Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Youtube a girmek için gerekli DNS ayarlarını birisi bana gönderebilir mi acaba ?

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Iyi bi Yabanci golcü-Mehmet Yildiz-Umut Bulut...3 saglam santrafor olur yani...
      sen bılıyosundur kardes ne dir bu is aslı astarı varmı
      !

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Iyi bi Yabanci golcü-Mehmet Yildiz-Umut Bulut...3 saglam santrafor olur yani...
        Bizim takım olarak duruşumuz haysiyetimiz yoksa alalım mehmet yıldızı sivasa para lazım transfer yapsınlar sevaptır

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sen bılıyosundur kardes ne dir bu is aslı astarı varmı
          Yok vallah haberim yok benim bu konuda...olsaydi söylerdim simdi..
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Evt Arkadaslar Suandan Itibaren Videom Yane Videomu Yukleniyor....

Yorum

• Pazartesi Sol Açık
              Salı Oyun Kurucu
              Çarşamba Forvet
              Perşembe Oyun Kurucu Yedeği
              Cuma Forvet Yedeği
              Sonraki hafta da Sol Açık Yedek, Tecrübeli Kaleci Transferi Bekliyoruz...
              Yapamazlarsa bu yönetimden daha kötüsü yok...
              .
              Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
              .

Yorum

• arkadaşlar bu elton sadece bir üyenin burada önerisi miydi yoksa bi haber mi çıkmıştı hakkında?

Yorum

• Sambacı gerçeği!Trabzon, Fernandao ve Alex defterini yeniden açamadı bile...
                  İnternational yönetimi, “Devre arasında yapılanlardan sonra rekor fiyat versenizde bu iş olkmaz” deyince bu transferlerden vazgeçildi
                  DÜŞÜNMEYİZ BİLE
                  Trabzonspor, yurt dışında arayışlarını sıkıntı yaşayınca Teknik Patron Ersun Yanal, eski gözağrıları Fernandao ve Alex’in alınmasını ısrarla istedi. Bunun üzerine Fernandao ve Alex’in işini bitirmeye karar veren yönetim, harekete geçip İnternational ile temas kurunca, öylesine şoke eden bir cevap aldıki, transfer defterinin açılmadan kapandığı ortaya çıktı.
                  TRABZON’A KAPALIYIZ
                  Brezilya kulübü, devre arasında eski yönetim ile yapılan görüşmelerde kendilerine karşı sergilenen tutumdan oldukça rahatsız olduklarını belirterek, “İsterseniz 10 milyon $ veya daha fazlasını verin, yine de bu iş olmaz. Trabzon’a artık oyuncu satmayacağız” dediği, Fernandao ve Alex’in de aynı düşünceleri paylaştıklarını belirtmeleri üzerine Brezilya defterinin erken kapandığı belirtildi.

Yorum

• İlk olarak Adem CAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Pazartesi Sol Açık
                    Salı Oyun Kurucu
                    Çarşamba Forvet
                    Perşembe Oyun Kurucu Yedeği
                    Cuma Forvet Yedeği
                    Sonraki hafta da Sol Açık Yedek, Tecrübeli Kaleci Transferi Bekliyoruz...
                    Yapamazlarsa bu yönetimden daha kötüsü yok...
                    yok yok yaaa TARAFTAR ISTIFA!!!!

Yorum

• Büyük ve renkli yazmamın sebebi kaybolmaması

ARKDSLAR

YOUTUBE ye Girmek İçin Resimdekileri Teker Teker Uygulayın

Ben sorunsuz Giriyorum

Küçük Boyutta Görmek için Buraya Tıklayın
                      http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak mustafa gürsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bizim takım olarak duruşumuz haysiyetimiz yoksa alalım mehmet yıldızı sivasa para lazım transfer yapsınlar sevaptır
                        ogun le abdullah fenere giderken trabzonun mu haysıyeti yoktu febeninmi yoksa ogun le abdullahın mı yada bejeke den çağdaş ı alırken veya yine febe den serkan ı alırken kimin nesi yoktu futbol bu profesyonel bi iş
                        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• mehmet yıldıza kötü diyen arkadaşlar baksın sivassporun istatistiklerine ligin en az ayağında top tutan takımı ligin en fazla topu kendi yarı sahasında oynayan takımı ligin en az pas yapan takımı ...
                          yani çoğu maçlarda ileriye topu şişir mehmet yıldız saklasın boğuşsun arkadan gelenlerde gol atsın iddia ediyorum mehmet yıldız türiye liginin rooney sidir

Yorum

• İlk olarak of_le tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evt Arkadaslar Suandan Itibaren Videom Yane Videomu Yukleniyor....
                            Yükle İzliyelim
                            http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• mehmet yıldız vb. adamlar ; küçük takımların büyük topçuları... takımımızda ilk 18 girebilmesi şüpheli... bırakın kendi çöplüğünde ötsün.....

Yorum

• Sanırım yasaklanmış bir siteye girmenin yollarını aramak gibi ve bunu alenen foruma yapıştırmak da yasak olsa gerek arkadaşlar.Bu sitede yalnız değiliz biliyorsunuz.O işleri özel mesajla halletsek nasıl olur?
                                T R A B Z O N S P O R

Yorum

Yükleniyor...
                                X