İyi oynarsa kaleyi alır oynamazsa da amaçlandığı gibi tolga ve onur'a abilik yapar ve tecrübe kazandırır. Her şekilde karda olduğumuzu düşünüyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak SakogluDogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSpor Merkezi NTV Spor'da
Burcu Esmersoy'un sunacağı Spor Merkezi bugün 17.00'de NTV Spor'da. Trabzonspor'un yeni golcüsü Gökhan Ünal'a sorularınız için spormerkezi@ntvspor.net adresine e-mail atabilirsiniz.
NTVSPOR
Güncelleme: 10:31 TSİ 9 Haziran 2008 Pazartesi
Burcu Esmersoy'un sunacağı Spor Merkezi'nin bugünkü konuğu Kayserispor'dan Trabzonspor'a transfer olan golcü futbolcu Gökhan Ünal.
Gökhan Ünal'a sorularınız için spormerkezi@ntvspor.net adresine e-mail atabilirsiniz.
Ayrıca sorularınızı bilgisayarınızın kamerasını kullanarak görüntülü olarak da iletebilirsiniz. Görüntülü sorularınız için http://www.ntvspor.net/modules/webcam/spormerkezi.asp"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
İlk olarak Nurettin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegelsin gitsin kardeşim buna diyecek bir şey yok. ben sadece ondan takımımıza bir yarar olamayacağını söyledim. nihayetinde Trabzon a vize ile girilmiyor.. gelsin bakalım !. zaten gelip gidecek...
Yorum
-
İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam da niye yararlı olamaaycağını da bir söylesen
Yorum
-
Jefferson'dan daha iyi bir kaleci olduguna inanmiyorum.
bariz hatalar yapabilen bir kaleci, eski bjk'li Fevzi'ye benzetiyorum.
ama tecrübesi ile genclere büyük yardimi olur.
hayirlisi olsun....*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu yargısız infaz işini ne zaman bırakıcaksınız ya..
Yorum
-
ya hemşerim bu örneği her seferinde verdirecek misiniz bana??
avrupa şampiyonası 1996. turnuvanın en iyi kalecisi seçilen andreas köpke..
aynı sene ligin en çok gol yiyen kalecisiydi..
tutturdunuz bi deli saçması gidiyorsunuz peşinden.
avrupanın ilk 10 kalecisinden birini aldık.
sevinmeyi de mi beceremiyorsunuz??
Yorum
-
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJefferson'dan daha iyi bir kaleci olduguna inanmiyorum.
bariz hatalar yapabilen bir kaleci, eski bjk'li Fevzi'ye benzetiyorum.
ama tecrübesi ile genclere büyük yardimi olur.
hayirlisi olsun....
jeferson mu 2 mi 3 senedir mi bizde ne yaptıgını gördük kardesim
osasuna maçı gelsin aklına
Yorum
-
İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendini motive & gelistirme sorusu benden.Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
Yorum