Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tamam da niye yararlı olamaaycağını da bir söylesen
    yarar göreceli neye ve kime yararlı olacak önce onu bir netleştirelim
    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Bu kalecinin sanki gözünün üzerinde kaşı varmış gibi geldi bana resimden?..Derhal amuda kalkmazsa işimize yaramaz
      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Böyle kaliteli bir kaleci alınırsa şayet, bize göre Tolga tam zamanında satılırsa iyi olur. Bir dönemin hatıralardan silinmesi lazım.
        Evet bu adam gelecğein yıldızı milli takımın değişmez kalecisi olur diyolar ama biz bi numarasını göremedik
        pişcek pişcek diyolar adam yaşlandı yav(şaka)
        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• kaleci

tony mi olur bi başkası mı bilemem ama kaleye tecrübeli biri gerekli.
          TRABZON

Yorum

• jeffersonla tolgayla karşılaştırıyorlar.

30 a yakın ş.ligi oynamış.
            afrika kupasının en iyi kalecisi seçilmiş.
            dünya kupasında çok başarılı olmuş..

hala jeff diyorsunuz.
            gülmekten ağlayacam.

Yorum

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              baslik erken acildi heralde:

Bu arada, Fransa'nın Lille takımında oynayan Senegalli Kaleci Tony Sylva'nın görüşülen birkaç kaleciden biri olduğu ve şu ana dek bir anlaşma sağlanmadığı bildirildi.(maraton.com.tr)
              nerde bu haber???
              son haber bu=
              Transferin hızlı takımı Trabzonspor, yabancı kaleci arayışını sonlandırmak üzere!..

Bordo mavili yönetimin, Senegal Milli Takımı'nın kalecisi Tony Sylva ile prensipte anlaştığı öğrenildi. Fransa'nın Lille takımında forma giyen Sylva'nın yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor...

33 yaşındaki tecrübeli kaleci 2004 yılından bu yana Lille'de forma giyiyor. Sylva, 1995'ten 2004'e kadar da Monaco kadrosunda yer aldı.
              maraton
              Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
              Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
              Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
              Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• AA'nın haberine göre henüz anlaşmamışız.Sadece görüşülen kalecilerden biriymiş..
                Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                N.F.Kısakürek

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya hemşerim bu örneği her seferinde verdirecek misiniz bana??

avrupa şampiyonası 1996. turnuvanın en iyi kalecisi seçilen andreas köpke..
                  aynı sene ligin en çok gol yiyen kalecisiydi..

tutturdunuz bi deli saçması gidiyorsunuz peşinden.
                  avrupanın ilk 10 kalecisinden birini aldık.

sevinmeyi de mi beceremiyorsunuz??
                  abicim yapma nolur.

10 kalecisinden biri, gercekten abartili olmus

.
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu arada, Fransa'nın Lille takımında oynayan Senegalli Kaleci Tony Sylva'nın görüşülen birkaç kaleciden biri olduğu ve şu ana dek bir anlaşma sağlanmadığı bildirildi.

radyospor

la şimdi bu nerden cıktı
                    http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      nerde bu haber???

Yorum

• hayırlı olsun usaklar haber kolpa cıktı ( bı arkds yazdı

ne oluyor bende anlamadım anlastık mı anlasmadık mı
                        http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          abicim yapma nolur.

10 kalecisinden biri, gercekten abartili olmus

.
                          bunu ben demedim hemşerim..
                          bana uyarlamayın .

takıma göre kalite belirlemeyin.
                          mesela barcelonanın kalecisi listede ilk 30-40 a girer mi??
                          giremez..
                          oliver kahnı mı listeye sokacaz??
                          emekli artık..

Yorum

• malum sebebler.. bilenler bilir.. yıldıray da tam da o sebeplerin odağında bir topçu.. 100 tane yıldıray gibi topçu gelse bence bir tanesinden bile faydalanamayız .

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir de Uyarı

Genel olarak kabul gören , ayan beyan belli olan konularda kuvvetle muhtemel görüşlerin tam zıttı yazılar yazan üyeler yazılarına çekin düzen verirlerse, sebeb olacağı olası tahriklerden kaçınılmış olacaktır.

Özeti herkes ne yazacaksa forum kuralları içersinde yazmalı. Herşeyde yazılı olan forum kuralları içersinde de değildir. "Hepimiz Trabzonsporluyuz" unutmayalım unutturmayalım...
                              İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu arkadaş sırf muhalefet etmek içib tabiri caizse saçmalıyor.

kendisine sormak istiyorum hangi gerekçeyle Yıldıray bizde faydalı olmaz diyorsun gerekçeni çok merak ediyorum bizlerle o büyülü dünyanı paylaşır mısın?
                              Sayın yönetiler üstte belirttiğiniz ve çok doğru olan kararın gereğini yapmanızın zamanıdır.
                              Ne bu ya Ronaldo'yu alsak da ona da bi kulp bulurlar.
                              İyi bir adam alırlar; çok pahalı zarar verir.
                              Daha ucuz adam alırsın; böyle adamlarla mı şampiyon olacağız?
                              Milli oyuncu alırsın; bize amatör ruh lazım.
                              İkinci ligden yetenekli birini bulursun; ikinci lig topçusuyla bu iş olmaz.
                              Yeter ya yeter hiç mi yok?????

Yorum

• ortalık çorba oldu kim gelecek kim gidecek yıldıray aimar o bu şu derken herkesin aklı karıştı ben merakla bekliyorum bakalım neler olacak bu sayılan futbolcualr çok kaliteli futbolcualr alınmasında yarar var ama bakalım her şey zamanla belli olur
                                ŞaMPiYoN TRaBZoNSPoR

Yorum

Yükleniyor...
                                X