Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ReMZi 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Morais

DNS ayarlarını değiştirince youtube'a giriliyor.bursasporlu taraftarlar 1 hafta önce welcome to bursa falan yazmışlar..Bizimkilerde cevabı vermiş
    benim bildiğim proxy den ip değiştirmen gerekiyor.
    çünkü dns tabanlı değil youtube yasağı.
    ben 15 dk da bir otomatik dns değiştiriyorum..
    ama youtube a giriş nanay..

ip tabanlı ban yedi türkiyeden..
    proxy değişmeden olacağını sanmam..

Yorum

• Fenerbahçe'den sürpriz transfer

Sarı-Lacivertli ekip bir dönem Galatasaray'ın da gündeminde bulanan gurbetçi Milli futbolcuyla prensipte anlaştı.
      23.5.2008

Bir ara G.Saray'ın da gündeminde olan Ankarasporlu Milli futbolcu Özer Hurmacı için Fener yönetimi Başkent ekibiyle anlaştı...
      Orta sahanın başarılı ismi Özer Hurmacı yeni sezonda Fenerbahçe forması giyecek... Şu anda Ümit Milli Takım'la birlikte Fransa'da bulunan genç isim Türkiye'ye döner dönmez Sarı-Lacivertli kulübe gidip resmi sözleşmeye imza atacak...
      21 yaşındaki futbolcu için G.Saray çok istekli davranmış, Başkent ekibi bu futbolcusunu vermeye razı olmasına rağmen Sarı-Kırmızılı ekibin maddi yükümlülüklerini yerine getirmemesi yüzünden transfer gerçekleşmemişti.

Yorum

• ben aradım bu sefer trabzondaki abimi oydu diyor mehmet yıldız anlattım durumu böyle böyle gsye imza atmışlar diyor dedim internette arkadaşlar yok diyor yani eminim dedi mehmet yıldız dı bu işi ancak zorluda çalışan arkadaşı akrabası olan biri çözer

Yorum

• youtube e girmek için

www.atunnel.com

burdan girebilirsiniz
          FATİH TEKKEMİZ - GÖK DENİZİMİZ

Yorum

• İlk olarak temel_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben aradım bu sefer trabzondaki abimi oydu diyor mehmet yıldız anlattım durumu böyle böyle gsye imza atmışlar diyor dedim internette arkadaşlar yok diyor yani eminim dedi mehmet yıldız dı bu işi ancak zorluda çalışan arkadaşı akrabası olan biri çözer
            o transfer haberi yalanmış zaten sizin dediğiniz büyük ihtimalle doğrudur
            bu kadar kişi mehmet yıldız dediğine göre.... ikizi de olmadığına göre
            T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben DNS ayarlarını değiştirdim bu yeterli oldu.Proxye falan gerek kalmadı
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• www.ktunnel.com youtuba ulasmak ısteyenler
                Trabzon bir sevdadır Trabzonspor bir destan

Yorum

• yarın imza show var colman giray yanlarınada selcukla mehmet yıldız gelirse hic sasırmam
                  !

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hocam alakası yok sende pm at bir kez yapacagın bir iki değişiklik ile

youtubeye sorunsuz 7-gün 24 saat gir yani sorun cıkmaz

YOUTUBEYE GİRMEK İSTEYENLER PM ATSIN............
                    http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• Mehmet Yıldız küçük takımların büyük topçusudur!!!

Üst düzey bir topçu değildir..sadece güçlü fiziğiyle savunmayı yıpratır, kendine atılan topları tutar, saklar, bekletir arkadan gelen arkadaşlarına servis yapar ancak ne dar alanda ne geniş alanda etkili bir oyun oynadığını görmedim..son vuruşlarından ise hiç bahsetmiyorum kaçırdığı saçma sapan gollerle hocasını çılgına çevirirdi...

Trabzonspor'a yakışmayacak isimdir!!!

Gökhan Ünal gibi o da kayıp gidecektir önümüzdeki sezonlarda..
                      KARADENİZ diye yazılır TRABZON diye okunur...

Yorum

• İlk olarak emirersan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mehmet Yıldız küçük takımların büyük topçusudur!!!

Üst düzey bir topçu değildir..sadece güçlü fiziğiyle savunmayı yıpratır, kendine atılan topları tutar, saklar, bekletir arkadan gelen arkadaşlarına servis yapar ancak ne dar alanda ne geniş alanda etkili bir oyun oynadığını görmedim..son vuruşlarından ise hiç bahsetmiyorum kaçırdığı saçma sapan gollerle hocasını çılgına çevirirdi...

Trabzonspor'a yakışmayacak isimdir!!!

Gökhan Ünal gibi o da kayıp gidecektir önümüzdeki sezonlarda..
                        tıpkı okan yılmaz zafer biryolda oldugu gibi yarını olmayan bi adam ama bugün bizde is yapsın yeter en azından umutu rahatlatır
                        !

Yorum

• Trabzon amatör küme mehmet yıldızlarla dolu en azından bu mehmet yıldız yaratığından daha haysiyetlidirler.

Bu dediğimi unutmayın mehmet yıldızı kim alırsa büyük kazık yiyecek. Şişirme futbolcu olduğu bir başka takıma gittiğinde anlaşılacak. Havaya verecek paramız varsa alalım.

Yorum

• mehmet yıldız işi hikaye bence o zaman konuyu bir diyalogla kapatıp yeni transferleri beklemeye koyulalım

Gardaşım Trabzon iki günde 4 futbolcu aldı resmen.Bizde burda birbirimizi yiyelim.Sinirlerim zıplıyor düşündükçe.

Hadi ya. Aldıkları adamlar iyi mi bari?

Ne biliym Trabzonlu bi arkadaş msnde sabah beri bana webcam'dan nanik yapıyo.İyi transfer yaptı herifler.Helal olsun.
                            Biz neyi konuşuyoduk;Mehmet Yıldız'ı ne yapmalıyız.Yok böle bişey ya

bu nanik yapan arkadaş aramızda mı acaba
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Iyi bi Yabanci golcü-Mehmet Yildiz-Umut Bulut...3 saglam santrafor olur yani...
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Elton iyi adam alırsak iyi olur bide takıma yıldız birini alsak daha iyi olur

Yorum

Yükleniyor...
                                X