 volkan yapar

Yorum

• doğruysa artık kalemizde sağlam demektir
                7
                Cngz_61

Yorum

• vay bee!!

forumda yazıdığıan göre doru haber...walla kaleyide sağlama aldık..şimdi geldi 10 numaraya...sadece 1 kaldı..haydi trabzon..salla ligii.....

Yorum

• YILDIRAY gellll ne olur fatih terime inat gel trabzonda fırtınalar yarat
                    KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Türkiye - Portekiz maçını Trabzonspor Taraftarlar Derneği'nde izledim... oradan duyduğum bir duyum... ne kadar doğru bilemiyorum, söyleyen kişi aynen şunu aktardı:

"Faruk Özak'ın araya girmesiyle Yıldıray için bastırıyoruz, bitme ihtimali yüksek, kaynak yönetimden birisi..."

ben sadece duyduğumu aktarıyorum arkadaşlar, umarım doğrudur tabi...
                      İnşşallahhh
                      Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• Sylva haberi doğrumu herhangi bir bilgisi olan varmı?
                        Ağasarlı_61

Yorum

• aimar ula aimar.

colman kimle ispanyolca konuşacak.

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ula türkiye ligine 2 gömlek yukarda diyrım başka bişe demiyrım.
                            ne hatalısı.

3 rüştü 10 volkan yapar
                            Harbi mi ya?.O zaman iyi valla
                            T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• arkadaşlar bırakalım şu burak'ı aziz yıldırım'ın gönlünü feth etmiş mutluluklar ikisinede ..

bu arada Yıldıray gelirse atom bombası ötesi etki yapar süper ötesi olur .

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                aimar ula aimar.

colman kimle ispanyolca konuşacak.
                                Yattara'ya fransızca konuşan birini getirdik.Sıra Colman da

Yorum

Yükleniyor...
                                X