zorluda calısanlardan kimse görmemiski mehmet yıldızı haber bence biraz balon cıkdı ama zorluda bi hazırlık varmıs colman ve giray icin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yorum
-
İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanırım yasaklanmış bir siteye girmenin yollarını aramak ve bunu alenen foruma yapıştırmak da yasak olsa gerek arkadaşlar.Bu sitede yalnız değiliz biliyorsunuz.O işleri özel mesajla halletsek nasıl olur?
Yorum
-
İlk olarak of_le tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHATA VERDİ YA
hayda.....Kardeşim Belki çok Yüklenme flan vardır Bir iki kez daha dene
Yorum
-
İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayda.....Kardeşim Belki çok Yüklenme flan vardır Bir iki kez daha dene
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleogun le abdullah fenere giderken trabzonun mu haysıyeti yoktu febeninmi yoksa ogun le abdullahın mı yada bejeke den çağdaş ı alırken veya yine febe den serkan ı alırken kimin nesi yoktu futbol bu profesyonel bi iş
Ogün ve Abdullah fenerbahçeye giderken her iki tarafında haysiyeti vardı. Normal bir transfer hikayesi. Ogün ve Abdullah bizde forma giyerken fb den puan almak amacıyla yalan konumuşmudur!!!
Çağdaş bjk ile bağlarını koparıp geldi bizlede sornu olmamıştı
Serkan transferi ise klasik bir transfer öyküsü.
Gelelim şu şişirilmiş büyük forvete. Sezonun ilk maçına çıkmışsın. Saha içerisinde yenemediğin takımı başka türlü yenme yoluna gidiyorsun. Bazı embesil taraftarlarımız bunlarada fırsat verdiler. Lakin hiç bir şey kafama metal bir cisimle vurdular cümlesini açıklamaya yetmez. Bu yalancılıktır, bu haysiyetsizliktir, bu hırsızlıktır vb.
Bize hırsız haysiyetsiz futbolcu lazım değil. Üç puan içim haysiyetini şerefini satan yarın neler için nelerini satabilir!!!
Yorum
-
İlk olarak of_le tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYA YUKLENIYODU BU SITE KAPATILMISTIR DEDİ.
Yorum
-
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok yok yaaa TARAFTAR ISTIFA!!!!
Zaman zaman arıza yapsalarda, son yıllarda kimsenin güldürmediği kadar Yüzümüzü güldürmeye devam ediyorlar....Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasıl olur ya su an bende acık
Yorum
-
İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam alakası yok sende pm at bir kez yapacagın bir iki değişiklik ile
youtubeye sorunsuz 7-gün 24 saat gir yani sorun cıkmaz
YOUTUBEYE GİRMEK İSTEYENLER PM ATSIN............İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYükle İzliyelimİlk olarak of_le tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHATA VERDİ YAİlk olarak grEEnEyE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYoutube bende açılıyor. Mahkeme kararı değişti mi acaba? Sopcast ayarı yaptım dün akşam ondan mı acaba?İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyasak deil hocam korkma ben bunu Türkiyenin Bir çok sitesinde YAyınladım ama sen yasak diyorsan mesajı editleyerek olayı bitirebilrsin kardeşim tşkler...İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDNS leri değiştirince oluyor
4 2 2 1
4 2 2 2İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayda.....Kardeşim Belki çok Yüklenme flan vardır Bir iki kez daha deneİlk olarak of_le tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYA YUKLENIYODU BU SITE KAPATILMISTIR DEDİ.İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasıl olur ya su an bende acık
arkadaşlar bunları özelde konuşsanız olmazmı? bilmem kaç tane mesaj sırf youtube a girdin mi girmedinmi diye geçiyor.
transfer başlığımı youtube başlığımı anlamadım.İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm
https://twitter.com/HuseyinnKurt
Yorum
-
İlk olarak of_le tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVALLA BEN BILMIYORUM NEDEN OYLE OLDUGUNU GUZEL DE VİDEOYDU HA
Yorum
-
İlk olarak temel_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemehmet yıldıza kötü diyen arkadaşlar baksın sivassporun istatistiklerine ligin en az ayağında top tutan takımı ligin en fazla topu kendi yarı sahasında oynayan takımı ligin en az pas yapan takımı ...
yani çoğu maçlarda ileriye topu şişir mehmet yıldız saklasın boğuşsun arkadan gelenlerde gol atsın iddia ediyorum mehmet yıldız türiye liginin rooney sidir
Ne rooney i yaMilli takım geçmişini açıklayın bana
Veya birisi bana mehmet yıldızın son 4-5 yıldır hangi takımlarda oynadığını söylesin
Mehmet yıldızı bu yıl izleyeceğiz bakalım ne olacakHangi takımda olursa olsun şişme oluğu ortaya çıkacak
Yorum
Yorum