Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Song ikili kıskaçta !
    G.Saray ile sözleşmesi bitecek olan Kamerunlu savunmacı için Beşiktaş ve Trabzonspor devrede.
    20 Nisan 2008 11:23
    Şimdilik sonuçsuz kaldı
    Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Rigobert Song’a ikili sıkıştırma... Galatasaray Yönetimi ile bir süredir gerçekleştirdiği ‘yeni kontrat’ görüşmeleri şimdilik sonuçsuz kalan Kamerunlu futbolcuya, Türkiye’nin iki devi, Beşiktaş ve Trabzonspor talip oldu. Galatasaray’da yıllık 1 milyon 300 bin Euro kazanan tecrübeli stoper için Beşiktaş’ın 1 milyon 250 bin Euro, Trabzonspor’un ise 1 milyon 500 bin Euro’yu gözden çıkardığı öğrenildi.

‘Son düdük çalınca...’
    Aslında Sarı-Kırmızılılar da Song’un kalmasından yana... Ancak Kamerunlu’nun ücretinde yüzde 50 indirim yapılmasının istenmesi, hem Song hem de menaceri Bruno tarafından olumsuz karşılanıyor. Başarılı oyuncunun gelen teklifler için ise şunları söylediği belirtildi: “Son maçın bitiş düdüğü çalıncaya kadar kimseyle görüşmem. Sezon biter, ertesi gün kulübümle masaya otururum, şartlarım kabul edilirse kalırım. Ama aksi olursa, tabii ki giderim.”

Fanatik
    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• slm arkadaslar son durum ne birsey aldikmi ?????

Yorum

• song en az 2 yıl daha futbol oynar hemde taş gibi oynar ama gs'nin onu bırakacağını hiç sanmıyorum o kadar geri zekalı değildirler bence...
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Shota08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          slm arkadaslar son durum ne birsey aldikmi ?????
          Yok almadik son 2-3 gündür baya sakin...
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yok almadik son 2-3 gündür baya sakin...
            transfer dönemi acilmadiki neyi aliyoruz?
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bana söyleme bekleyen arkadaslara söyle
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• benim anlamadim sey SIMON JENTZSCH Wolfsburgun kalecisi Marcelinho Wolfsburgda oynyuor acaba omu birsey dedi kaleciye gitme diye, bide Jentzsch gelmiyorsa baska bir alman kaleci almak lazim alman kalecileri herzaman cok iyiler

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tamamda belki ön sözlesme yapmisizdir bellimi olur

Yorum

• Trabzonspor'a olmamış futbolcu yani olacak futbolcu lazım.Bu saatten sonra Song'lara,El-saka'lara kaldıysak seneye Kayahan devreye girer.Yine bana hüsran bana yine hasret var....Şarkısını dinleriz artık.Ben bu seneki yapılacak olan transferlerdende pek ümitli değilim.Çünki Tomas Jun alındığı zamanda altı ay boyunca FB'li Deivid'in peşinden koşmuşlar sonundada JUN'u alıp gelmişlerdi.Haydi haziranın üçüncü haftasını beklemeye by by....Kayseri kadar olamıyacaz aha yazdum haburye...
                    ÇALIŞMAYANIN YEMEYE HAKKI YOKTUR !

Yorum

• Song çok iyi bir transfer olur, üzerinde durulmalı
                      OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• song sakat mi hic oynamiyor, yoksa galatasaray gözden mi cikar di onu

Yorum

• Song alınacaksa gerçek yaşı ve sağlık durumu incelenmeli
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Arkadaşlar şimdide Song umu tartışıyoruz,bence gayet iyi olur alınırsa
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Song alınacaksa gerçek yaşı ve sağlık durumu incelenmeli
                              O adam 40 tan aşağı değildir.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• Song alınmalı bence de..

(UEFA)

Yorum

Yükleniyor...
                                X